2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Biz de 2defa topuk kanı vermiştik arada süre vardı sanki. Evet farklı şeylere bakılmıştı.

Aa incir kürü bilmiyordum onu nasıl yapıcam canım tarifi var mı? Ya da süt için incir kürü yazsam cıkar mı? Helva, incir kürü ve hurma bunlar süt için . Hoşaf komposto da sezaryan sonrası gaz için iyi gelir hemde süte de katkısı olur. Hastanede kaldığımız sürede katı şeylere izin var mı ? yani mesela helvadan ya da hurma biraz götürsek ?

Kizlar kayisi hoşabi duydumda kabizliğa süte iyi geldiğini incir kabızlik yapmiyor mu ?

Günaydın kızlar
Bugün kontrolümüz vardı minik kızım artık yavaş kilo alıyor nedense tombik dedim nazar değdirdim hahah 2300 gr dedi boyu da 3 hafta önce ile aynı 43 cm. 3 haftada 500 gr almış yani. Biraz daha iyi beslemem gerekecek sanırım. 33+6 yız bugün 33-34 hafta ile uyumlu dedi.

Nst ye 36. haftada sokacakmış bugün girmedim. Sezaryen olursa 38. haftada alırız dedi. Sen karar ver nasıl mutlu olacaksan normal mi sezaryen mi sen seç dedi.

Başı dönmüş bu arada aşağıdaymış. İkinci hamilelik olduğu için ve karın kasların güçlü olmadığı için karnın aşağıda dedi cesursavasci ondan vajinaya çok baskı hissediyorsun dedi. 15-20 dkdan fazla yürüme dedi doğumu tetiklemesin diye. Haberler böyle çok şükür bir sorun yok

Evet 2 kez alınıyor canım, farklı şeylere bakıyorlar sanırım ben de sormuştum ilk doğumda ama unuttum sebebini şu an.
Kizlar kayisi hoşabi duydumda kabizliğa süte iyi geldiğini incir kabızlik yapmiyor mu ?
İncir de bağırsakları çalıştırıyor

Benim bebişin de kilo alımı son gittiğimde yavaslamisti haftada 250 alırken 177ye düşmüş mesela son gittiğimde haftalık aldığı kilo. Dr 250 aldığı zaman yediklerine dikkat et karın çevresi ileride gidiyor demişti bu gittiğimde bebeğin gelişimi çok iyi dedi. Yani 250 aliyorken biraz fazla alıyordu bizim bebisler galiba haftasıyla uyumluysa bence hiç sıkıntı yapmak maşallah minnosuna sen normal mi düşünüyordun sezaryen mi

Evet 2 kez alınıyor canım, farklı şeylere bakıyorlar sanırım ben de sormuştum ilk doğumda ama unuttum sebebini şu an.

İncir de bağırsakları çalıştırıyor
Anlatti bugün de tiroid vs bir kaç tane saydı aklımda tutamadım. Normal bir uygulamaysa tamam, emin olamadim minicik yavrukusum 2 defa acıyacak topuğu diye

Alışmışız yüksek kilolar duymaya şimdi zayıf gibi geldi benimki de haftada 166 almış oluyor son zamanlar daha çok alınıyor diye okuyorduk ya ondan heralde bi üzüldüm. Doktor da güzel her şey yolunda dedi tabi onlar iri bebek sevmediği için

Ay ne düşündüğümü bilmiyorum valla normalden de korkuyorum sezaryenden de seçimi bebek yapsın dedim belki kafası dönmez ya da iri olur doktor sezaryen yapalım der diye ama yine seçim bana kaldı neyse daha zaman var belki benden önce doğuran da olur fikir alırım öyle karar veririm

Anlatti bugün de tiroid vs bir kaç tane saydı aklımda tutamadım. Normal bir uygulamaysa tamam, emin olamadim minicik yavrukusum 2 defa acıyacak topuğu diye
Evet ya ona ben de üzülüyorum hele o aşılar daha zor gerçi bebekler pek acı hissetmiyor heralde benim oğlum aşılarda hiç ağlamazdı 4 aylık olana kadar falan. Ben ağlardım Bilinçlenince ağlamaya başladı.

Evet evet yüksek yüksek görünce düşük gelmiş olabilir sana ama ben çok çok almadığına sevindim ya normal doğum istiyorum böyle giderse 3.5 kiloyu geçiyordu biraz yavaşlaması iyi oldu gibi geldi bana zamanlama olarak da inşallah tam gelişip gelirlerse ortalama bı kiloda doğarlar bence endislenme ben de seçimi bebeğe bıraktım en başından beri öyle konusmustuk önceliğim normal doğum bakalım nasıl gelecekler

Hepatit oluyormuş galiba doğunca, muhtemelen ben de ağlarım kiyamam

Biri ilk doğduğunda hastane alır dedi, diğeri de 5-7 gün sonra gelirsin sağlık ocağına o zaman veriliyor dedi
2 kez alınıyor canım hem tekrar kanda enfeksiyona hemde başka şeylere bakıyorlar sağlıkocağında
maşallah haftasıyla uyumlu sonuçta prenses. Neye karar verdin canım normal doğumu denicen mi direk sezaryen mi ?
Hepatit oluyormuş galiba doğunca, muhtemelen ben de ağlarım kiyamam
sağlıkocağında da genelde babalar kendini dışarı atıyor bebişlerden kan alınacağı zaman kulağını tıkamaya çalışanı bile görmüştüm

Evet normal doğum için 3.5 u geçmese iyi olur tabi ama doğunca da ödemi gidiyo bir de ememezse zayıflıyor falan iyice kuş kadar kalıyorlar üzülüyor insan o zaman da
İnşallah gönlümüze göre olur doğumlarımız

Evet haftasıyla uyumlu şükür işte ana yüreği tombik olsun istiyor
Valla karar veremedim ya benden önce doğurun da sizin yorumlarınıza göre seçeyim ben de

Aay ben de görmeye dayanamam yaa çok ağlıyorlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…