2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çocuk anne karnında kakasını yapınca annenin akıntısı yeşile mi dönüyormuş anlamadkm
Akıntısı yeşile dönmüyo suyun geldi diyelim içinde yeşil yeşil parçalar oluyor kaka yaptığı için görüyorsun anlıyorsun ama normal su şeffaf olur diye biliyorum onca doğuma girdim hiç yeşil hatırlamıyorum

doktorun dediklerini yaptın mı belki o da hızlandırmıştır
Her gün yapıyorum ama ben 2 3 gündür detaylı temizlik yaptım işte kışlıkları kaldır sonra her yeri sil ütü yap derken birde bunun yanında doktorun dedikleri hurma perine vs vs son durum bu

Birde bugün gümüş kapağı taktım göğüs ucum acıyo gibi oldu hani ergenlikte olur ya aynen öyle işte.. Daha hani bi fark göremedim ama sütümde geldi ama su gibi degisik

Oo sen her şeyi yapmışsın inmeyip napsın yavrucak Sütüm geldi diyorsunuz oh ne güzel ben de gelmeyince sütüm olmayacak psikolojisine girdim

Kız amniyotik sıvı renksiz olur yeşil kaka yaparsa olur o da tehlikelidir ben mi yanlış biliyorum
Çocuk anne karnında kakasını yapınca annenin akıntısı yeşile mi dönüyormuş anlamadkm

Suyun gelmesi​

Bebeği koruyan su kesesi gerilmelerin ve kasılmaların etkisiyle yırtılabilir. Bu nedenle amniyon suyu rahimden dışarı akar.Su kesesi üst bölgeden ve sıyrık şeklinde yırtılmışsa amniyon suyu sızıntı şeklinde akabilir. Bu nedenle gebeler idrar kaçırdıklarını ya da akıntı nedeniyle ıslaklık olduğunu düşünebilirler. Amniyon sıvı akıntı gibi koyu, kıvamlı değil, su gibi akışkandır. Rengi açık sarı ya da ıhlamur çayı gibidir. çamaşırda akıntı gibi tabaka bırakmaz. Bu nedenle aksırma, öksürme gibi nedenle olan idrar kaçırmaya benzemez. Ayrıca kendine has bir kokusu da vardır. Bu farklılıkları dikkate alarak ıslaklığın kesenin açılmasıyla ilgili olup olmadığı gebe tarafından ayırt edilir.

Yesilimsi dediği ıhlamur çayı rengi demek ki bu da kişiden kişiye göre degisiyor

Su foş diye gelmediği sürece anlamam ben de herhalde

İlk kızımda altıma çiş yapıyor gibi akmıştı yeşil değild parkede şeffaf duruyordu rengi

Çocuğun annesinde de suç var canım neden yatılı yolluyor ki benim çocuğum da 6.5 yaşında kimseye yatılı yollamam hele de hamile birisine. Çocuk oyun isteyecek senin oynayacak halin mi var şu anda. Kocana çemkir bence iyice.

Annesi dünyanın en rahat umursamaz insanı eşimlede konuşmuyorum şuan trip modundayım geçtim odama uzanıyorum

Su geldikten sonra 24 saat içinde doğum olmazsa bebek için sıkıntı olabiliyormuş Banu çiftçinin videosunda izlemiştim sanırım
Ebe gözetimindeydi acılması artıncada hastaneye doktorun yanına gecmişlerdi belki de ondan mı o kadar bekleyebildiler.

Annesi dünyanın en rahat umursamaz insanı eşimlede konuşmuyorum şuan trip modundayım geçtim odama uzanıyorum
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimde senin eşin gibi yeğenlerine o kadar düşkün ki eminim biraz yakın olsalar tutar getirirdi çocukları sürekli anneleride aynı şekilde rahat ve düşüncesiz. Babamın cenazesinde ben kendi evimde kalmazken annemlerde kalırken ablası çocuklarıyla benim evimde kalmayı teklif etmişti eşime, benimde o üzüntü haliyle ilk ne dediklerini anlamamıştım. Sonradan dank ettiğinde cenazenin ortasında eşime bir bağırdım ben kendi evimde kalmıyorum ablanın çocukların evimde ne işi var al annenlere götür diye. Yani insanda azıcık anlayış olsa böyle birşey istemez bile. Hamile kaldığımdan beri bak bebeklerimizin doğmasına ne kadar az kaldı insan yeğenine bir zıbın bile almaz mı. Ablası almadı. Bende eşime lafımı sokuyorum sürekli sen yeğenlerin için neler yapıyorsun, ablan çocuğuna daha bir don bile almadı diye. Ayy içimi döktüm resmen

Sansliymissin canim benim şansa inşallah koltuğuma gelmez anliyo musun o an anlık mi geliyo
Benim 12 saat suni sancıdan sonra geldi canım anlamamak mümkün değildi foş diye içimden aktı sanki bir kova su gibi geldi bana sonra hemen doğumhaneye aldılar. Çıktığımda odamı değiştirmişler akan suyu temizleyemediler heralde temiz oda verdik size dediler

Sansliymissin canim benim şansa inşallah koltuğuma gelmez anliyo musun o an anlık mi geliyo
Uyumak için yatağa yatmıştım. O an yoğun bir akıntı geldi. Kalkim bi bakim neyin nesi dedim. Kalkar kalkmaz pıt diye bir his ve şıırrr diye su akması elim ayağım titremişti heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…