2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şaka gibi sabah bıraksın evine yada işede götürsün.. neyse Allah yüzüne bakmış 2 tane varken 3.olan yeğenine bakacak duruma gelemez

Kız gel gel boyatmasan da gel 3 gün yeter dünyanın en güzel yemeklerini yedirir gönderirim sizi zaten fazlasında mide fesadı geçiriyolar

Suyun mu gelmişti senin ilk yoksa nişanın mi canım
Nişan geldi iki gün sonra suyum kanamam geldi canım doğumda nişandan iki gün sonra oldu
Kız gel gel boyatmasan da gel 3 gün yeter dünyanın en güzel yemeklerini yedirir gönderirim sizi zaten fazlasında mide fesadı geçiriyolar
Gastronomi şehri Gaziantep’e hoşgeldiniz diyorsun ben kenarından kıyısından geçip nasıl antebi es geçtim hangi kafayı yaşıyordum bilmiyorum neyse 2-3 sene sonra okkalı bi gezerim artık inşallah oralara gelip ondan sonrada yurtdışı time bağlasalar durmam

Nasıl maddi manevi destek olmuyor manevi hadi anlarım da ne yiyip içiyorsun sen eve çocuğa bişeyler alıyomu
yani yeğenine tamam düşkün olsunda baya abartmış senin eşinde. Çocuk zaten küçük anası da niye gönderiyor bu kadın nasıl ilgilenecek ağırlaştı zaten demiyor

Bende aslen antepliyim antep yemeklerini tatmış biri çok şey kaybeder eşim 2 yılda 10 kg aldı bayılıyor antep yemeklerine

Anası kurtulmak için her şeyi yapıyor canım sürekli bi yerlere gönderiyor

Benim eve bırak yatılı bir yeğeni birisi beni telefonla arayınca bile sinir oluyorum açmak istemiyorum kendi annem bile arayınca rahatım bozuluyor gibi hissediyorum sadece uzanmak istiyorum o kadar ağır hissediyorum ki kendimi …

Antepten yurtdışına nasıl bağladın olayı kız helal olsun kocanı da böyle mi ikna ediyon

Ebe de nişan geldikten 1 hafta sonra bile dogurabilirsin demişti. Su gelince ama 24 saat içinde doğum olması lazımmış

Bende aslen antepliyim antep yemeklerini tatmış biri çok şey kaybeder eşim 2 yılda 10 kg aldı bayılıyor antep yemeklerine
Vallahi bende merak ediyorum ama çocuk çok küçükken cesaret edemem en az 2 yaş olması lazım az da olsa laftan anlaması için kız da 4 yaşında olur yeter ozaman bana inşallah kiloları da vermiş olurum temennim o yönde gidip diyet patlatıp gelip detoks yaparım
Anası kurtulmak için her şeyi yapıyor canım sürekli bi yerlere gönderiyor
Tamam anası biyerlere göndersinde o sen değilsin yani şuan değil en azından bukadar ağırlaşmışken ilgilenemezsin ki çocuk daha ufak sonuçta
Antepten yurtdışına nasıl bağladın olayı kız helal olsun kocanı da böyle mi ikna ediyon
hahaha aynen ordan oraya atlayıp aklına karpuz kabuğu düşürüyorum sonrada bak mantıklı aslında bunu bi düşünelim diye diye Türkiye’de baya yer gezdim

Ebe de nişan geldikten 1 hafta sonra bile dogurabilirsin demişti. Su gelince ama 24 saat içinde doğum olması lazımmış
Aynen canım nişan geldikten sonra 1 hafta bekleyende var benim beklemedi 2 gün sonra saat akşam 7 de filan kanamam geldi gece 12 de de doğum oldu. Ben suyumun geldiğini bile bu hamileliğimde doktor epikrize bakınca söyledi de öyle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…