2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de dün ve bugün fark ettim sağ ayagimda vardı sadece su an sol ayagimda da hafif var bir de sol ayagimin tabandaki boşluk kısmında diken varmış gibi yere bastıkça aciyor bazen anlamadım
Ay o bende özellikle sağ ayağımın orta boşluk kısmında var tam olarak anlattığın sızı şeklinde ağrı. Ama genel olarak iki ayağımda da var sağdaki fazla benimde. Sıcaklar birden çökünce böyle olduk bence ya

Anlamadım ben de ya dün ayagimi görünce şok oldum hayatımda hiç böyle bir şey olmamıştı bugün biraz indi gibi olmuştu bu sefer diğer ayağım da hafif şişmiş suyu az içtim galiba diyordum ama hepimiz boyleymisiz

Allah yardımcın olsun ben doğum temizliğine annemle kv çağırıcam valla yapsınlar ben istesemde yapamıyorum tüller koltuklar dolaplar ama buzluğu benimde halletmem lazım gerçekten napsam bilemedim

Ben ilk melegim can dan bekliyorum ama bakalım
Sen öyle diyince heyecanlandım kız
Heycan yapma kız şimdi ben açılışı yaparsam siz iyice heycan yaparsınız benimki bu hafta sonuna kadar gelmezse bayram haftası gelecek hissediyorum ateş basıyor beni

Lohusa şerbeti değil de adana ya özgü kaynar dedikleri bişey varmış kaynanam ondan yapacam diyor bence çok baharatlı ve hiç sıcakta içilecek bişey değil
Kız kaynarsız dogum mu olur bizde yaparız nasıl süt yapıyor biliyormusun ımmm canım çekti üstüde bol cevizli

Evet baksana hepimizde var sudan da değil yani bide inmiyor gittikçe artıyor ödem bende arabada ayakkabımı çıkardım bugün o derece sıkıyor. Buda son ay güncellemesi galiba hepimize

Evet baksana hepimizde var sudan da değil yani bide inmiyor gittikçe artıyor ödem bende arabada ayakkabımı çıkardım bugün o derece sıkıyor. Buda son ay güncellemesi galiba hepimize
Yanlış bişey yapmadık o zaman hepimizde olduğuna göre kendimi sorguladım hep ayağımı mı burktum zorladim mi su çok içmedim mi diye

Aaa doğru sen daha iyi bilirsin tam kasık kismindan kurtlar çıkıyordu alt taraftan değil uyuturlar diye aklıma geldi benim.. parazitle insallah iyilesirde hiç su bile içmedi
Serum bağlarlar dışardan içerden de parazit ilacı verirler temizlerler felan. Düzelir inşallah elinizden geleni yapmışsınız gelmişler allahtan.

Yanlış bişey yapmadık o zaman hepimizde olduğuna göre kendimi sorguladım hep ayağımı mı burktum zorladim mi su çok içmedim mi diye
Aynen baksana durumlar aynı bide ayakta aynı yerde ağrılar baya ödemden belli üstüne basılınca fena oluyor neyse yalnız değiliz

Kızlar 31 haftadayım acaba bebişin kıyafetlerini yıkasam mı erken mi çok kararsız kaldım ya
Ben de cok erken baslamak istemiyordum hem psikolojik olarak sanki esyalari hazir olunca erken gelecekmis gibi hem de tozlanmasinlar diye dusundum ama iyi ki kizlar yika dediler 31ken basladim bugun 32 oldum hala bitmedi gercekten gunden gune agirlastigimi fark ediyorum ve havalar da isindi iki şey utuleyince sirilsiklam olup birakiyorum.

Mart annelerinde hep kayısı hoşafı içtiler hastanede rahat gaz çıkarmak için işe yarıyormuş
iyiki söyledin canım çok sağol ben pek bakamıyorum diğer gruplara. Madem ki etkiliymiş bende hazırlarım inşallah. Malum sezaryan için o gaz çıkarma olayı çok önemli. Hazırlıklı giderim hastaneye. İyi oldu öğrendiğim

Evet doğru yıkamaya karar verdim zaten çok bir kıyafet almadım ben hemen biter diye düşünüyorum etiketini kesmek bile 2 saat sürmüştü gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…