Ben de ilk nst ye bugün girdim 36. Haftadayım
Çatıyı sordum dr bakacak mısınız diye çok gerek görmüyorum genellikle 1.50 boyu altına bakıyorum ama istersen bakarız dedi
Kızlar ben yarın dogum çantamı hazırlayacağım bugün de hastaneye sordum neler lazım diye bunu gönderdiler bana
Ama benim hastane bez hastane çıkışı ıslak mendil falan verdiği için onları almayacağım.
Siz de hastanenize kesin sorun onların da verecekleri vardır
Aaa bilmiyodum bunu attığın videoya denk gelmedim heralde. Peki çatı muayenesinden sonra sancısı gelip doğumu başlayanlarınki neden oluyor bilgin var mı o olayın mantığı ne sence?
Heralde kurcalandığı için doğumu başlatabiliyor bazen ama benim öyle olmadı. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Videoda bundan bahsetmiyordu bilemiyorum başka sebebi varsa
Heralde kurcalandığı için doğumu başlatabiliyor bazen ama benim öyle olmadı. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Videoda bundan bahsetmiyordu bilemiyorum başka sebebi varsa
Arkadaşım çatı muayenesinden sonra doğumu başladı yani abartmak gibi olmasın ama ebe mi
Baktı artık doktor mu bilmiyorum resmen elini soktu felan demişti. 2 gün sonra sancısı geldi. Gene sezeryan oldu o ayrı ama kendide tetiklediğini düşünüyor
36 oluyo bayramdan sonra 36 da bakarız dedi erken değildir sanırım 36 her şey yolunda giderse normal dener miyiz dedi deneriz dedim ikisini de bilmiyorum ki şunu yapabilirim diyebileyim
bana bırakıyor seçimi biraz normal gidiyorsa her şey normal yapalım diyo da ben şeyi sordum hani diyelim yapamadım sonra sezeryana dönebilir miyiz döneriz dedi ama yapamama gibi bir şey olmaz falan dedi eğer bebek ve sen iyiysen yaparız dedi ama atıyorum oksijeni düşüyo suyu az sezeryan yaparız dedi çok düşünmek istemiyorum ya başa gelen çekilir doktorum iyi bir perinatolog güzel geçer umarım hangisini yaparsam. 41 e kadar bekleriz normal için dedi bir de
bana bırakıyor seçimi biraz normal gidiyorsa her şey normal yapalım diyo da ben şeyi sordum hani diyelim yapamadım sonra sezeryana dönebilir miyiz döneriz dedi ama yapamama gibi bir şey olmaz falan dedi eğer bebek ve sen iyiysen yaparız dedi ama atıyorum oksijeni düşüyo suyu az sezeryan yaparız dedi çok düşünmek istemiyorum ya başa gelen çekilir doktorum iyi bir perinatolog güzel geçer umarım hangisini yaparsam. 41 e kadar bekleriz normal için dedi bir de
Anladım canım o zaman iyiymiş bende 37de alacak sandım hani deneriz vs vs diyince çünkü kimi doktor bilerek bebeği dürtüp doğumu baslattiriyomus o yüzden iyiymiş o zaman gelmesini bekleyecek
Evet çok az kaldı hayırlısıyla bayramdan sonraki hafta da çalışacam sonra izine ayrılacam hiç bitmeyecek gibi geliyordu çalışırken ama şimdi bir haftam kaldı nerdeyse. Annem erkenden gelemeyecek sanırım benle eşim tek oluruz umarım annem dışında kimseyi istemiyorum çünkü sonrasında gelen gelir yapacak bir şey yokta sancı çekerken kv çekmek istemiyorum
Arkadaşım çatı muayenesinden sonra doğumu başladı yani abartmak gibi olmasın ama ebe mi
Baktı artık doktor mu bilmiyorum resmen elini soktu felan demişti. 2 gün sonra sancısı geldi. Gene sezeryan oldu o ayrı ama kendide tetiklediğini düşünüyor
Benim çok kısa sürmüştü 5 sn falan sadece iki parmakla baktı diye hatırlıyorum. Ben öncesinde de vajinal muayene çok oldum erken doğum riskinden hastanede yatmıştım 34-37 haftalar arasında, o zaman da tetiklemedi doğumu
Benim çok kısa sürmüştü 5 sn falan sadece iki parmakla baktı diye hatırlıyorum. Ben öncesinde de vajinal muayene çok oldum erken doğum riskinden hastanede yatmıştım 34-37 haftalar arasında, o zaman da tetiklemedi doğumu
Ben de ilk nst ye bugün girdim 36. Haftadayım
Çatıyı sordum dr bakacak mısınız diye çok gerek görmüyorum genellikle 1.50 boyu altına bakıyorum ama istersen bakarız dedi
Geçen gün pilateste benim doktoruma giden bi gebeye rastladım 37.haftadaymış daha yeni nst’ye girdim dedi. Çatı muayenesi de yapmayacakmış dedi. Benim doktor herkese aynı rahatlıkta demek ki