Bişeyler yapmaya çalışıyor ama ailesnden yeğeninden ödün vermiyor kendi oğlu sanıyor hasta oluyor hastaneye götürüyor sürekli bizde kalmasını istiyor bende hayır istemiyorum ben kendimi çekemiyorum bakamam kimseye dedim inat etti resmen almaya gitti
Ooo dipten boyatıyosan o sonra ombreye dönüyordur zaten ama akmamış cidden renk yeni boyatmışsın gibi. Ben öyle yapıp 1 sene ellemesem çingene sarısına döner tepeme bi çiçek yapıştırır gezerim ay iki sene önce bi gelmiştim yakınlarına ama antebe girmedik artık nasipse iki sene sonra güzel bi gezerim gelip seni bulursam saç ta boyatırız
Gastronomi şehri Gaziantep’e hoşgeldiniz diyorsun ben kenarından kıyısından geçip nasıl antebi es geçtim hangi kafayı yaşıyordum bilmiyorum neyse 2-3 sene sonra okkalı bi gezerim artık inşallah oralara gelip ondan sonrada yurtdışı time bağlasalar durmam
Benim kocam da tam bir odun asla destek olmuyor maddi manevi annem geldi sağ olsun o bakıyor bana yoksa kocam gerçekten kocattı beni zaten ağırlaştım zor nefes alıyorum kansızlık bi yandan arada kasık ağrısı burun tıkanıklığı uykusuzluk adamın umrunda mı değil
Bişeyler yapmaya çalışıyor ama ailesnden yeğeninden ödün vermiyor kendi oğlu sanıyor hasta oluyor hastaneye götürüyor sürekli bizde kalmasını istiyor bende hayır istemiyorum ben kendimi çekemiyorum bakamam kimseye dedim inat etti resmen almaya gitti
yani yeğenine tamam düşkün olsunda baya abartmış senin eşinde. Çocuk zaten küçük anası da niye gönderiyor bu kadın nasıl ilgilenecek ağırlaştı zaten demiyor
Nişan geldi iki gün sonra suyum kanamam geldi canım doğumda nişandan iki gün sonra oldu
Gastronomi şehri Gaziantep’e hoşgeldiniz diyorsun ben kenarından kıyısından geçip nasıl antebi es geçtim hangi kafayı yaşıyordum bilmiyorum neyse 2-3 sene sonra okkalı bi gezerim artık inşallah oralara gelip ondan sonrada yurtdışı time bağlasalar durmam
Nasıl maddi manevi destek olmuyor manevi hadi anlarım da ne yiyip içiyorsun sen eve çocuğa bişeyler alıyomu
yani yeğenine tamam düşkün olsunda baya abartmış senin eşinde. Çocuk zaten küçük anası da niye gönderiyor bu kadın nasıl ilgilenecek ağırlaştı zaten demiyor
Benim eve bırak yatılı bir yeğeni birisi beni telefonla arayınca bile sinir oluyorum açmak istemiyorum kendi annem bile arayınca rahatım bozuluyor gibi hissediyorum sadece uzanmak istiyorum o kadar ağır hissediyorum ki kendimi …
Nişan geldi iki gün sonra suyum kanamam geldi canım doğumda nişandan iki gün sonra oldu
Vallahi bende merak ediyorum ama çocuk çok küçükken cesaret edemem en az 2 yaş olması lazım az da olsa laftan anlaması için kız da 4 yaşında olur yeter ozaman bana inşallah kiloları da vermiş olurum temennim o yönde gidip diyet patlatıp gelip detoks yaparım
Aynen canım nişan geldikten sonra 1 hafta bekleyende var benim beklemedi 2 gün sonra saat akşam 7 de filan kanamam geldi gece 12 de de doğum oldu. Ben suyumun geldiğini bile bu hamileliğimde doktor epikrize bakınca söyledi de öyle öğrendim