2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Güzelmiş ben de alayım ihtiyacım vardı teşekkür ederim canım

Kuzularım nasılsınız merak ettim sizleri bi gireyim dedim basıl gidiyor hamilelik ? Bizimkiler neredeler bulamadım ben açtılar mı başka gruplar edahandro melegim can I ImaginaryLife
Canım zümrüdüanka ve merveeeee arkadaşımız banlandı. Neden bilmiyorum. Hesapları kapandı. Ben cuma gün ikinci transferimi olacağım. Çift embriyo transferi ❤ inşallah bu sefer bebeklerime kavuşabilirim. Sen nasılsın canım? Bebeğin nasıl

Aaaa ben de göbekle alakalı sanıyordum ; eşimin kuzeni 4.5 kilo bebiş doğurdu kızın göbeği balkon gibiydi ben ikiz felan sandım

Kiz senin kilo problemin mi var . Boşver keyfine bak sen yaa ..
olsun olsun çok formdan düşmemek gerek
Doğumdan sonra kaç kilo gidiyor acaba 5-6 felan mı
Galiba öyle bir şey ilk zamanlar baya veriyormusuz
kontrolümüz vardı bugün yolunda her şey çok şükür bayramdan sonra çatı muayenesi yapacak az kaldı hayırlısıyla kavuşmaya
Hicbir bilgi yazmamissin kac haftaliksin kilosu kac vs vs masallah bu arada Kaçıncı haftada yapacak çatı muayenesini

olsun olsun çok formdan düşmemek gerek

Galiba öyle bir şey ilk zamanlar baya veriyormusuz

Hicbir bilgi yazmamissin kac haftaliksin kilosu kac vs vs masallah bu arada Kaçıncı haftada yapacak çatı muayenesini
İyiymiş yani bende şu zamana kadar 9 kilo almışım. Doğuma kadar 12 olur muhtemelen.
Yarısı gitse kafi bana

Merhaba kızlar dün sağlık ocağında kan vermiştim sabah açlık 63 çıkmış bugün sabah tekrar evde ölçtüm 65 çıktı. Şeker düşüklüğü yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…