2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Mart annelerinde hep kayısı hoşafı içtiler hastanede rahat gaz çıkarmak için işe yarıyormuş

Ay kızlar ödemleriniz ne durumda? Ben şu bi kaç gündür sıcaklar arttığından beri berbatım hele bugün ayaklarımın ödeminden üstüne basamıyorum ağrıyor herzaman giydiğim çok rahat olan spor ayakkabım aşırı sıkıyor bu arada suyu bol içiyorum

Benim de öyle ayaklarımın altı acıyor bi de ellerim şiş şiş
Stress topu var onu sıkıyorum hep rahatlatmaya çalışıyorum

Benim de öyle ayaklarımın altı acıyor bi de ellerim şiş şiş
Stress topu var onu sıkıyorum hep rahatlatmaya çalışıyorum
Evet ya benimde ayaklarımın altı acıyor eller zaten yüzük filan şu 1 haftaya kadar takıyodum artık oda yok

Kızlar 31 haftadayım acaba bebişin kıyafetlerini yıkasam mı erken mi çok kararsız kaldım ya

Al benden de o kadar canım, ayak bileğimi görsen iki bilek gibi oldu çok şiş. Bende günde 3 litreye yakın su içiyorum aslında. Ama bütün gün masa başında ayaklarımı hiç yukarıda değil hep sallanır pozisyonda diye böyle oldu diye düşünüyorum. Bugün ayakkabı alsammı büyük numara diye düşündüm hatta ama bir hafta daha çalışıcam zaten diye vazgeçtim, iş harici de doğuma kadar terlikle geçiririm dedim. Ama bakalım nasıl olucak ilerleyen zamanlarda.

Kızlar 31 haftadayım acaba bebişin kıyafetlerini yıkasam mı erken mi çok kararsız kaldım ya
Canım valla gruptaki çoğu kişi yıkama işini tamamladı. Bana da erken geliyordu ama iyiki kızlardan gaza gelip yaptım bende, çünkü 32.haftadan sonra farkı göreceksin inanılmaz ağırlık çöküyor. Düşün kaç hafta önce yıkadım hala ütülemeye enerjim yok o yüzden erkenden yap bence

Aayyy yapıyım o zaman bi gözüm korktu zaten yavaştan ağırlık gelmeye başladı bugün temizlik yaptım belim kopuyor resmen saatlerdir

Aayyy yapıyım o zaman bi gözüm korktu zaten yavaştan ağırlık gelmeye başladı bugün temizlik yaptım belim kopuyor resmen saatlerdir
Kışlıkları kaldırmam lazım yazlıkları çıkarmam lazım e bayram geliyor temizliğe birini bulamadım oruçlu olunca gelmiyorlar oda üstüme kaldı bebeğin kıyafetleri ütülenecek buzluğa bişeyler hazırlanıcak o kadar yapılacak işim var ki ama hiçbirine halim yok

Kızlar bebişin kanalda olup olmadığını doktor ultrasondan bakarak anlar mı yoksa alttan muamele ile mi anlayabilir

Bende baya su içiyorum ya 3 lt filan ayak bileklerim dediğin gibi ayakkabı bugün iyice sıktı aslında bende alacaktım ama bugünden sonra vazgeçtim ödem gidince ayaklarımız ayakkabının içinde döner baya bir iki numara büyümüş gibi ayağım ve biraz oturup ayağa kalkınca üstüne basamıyorum hele gece tuvalete kalkınca filan yürüyemiyorum. Terliğe talim kalan haftalarda sanırım

Ben de dün ve bugün fark ettim sağ ayagimda vardı sadece su an sol ayagimda da hafif var bir de sol ayagimin tabandaki boşluk kısmında diken varmış gibi yere bastıkça aciyor bazen anlamadım

Ben bide hepsini yaptım bi dip bucak temizliğim kaldı çoğu işimi bitirdim hiç te oturamıyorum da sadece bugün üç makine çamaşır ütüledim. Ama çevreme göre ben yürüyüş yapmıyorum sanki evdeki hareket yetmiyor sanki vaktim kalıyor da yürüyüş yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…