2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktorlar 38. Haftayi görmeyi istiyorlar. Bir iki gün önce de farketmiyor diyolar ama normal zamaninda gelen bebeklerin emme refleksleri ciğerleri daha iyi gelişiyormuş . Sarilik riski daha azmiş . Gecen kardeşimin 3 yaşindaki oğlunda hafif göz kaymasi oldu direk kacinci haftada doğum yaptiniz . Küveze girmiş miydi diye sordular . Bu kadar etki eidyorsa zor olsada ne kadar beklesek iyi. Tabi bebeğin içerde keyfi yerindeyse

Benim bebiş de öndeydi yediklerine dikkat et demişti dr'um. Şeker hamurisi falan kilo aldırıyor galiba bebise

Amin hepimizin kolay su gibi akıp giden doğum hikayeleri olur inşallah Son zamanlarda aradaki farkı açıyor git gide. O yüzden biraz tedirgin oldum açıkçası haftada 300 almaya devam ederse 39 da doğsa bile daha 7 hafta var :) etti mi 4.5 kilo
Ne yapıcak bu mayıs bebeleri direk kreşe mi yazdırcaz :))

Hemen hemen sizle aynı hafta ve aynı kilosu bebişib. Ve bana da doktor toplu olduğu için aynısını diyor bence şu saatten sonra haftalık olarak kilosuna zor döner
Normal doğum toplu bebeklerde kol bacak çıkmalarına felan sebep olabiliyormuş ondan istemiyorlar.

+-300 gram yazıyor mesela benimkinde. Yani 4 e yakın doğar muhtemelen bu hesaba göre işte ödem felan derken 3800 e düşer normal kiloya gelir yani

Benim okadar olmaz 37 de 3-3bucuk kilo olsa yetecek bana ama senin 39-40 zorlarsa cidden direk kreşe yazdır

Benim kontrollerim artık 2 haftaya düştü şu 2 hafta biraz dikkat edeyim bakalım. Biraz aradaki fark kapanırsa yazarım burada dikkatli beslenirsem belki normal kilosuna yaklaşır. tatlı ve hamurişinden de olabilir göbek çevresi filan önde tombiş baya baya.
Benim doktor da diyor biz kilolu bebek istemeyiz doğumda diye

Kızlar napıyosunuz bakalım. Valla bu aralar bir hastalıktır peşimizi bırakmadı gitti. Ben iyileşssem kızım, kızım iyileşse eşim, sonra yine ben yine kızım. Bize ne oldu anlayamadım. Bir süredir bu döngüdeyiz. Geçen günki şiddetli baş ve vücut ağrısından bir iki gün sonra toparlandım gibi oldum. Sonra ishal başladı. Ara ara oluyor hala geçmedi. Kendimle mi ilgileniyim ev halkıyla mı yoksa bebişle mi bilemiyorum. Çanta hazırlayamadık daha

Sezaryen olacak ya zaten ben de artık bekle bekle sıkıldım

35. Haftam benim canım 37-38 de planlı sezaryen istiyorum
Yaa sende imza olmadığı için haftanı bilmiyodum kuzum. Hakikaten çok az kalmış. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Aslında genel olarak hepimiz çok yaklaştık doğuma. Aşırı heyecanlıı.. benimde 37-38 de sezaryan olacak ama biz daha 33 haftalığız

Sağol canım bende öyle yapayım o zaman, teşekkür ederim

Biz de öyleyiz valla eşimle mi ilgileneyim yemek mi temizlik mi bebiş mi kendimle mi ilgileneyim şaşırdım benim de çantam hazır ama eksikleri var notunu yazdım unutmadan koyayım diye daha alışveriş yapmam lazım hava sıcakladı kendime göre tişört almam lazım artık kışlıkları kaldırmak lazım bir ton iş var ben de o kadar yoruldum ki psikolojik olarak da biraz zor oldu

Senin de az kaldı kız aramızda iki hafta varmış :) hayırlısıyla alalım inşallah bebişleri Allahın izniyle

Riskli olduğu için işte kol bacak takılma sorunu gibi. Kendi doktorum biz de meraklı değiliz kendimizi kestirmeye sezeryan oldum bende mesela diyo riskleri görüp korktuğu için doktor olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…