2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de duşumu alırım saçımı yaparım diye düşünüyordum da Allah korusun ben farkında olmadan hadi ya bebeğin suyu bitse nefessiz kalsa veya açılma olsa ben farkında olmasam yani korkunç korkunç senaryolar kuruyorum ben sanırım bir damla su gelse feryat figan hastaneye koşarım iki ıkınsam doğacak bebeğe sezaryen diye tuttururum bu salaklıklar var bende tanıyorum kendimi

Evet benim yengem de bebişi ek gıdaya geçti 7 aylık süt de içiyor yengem hiç zorlanmıyor sütü de geliyor

Aynı cihazla on gün arayla ölçüm yapılınca bile 200 gram kadar oynama oluyor canım cihazdan cihaza ölçüm çok fark ediyor

Gittim meraktan 1.sayfadan baktım benden 1 gün sonraymis adetin inanamiyorum o kadar yaklaştık mi catiya V virgin river

Oooo 9 kilo zaten rahat gider maşallah sen güzel almışsın
36 oluyo bayramdan sonra 36 da bakarız dedi erken değildir sanırım 36 her şey yolunda giderse normal dener miyiz dedi deneriz dedim ikisini de bilmiyorum ki şunu yapabilirim diyebileyim

olsun olsun çok formdan düşmemek gerek

Galiba öyle bir şey ilk zamanlar baya veriyormusuz

Hicbir bilgi yazmamissin kac haftaliksin kilosu kac vs vs masallah bu arada Kaçıncı haftada yapacak çatı muayenesini
34+5 im bugün 2300 olmuş bebek 54 le hamile kalmıştım 66 yım şu an

Bebeğin suyu gelse de belli bir zamanı oluyor sanırım canım o yüzden hiç panik yapma, sadece bazı anneler damla damla su gelince anlayamayabiliyorlarmis eğer çamaşırın sürekli islanirsa dr'una söyleyebilirsin öksürük testi yapıyorlarmis su mu geliyor idrar mi kaçıyor diye. Suyu bitecek kadar gelirse zaten görürsün bence hiç kafanda kötü senaryo kurma. Doktorum doğumu düşünmeyin bugün mü olcak yarın mi olcak diye, akışına bırakın dedi asıl akışına bırakınca bebekler kolaylıkla geliyor dedi

Geçen gün pilateste benim doktoruma giden bi gebeye rastladım 37.haftadaymış daha yeni nst’ye girdim dedi. Çatı muayenesi de yapmayacakmış dedi. Benim doktor herkese aynı rahatlıkta demek ki
Benim doktor da 35 den sonra nst ye sokuyormuş. Ki benim bi sonraki randevumda 36 olacağım mesela
Eğer ki ağrım var deseydin şimdi de yönlendirirdim felan dedi.

Geçen gün pilateste benim doktoruma giden bi gebeye rastladım 37.haftadaymış daha yeni nst’ye girdim dedi. Çatı muayenesi de yapmayacakmış dedi. Benim doktor herkese aynı rahatlıkta demek ki
Çatı muayenesi aslında çok da mantıklı değilmiş geçen gün size attığım video vardı ya Banu çiftçinin orada açıklıyordu, o da yapmıyormuş mesela çatı muayenesi. Çünkü o muayenede sadece bebeğin kanaldaki çıkış kısmına bakılıyormuş o da çoğu insanın zaten normal oluyormuş. Esas önemli olan kanala giriş kısmıymış o da doğumda belli oluyormuş. Yani normal doğumu denemeden bilemeyiz diyordu.

hiç bilmiyorum ama doktorum çok iyi güveniyorum ona

Ben de ilk nst ye bugün girdim 36. Haftadayım
Çatıyı sordum dr bakacak mısınız diye çok gerek görmüyorum genellikle 1.50 boyu altına bakıyorum ama istersen bakarız dedi

Ayy benim de dr böyle şeyler söyledi gerek görmüyorum demişti

Benim doktor da 35 den sonra nst ye sokuyormuş. Ki benim bi sonraki randevumda 36 olacağım mesela
Eğer ki ağrım var deseydin şimdi de yönlendirirdim felan dedi.
Evet evet sıkıntılı bi durum olmadığı sürece gerek görmüyorum demişti. Ben de bi sonrakine 36 olucam bakalım sokacak mı :)

Aaa bilmiyodum bunu attığın videoya denk gelmedim heralde. Peki çatı muayenesinden sonra sancısı gelip doğumu başlayanlarınki neden oluyor bilgin var mı o olayın mantığı ne sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…