2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ebebekte pijama altları ikili 90 100 lira civarında ben 6 9 için aldım uygun baya bi bakın bence
Geçen gittik ebebek fırsat katında patikli altlar vardı yaz için uygun ince 9.90 TL fiyatı 3 tane bulabildim. Mağazaya gidince aklınızda olsun bakın çok uygun şeyler oluyor

Hep benim başıma mi bir şey geliyor anlamıyorum ki hamile kedi alt kısmı kurtlanmis bizim arabanın altına girmiş sesi çok kötü geliyordu neyse mama aldık şu aldık geldik kedi ne hareket ediyor ne içiyor ne yiyiyor mahvoldum ben sadece çok kötü ses çıkarıyor ayy o kurtları gördüm içim hala çok kötü her neyse.. veteriner aradık yok açık bi yer sonra ambulans sistemi varmış onu aradık geldiler büyük ihtimalle uyutacaklar hem hamile.kedi hem bizim arabanın alti nasıl bi şans

Uyutmazlar ya parazit ilacı yaparlar hamile birde sanmıyorum uyutacaklarını

Olsun düşünmesi bile yeter kayınvalidenin
Lohusa şerbeti değilde geçen gün aklıma şey geldi hani sezaryan olunca günüm vs belli olacak ya acaba komposto hoşaf vs tarzı bisey yapıp götürsem mi kendimle diye düşündüm. Bilmiyorum tabi hemen sezaryan sonrası içilmesinde sakınca var mı. Taneleri değilde suyu bile iyi gelir gibi düşündüm

Uyutmazlar ya parazit ilacı yaparlar hamile birde sanmıyorum uyutacaklarını
Aaa doğru sen daha iyi bilirsin tam kasık kismindan kurtlar çıkıyordu alt taraftan değil uyuturlar diye aklıma geldi benim.. parazitle insallah iyilesirde hiç su bile içmedi

Tabi gelenler için değil süt için , kendim içeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…