- 25 Mayıs 2023
- 4.604
- 8.731
- 88
Ev işi felan yapsak acaba bir şey olur mu bu haftadan sonra 35. Haftam mutfak dolaplarını içini dışını tamamen temizlemek istiyorum da bebeğe de bir şey olursa diye korkuyorumSağol canim
Valla perineye 34 35te baslanabilirmis bence perine hariç çünkü doktora sor istersen onun dışında diğer şeyleri yapmak lazım bence amaç pelvis kaslarini guclendirmek ama hurma ve adacayi rahim ağzını yumusattigi için bir şey diyemem.. birde cinsel ilişkide spermler de sagolsun doğumu hızlandıran şeyler arasindaymis o yüzden haftada 2 3 kereniliski diyormus doktor birde perine etkiside yaratıyor aslında iyi oluyo
Evet çogumuz düşük, kayıp vs yasamis bu grupta. Çok şükür ki bugünlere gelebildimYaa rahatladim birazbenim ettafimdakiler hep dehşet saçiyorlar . İki düşüğüm vardi . Buna da hep öyle baktilar. Bende alti ay bişey olmasin diye evden cikmadim . Sonra bütün hastaliklari kendimde arar oldum. 7 hafta günde 15 dk uyuyabiliyordum.bedenim çökmüştü uykusuzluktan .sonra psikologlarda sonu bitti. Hayattan zevk alamiyordum . Şimdi de sen doğum yapamazsin sezeryan yap .sezeryanda işte baş ağrisi olcak işte dayanamiyacaksün lohusada bebek şöyle olcak filan derken artik kendimi kapatim herkese. Ben hamileliğin bu kadar zor ve yipratici olduğunu bilmiyordum . Şuan en zor aylardayim. Bütün ağrilari cekiyorum ama gebeliğimin balayindayim . Etraftaki insanlar bazen bilerek bazen bilmeyerek karşida biraktiği etkinin farkinda değiller. Ben takmadiğimi düşünüyordum ama bilmeden takiyormuşum . Akişina ve anin tadini çikariyorum şuan . Rabbim kimseyi çocuğuyla sinamasin. Hele bu grupta okuduğum kadariyla çoğumuzun kaybi var. Birbirimizin derdinden anliyoruz . Bazen diyorum bu gruplari bi evde toplayip hamile ortami yapsak kimsede dert tasa kalmaz herkesten uzak mis
Kız haftada bir zorlanıyorum artık bitsede gitsek modunda oluyorumSağol canim
Valla perineye 34 35te baslanabilirmis bence perine hariç çünkü doktora sor istersen onun dışında diğer şeyleri yapmak lazım bence amaç pelvis kaslarini guclendirmek ama hurma ve adacayi rahim ağzını yumusattigi için bir şey diyemem.. birde cinsel ilişkide spermler de sagolsun doğumu hızlandıran şeyler arasindaymis o yüzden haftada 2 3 kereniliski diyormus doktor birde perine etkiside yaratıyor aslında iyi oluyo
Benim de su aralar kaşınıyor nemlendiriyorum ucundan hafif hafif bastırmadan kaşiyorum. Gümüş kapağı bu dönemlerde günde bir kaç saat takmanız gerekiyor sanirimKızlar benim sol meme ucum aşırı derecede kaşınmaya başladı krem sürüp gögüs ucu pedi koydum ama acaba gümüş kapak mı denesem çok kaşınıyor
Kızlar gümüş kapak hangi marka aldınız, farkediyor mu acabaBenim de su aralar kaşınıyor nemlendiriyorum ucundan hafif hafif bastırmadan kaşiyorum. Gümüş kapağı bu dönemlerde günde bir kaç saat takmanız gerekiyor sanirim
Ebebekten aldım ben canım, çok fark olacağını sanmıyorum gümüşten yapılmış bir şey sonuçta. 2 çeşiti vardı sadece birisi 975 ağardı birisi 999. 975te başka katkılar da varmış sanırım. 999 tamamen gumus oluyormus. Ben de almışken 999 aldımKızlar gümüş kapak hangi marka aldınız, farkediyor mu acaba
Benim en son dönmemişti başı yukarıdaydı. İki gündür hep ama hep kasıklarımda hissediyorum o kadar aşağıda hareket ediyor ki çıkıverecek gibi ve canım çok yanıyor. Karnım da gittikçe aşağıya doğru ilerliyor korkuyorum. Bi 36-37 yi görseydim hayırlısı ile.Kızlar bebeme başı aşağı dönmüş demişti doktor, normalde göbeğimin orayı tekmeliyordu şimdi sol aşağı kasıklarıma doğru ve göbeğimin orayı tekmeliyor yanmı döndü naptı? Sizin nereyi ittiriyor ayağıyla?
Gümüş kapağı nasıl kullanıcaz acaba ya, yıkayacak mıyız mesela kullanmadan önce? Sonra direkt göğüse koyup öylece duracak mı? Ben de ebebekten aldım ama 999 ayar gümüş mü olur gümüş takılar falan 925 ayar diye düşünerek ondan almıştım inşallah faydası olurBenim de su aralar kaşınıyor nemlendiriyorum ucundan hafif hafif bastırmadan kaşiyorum. Gümüş kapağı bu dönemlerde günde bir kaç saat takmanız gerekiyor sanirim
Ayyy evet çok tatlı kaşınıyor bi de tisortun üstünden kaşıyorumBenim de su aralar kaşınıyor nemlendiriyorum ucundan hafif hafif bastırmadan kaşiyorum. Gümüş kapağı bu dönemlerde günde bir kaç saat takmanız gerekiyor sanirim
Canım uzanarak silmedigin sürece ve ağır kaldirmazsan bir şey olmaz hareket etmek iyidir ödem varsa da atar.. ama sandalye falan koy uzanamadigin yerleri silmek için zorlama iyi bir şey değil çünküEv işi felan yapsak acaba bir şey olur mu bu haftadan sonra 35. Haftam mutfak dolaplarını içini dışını tamamen temizlemek istiyorum da bebeğe de bir şey olursa diye korkuyorumhavalar da iyi ısındı güzel yürüyüşler yapılabilir hurma adaçayını bir doktoruma sorayım sonuçta normal doğum olmayabilir belki önermez kafamda deli sorularrrrrrr
Maşallah canım doktor şu haftada alalım diye tarih veriyor muHerkese selamlaaarbugün artık 32+1 olarak raporumuzu almış bulunuyoruz bebişimiz tombik biraz 10-12 gün kadar kilo önde diyor doktorumuz. 2150 gram sanırım. Doğum için doktor bana bırakmış durumda beklemek istersen bekleriz gibi ama tombul bir bebiş ve tüp bebek yolculuğu olan bir bebişi sanmıyorum ki zorlayayım normal için. Normali bekleyene kadar doğurup o süre içinde iyileşebilebilirim diye düşünüyorum.
Allah seni napmasinKız haftada bir zorlanıyorum artık bitsede gitsek modunda oluyorum2-3 kere çok zor
Kaçıncı haftandasin canım maşallah bu aradaKızlar doktor kontrolünden çıktım şimdi haftaya pazartesi çatı muayenesi yapılacak ve doğum için gün alacağım bol yürüyüş ve perine masajına başla dedi
999 tamamen gumusmus sanırım, o yüzden koruyuculuğu daha fazla diyordu kullanma kılavuzundaBenim en son dönmemişti başı yukarıdaydı. İki gündür hep ama hep kasıklarımda hissediyorum o kadar aşağıda hareket ediyor ki çıkıverecek gibi ve canım çok yanıyor. Karnım da gittikçe aşağıya doğru ilerliyor korkuyorum. Bi 36-37 yi görseydim hayırlısı ile.
Gümüş kapağı nasıl kullanıcaz acaba ya, yıkayacak mıyız mesela kullanmadan önce? Sonra direkt göğüse koyup öylece duracak mı? Ben de ebebekten aldım ama 999 ayar gümüş mü olur gümüş takılar falan 925 ayar diye düşünerek ondan almıştım inşallah faydası olur
Ben de bugün bir açtım paketi bu aralar takmak gerekiyormuş yıkayayim da başlarım artikAyyy evet çok tatlı kaşınıyor bi de tisortun üstünden kaşıyorum
Ben bi gümüş kapağı deneyeyim en iyisi
35+1 canımKaçıncı haftandasin canım maşallah bu arada
Bende 2 gündür geceleri saatte bir uyanıyorum burnum tıkalı ve horluyormuşumİki gündür aşırı yoruluyorum ölü gibi uyuyorum yorulmadığımda asla uyuyamıyorum bendeki güncelleme de horlama başladı burnum da takınıyor oda etki ediyordur ama iki gündür aşırı horluyormuşum
37 haftayı tamamla öyle aldır canım bi sıkıntı olmazsa zaten başlıyorlar 37 den sonra almaya. Benim bayramda tam 36 haftam bitiyor bayramdan sonra gelirsin bakarız dedi doktorum daha gidecem muayene edecek öyle gün verecek gelmezse tabiBenim kaburgam bayağı yanıyor artık normal doğuracağımı da sanmıyorum; doktorla bu randevumda konuşmayı düşünüyorum tarih almayı bile düşünüyorum
Kızlar doktor kontrolünden çıktım şimdi haftaya pazartesi çatı muayenesi yapılacak ve doğum için gün alacağım bol yürüyüş ve perine masajına başla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?