2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aslında bende hemen gitmek istemiyorum biraz evde çekmek istiyorum ama ilk doğum olunca ne kadar dayanırım bilmiyorum
Ağrı olacak diye kendini şartlama duş rahatlatiyormus, vücudumuz bu süreci biliyor ve kendini hazırlıyor zaten bize de sakin olmak kalıyor

Kuzularım nasılsınız merak ettim sizleri bi gireyim dedim basıl gidiyor hamilelik ? Bizimkiler neredeler bulamadım ben açtılar mı başka gruplar @edahandro melegim can @Chen31
Canım benim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın daha iyisin inşallah. Bizim kızlar bazıları kayıp yeni
Grub açtılar gebelik için devam ediyorlar ama çogu ceza yemiş nedense yoklar canım

Sen geliyorum deseydin önümde oturan kız sen derdim ama boyu çok uzun değildi,eledim sendeki kağıttan vardı onda murat hoca giderken sorsak mi bu harfler ne falan dedi ver anlatayım ben cesursavasciya da vermisti dicektim ahshdhdjdjdfj

Aaaaaa deseydin keşke yazık beklemeseydi benim gibi birde sonradan aklıma geldi millet tayt giymiş mi diye bakardım sen tayt giydiğin için ahhahaha kotlulari elerdim

Harika olmuş gider gelir bakar insan heyecandan düzenleyicilerin kenarları sert mi? dik ve şekilli duruyor
Ay evet evet kıpır kıpır oldu içim kenarları sert canım evet kalıplı duruyor içine tabanına da karton yerleştiriyorsun.
Ben alırken beyaz daha pahalıydı o yüzden gri aldım nasıl olsa çekmecede duruyor renginin ne önemi var dedim

Herkes tanıdık geliyor aynı hastanede görmekten karışıklık olabilir o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…