2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay çok normalmiş ozaman seninde bu haftaki happy mom güncellemene iyi denk gelmiş
Evet evet agrinin sebebi de ödemmiş sıkıntı yok o zaman
aynen bi rahatlama geldi kalan haftalarda terliğe talim
Akşamları uzanırken yastık koyuyorum ayağımın altina. Şimdi uyanınca baktım inmiş biraz en azından yandaki kemiklerim gozukebiliyor
baktım şimdi benimde yandaki kemikler çıkmış geri öğlene yine yok olur kütüğe döner

Amin ya bugün rüyamda sen doğuruyordun birinizi doğurtcam böyle böyle

Aynen canım daha bende başlamadı ödem vs ama görünce sizde birde her gün okuyorum hemen kızlara atiyim dedim

Amin ya bugün rüyamda sen doğuruyordun birinizi doğurtcam böyle böyle
Dün iyice şiştiğimi okuduysan gece rüyana girmişim demekki bende doğum bebek rüyaları hak getire gün içinde nasıl yoruluyorsam gece horlaya horlaya uyuyorum ne rüya ne bişey
Benim az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 29 nisanı beklesin
Aynen canım daha bende başlamadı ödem vs ama görünce sizde birde her gün okuyorum hemen kızlara atiyim dedim
Senin zaten başlamasını beklemiyorduk prenses hanım

Evet zaten sanırım o tarz yumuşak şeyler iyi gider diye düşünüyorum ben yapamam belki ama annem gelirse yapabilir belki

Aaa doğru sen daha iyi bilirsin tam kasık kismindan kurtlar çıkıyordu alt taraftan değil uyuturlar diye aklıma geldi benim.. parazitle insallah iyilesirde hiç su bile içmedi
İyileşir canım ilaçlar çok etkili hiç birşeyi kalmaz büyük ihtimalle barınağa verirler genelde öyle uyutma olmuyor barınaklarda canım sıkma canını

Valla bilmiyorum sürekli bu ara bu rüyalarla uğraşıyorum 17 Nisandı ama tarih 27 de olabilir

Valla bilmiyorum sürekli bu ara bu rüyalarla uğraşıyorum 17 Nisandı ama tarih 27 de olabilir
Ay tarihide mi gördün vallahi hemen girip baktım 17 Nisan nezamana geliyor filan kaç haftalık oluyor diye tam temizlik haftam gelmesin o hafta sonraki haftada full gezcem psikolojim 29 una

Sağlık ocağına gittim de kan için cagirmislardi, ebe son haftalarda olur bu senin erken başlamış dedi 1 saat oturuyorsan 15 dk kalkıp bir yürü, 1 saat yuruduysen yarım saat otur bir dinlen dedi. Doktoruna gidince de bildir ödemim var diye dedi

Sezaryen günün belli olunca son 1 hafta incir kürü yap canım. Hastaneye de hoşaf, komposto tarzı şeyler yap götür. Hatta helva bile götürsen olur.
Benim ilk doğumum sezaryendi. 1 hafta incir kürü yaptım. Hemen sütüm geldi. günde 1 tane de hurma yedim. Hastanede ilk yoğurt verdiler öldüm gazdan. tedbirli gitmekte fayda var. Çorbada mı götürsem acaba diyorum ben. 2 gece kalınıyordu ünv hastanesi idi. Sezaryen sonrası belli bir saat sonra yeme içmeye izin veriliyor cnm.

Nasıl başlamasın sıcaklar birden çöktü bende full hareket var ayaktayım oturunca da uzatamıyorum genelde aşağı sallıyorum onun etkisi de var demekki

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Ebe de bilgilendirme yaptı. Topuk kanıni hastane alacak ama biz de alıyoruz dedi. Hastane sma da bakıyormuş. Sağlık ocağı da tiroid vs bakıyormuş. Bebekten iki defa kan aldırmaya gerek var mı? Böyle bir uygulama mi var? İkisi de sağlık bakanlığına gitmiyor mu sonuçta özel de olsa devlet de olsa? İki defa mi aldırmıştiniz siz de daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…