2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yani tabi halsizlik vs oluyor ama Allah yardım ediyor elhamdulillah. Erkekler değişik ya onlar öyle benim eşimde zaman zaman asabi oluyor ama ben hamile ve oruç olunca çok yansıtamıyor
Peki seneye hani oruç zamanı emzirmeye denk gelecek ya şimdi emzirirken bol su tuketmemiz lazım sutumuz kesilir mi acaba merak ettim

bilezik verecekse son ana kadar beklerim diyomusum ahahhahqhq doğum parasını çıkartmaya çalışırken ben
İyi bari yavaş yavaş gideriz o zaman
15 gram diye belirtti boşuna erkenden gelmeyin diyor zaten geliyorsunuz odada ebeler geliyor sürekli açıklık var mı kontrol ediyor sizin için de hoş olmuyor dedi o yüzden bu durumlarda hemen gitmeyi düşünmüyorum ben de duşumu alırım saçımı falan yaparım diye düşündüm (inşallah çok kötüyüm hemen gidelim diye ağlamam djdjdjddj)

Muhtemel sonumuz son parantez içindeki cumlen ben dursam eşim durdurmaz ki evde o acıyla
Öfff 15 gram birde bildiğin doğum parası ben bu konuyu bi eşimle konusayim ahahhahahahahah

Peki seneye hani oruç zamanı emzirmeye denk gelecek ya şimdi emzirirken bol su tuketmemiz lazım sutumuz kesilir mi acaba merak ettim
Canım ilk 6 ay sadece anne sütü aldığı için tutulmayabilir zaten ilk zamanlarda hiç tutulmaz.
Ama ek gıda geçtikten sonra hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle çevremde 7 aydan itibaren tutan var maşaAllah sütüm arttı bile diyor. Seneye bizimkiler 1 yaş hemen hemen zaten iyice ek gıda geçmiş oluyorlar o yüzden sıkıntı olmaz sütte kesilmez bebek emmeye devam ettikçe vücut üretir oruçta olsan

Aay masallah sana ne güzel göğüsünün altı boş ya benim oralar da dolu nefes alamiyom hicbirimizde çatlak olmadi sanırım Mayıs anneleri olarak harika ilerliyoruuz
Zamanla aşağıya iniyor bence :) bende kesin çatlak olur diye düşünüyordum olmadı çok şükür inşallah ilerleyen zamanda da olmaz

Sağol canımm benim evet az kaldı valla

Kizlar bugun calisamaz raporu icin ilcedeki devlet hastanesine gittim gitmisken sikayetlerimi de soyledim. Kasık agrim, ara ara karin sertlesmem vardi. Nstye gonderdi sanci cikmadi. Muayene de etti her sey yolunda dedi cok sukur. Sikayetlerim icin magnezyumu ikiye cikart gunde bir soda ic dedi. Ama kafama takilan bir sey oldu tam 30da kendi doktorum 1850 gram demisti kilosuna bugunki doktor da 2 hafta gecmesine ragmen 1850 gram dedi. Cihazlari bu kadar mi fark ediyor da iki haftalik fark cikiyor ya hangisine guvenecegiz

Muhtemel sonumuz son parantez içindeki cumlen ben dursam eşim durdurmaz ki evde o acıyla
Öfff 15 gram birde bildiğin doğum parası ben bu konuyu bi eşimle konusayim ahahhahahahahah
Ahahaha eşim de katıldı ya eğitime belki duralım tamam der panik olmaz
Devir ekonomi devri sen son ana kadar bekle hastaneye gelseniz bile kapının önünde bekleyin doğurmaya yakın Dru çağırın dışarıya acil bir şey olsa hastane onundesiniz hem de bileziği kaparsin

Zamanla aşağıya iniyor bence :) bende kesin çatlak olur diye düşünüyordum olmadı çok şükür inşallah ilerleyen zamanda da olmaz
Ben tam evet indi diyorum sonra hemen kaburgalarim eziliyor fark ediyorum ki duruşumdan öyle hissetmisim hala inmemiş evet evet benim de büyük endisemdi inşallah olmaz

İlk bebekte öyleymiş gerçekten canım ben de 1 saatlik yola gidiyordum doktor imkansız yolda doğurman diyordu nitekim 12 saat sürdü
Aman canım gözünü seveyim arabada doğurma yoksa I ImaginaryLife doğum hikayesini dinledigimiz her zaman bir travma yükleniyor bize bir yenisini daha kaldiramam
Ayyy bu kadarını ben bile kaldıramam kadın ne kadar bağırdı ya ben sancı anında bu kadar acı çekildiğini unutmuşum valla bi korkmadım değil

Kız ben kaçırmışım chen nasıl doğurmuş
ayy ben yazıp tekrardan o kötü senaryolari hatırlamak istemiyorum sadece vahsiceydi hatta şuan iyi bile hamile
Çok mantıklı sonuçta arabadayim dimi ahahahha
Sende unuttuysan inşallah biz hiç hatirlamicaz

Annem de ilçe değiştirmis mesela doğumu için o yüzden hemen dogururum paniği gitti bende ama sancısını tam anlamayan da okumuştum gittiğinde epeyi açıklık olmuş fark etmemiş falan yani bir yadan iyi bir şey bir yandan kötü

Biz aynı konferansa katılmışız

Aslında bende hemen gitmek istemiyorum biraz evde çekmek istiyorum ama ilk doğum olunca ne kadar dayanırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…