2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bu arada çatı muayenesi için 2 hafta sonraya Rand alacaktım ama tam bayram bitimindeki ctesiye denk geliyor 37+1 oluyordum o zaman. Doktorum da arefe günü buradayım dedi 36+4 oluyorum o zaman da. Ya arefe ya da diğer ptesi alırsın demişti. Ben de 37+3te aldım ya 36+4 erken geldi bana

Kızlar doktorlar 2 3 gün ilişki diyorlar ya ya ilişki sırasında çok hafif acı oluyor bende sizde de oluyor mu bu durum o yüzden korkuyorum da

Sana erken iyi zamana almissin

Bana 36+1 de bakacak ama beni 37. Haftada doğuma alacak doktor suni sancı ile.

Aynen öyle ona güvenip hamile kalmiştim zaten uyumuyor bebeğe bakar diye ama beyfendiye güncelleme geldi umarim doğumla oda eski haline döner
Döner mecbur eli mahkum
Ben de çok nefessiz kalıyorum ve burnum tıkalı oluyor burun etlerim şişmişş 2 yastık kullanıyorum daha rahat uyumaya başladım
boyun ağrısı yapmıyomu bende ince tek yastığa alışkınım çift yastık deneyeyim sıkıntı olmuyorsa
Kızlar 37. Haftada sezaryene alıyorlar mı bir bilginiz var mı
benim doğum nasipse 37+2 canım
İyiyim depreme alışkınım ama çok şaşırdım antslyada bu kadar hissetmeme 5 şiddetinde gibiydi
ya insan alışkında olsa anlık panik korku yaşar az kaldı şurda doğumlara sıkıntı çıkmasın Allahın izniyle en son korktuğunda baya sıkıntı yaşadın

Başı yukardaysa niye korkuyosun canım, o direk aşağı vurunca çıkacak gibi hissediyosundur bende öyle hissettim gece gerçekten ayrı acıtıyo aşağı vurmas. Bide hızlı ittiriyo ki sıpa içerde spor yapıyo heralde
999 daha iyisi gümüşün
22 ayar 24 ayar altın gibi düşün en yükseğini almışsın.
Canım onu yıka emzirip sütünle ıslatıp göğüs ucunu kapatacaksın diğer emzirmede çıkarıp emzirip geri öyle ıslatıp takacaksın. Hassasiyet geçene kadar yapacaksın. Ben mesela 2 3 hafta falan yapmıştım sanırm sonra çıkarmıştım

Bana 36+1 de bakacak ama beni 37. Haftada doğuma alacak doktor suni sancı ile.
Aa öyle bir ihtimal varsa demek ki. Benim bebeğin başı asagidaymis ama kanala girmemiş henüz. Doğumla ilgili bir şey söylemek için de erken önce çatı muayenesi yapalım dedi ama emin olamadım 37den sonra doğmak istersen muayene de olmamis olcam diye. Riskli bir durum olsa diğer ptesi de olur demezdi herhalde

Ben yastıksız yatardım böyle çok üst üste değil de üstekini hafif daha aşağıya alıyorum hayatım bi dene bakalım sende de işe yarayacak mı

Evet canım korkuyorum son 2-3 haftamız kaldı artık şu günler de hayırlısıyla bitsin inşallah sağlıklı bir şekilde
eşim de normal suyun gelince bebek ne zaman gelirse o zaman doğum yap diyor ben de doktora kendi sancımı beklemek istemiyorum direk al beni diyeceğim ama bilmiyorum doktor ne der artık

Ayyy o depremden çok ama çok kötüydü havada dehşet fırtına yağmur bir yandan şimşek çakiyordu gecenin bi yarısı zilim çalmıştı insan dusundukce kötü oluyo.. Ben malesef hep fay hatlarında yaşadığım için rutin oldu iyiyim Allahtan böyle böyle zorla mı dogurcam ne

Sen niye bu kadar hani zamanını beklemiyorsun

Selam arkadaşlar grubu takip ediyorum ama uzun süredir giremedim foruma.
Bugün çalışabilir raporu aldım. Bugünlere geldik hepimiz ama ne bileyim bi tuhaf geldi. Artık sona doğru yaklaşıyoruz gibi
32+2 yim bugün kontrolde bebek 44 cm 2267 gr çıktı doktor kilosunun fazla olduğunu normal doğumu zorlaştıracağını söyledi. En son 2 hafta önce gitmiştim rapor için bugün çağırdı o günden bu yana ben kilo almamışım bebek kilo almış aslında.
Şimdi bu bebeği normal gününe döndüremeyiz değil mi :) bu böyle gider mi artık haftada 300 gr almış geçen 2 haftada :)

Maşallah canım doktor şu haftada alalım diye tarih veriyor mu
Yok yani şöyle 39. Haftada alıyormuş sanırım. Tam bir karar vermiş olmayınca tarih demiyor. Ben şeyi sordum hani sancı gelmesi ve öyle sezeryan olmak süt gelmesi açısından fayda sağlar mı diye. Yok dedi yani onla bi ilgisi pek yok ilk 3 gün zaten süt olmaz 4. Günden sonra başlar normal doğumda da böyle sezeryan da da dedi. Yani 39. Haftada alır muhtemelen 38+2 3 felan diye tahmin ediyorum

Ben yastıksız yatardım böyle çok üst üste değil de üstekini hafif daha aşağıya alıyorum hayatım bi dene bakalım sende de işe yarayacak mı
Çıkardım şimdi yedek yastık gece denicem
Ay evet o daha kötü olmuştu ama anlık korku korkudur yani Allah korusun vaktini beklesin de öyle gelsin az kaldı zaten
benim 32+0 da 2334 gramdı. 2 hafta önden gidiyor dedi mayıs grubu nedense aldı başını gidiyor bebişler. Ben zaten sezaryen olcak ama daha fazla önden gitmesini istemem yani sorun olur filan diye korkuyorum bende. Bu bebişlerin çok kilo alması da sıkıntı almaması da sıkıntı. İnşallah sıkıntısız olur gönlüne göre doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…