İçim rahatladı anlamsız bir şekilde zaten evimde 2 koltuk var ahahahahha birini islatirsam geriye ne kalacakUyumak için yatağa yatmıştım. O an yoğun bir akıntı geldi. Kalkim bi bakim neyin nesi dedim. Kalkar kalkmaz pıt diye bir his ve şıırrr diye su akmasıelim ayağım titremişti heyecandan
Ama senin sancılar ben geliyorum demiş suyunaBenim 12 saat suni sancıdan sonra geldi canım anlamamak mümkün değildi foş diye içimden aktı sanki bir kova su gibi geldi banasonra hemen doğumhaneye aldılar. Çıktığımda odamı değiştirmişler akan suyu temizleyemediler heralde temiz oda verdik size dediler
Senin sezaryen olunca tabi olmadı dahaBenim bir tanıdık anlıyorsun foşur foşur geliyor demiştibende merak ediyorum
Senin başına kim duracaksa iğne ipliği de valizine koy bariKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolumuz vardı. 32+5 ve 2941 gr. Ve 47 cm. Tam bir toraman geliyor. 4500 gr la doğar dedi. Galiba büyük kıyafetler almam gerekecek, yoksa yenidoganlarin patik kısmını kesip giydirecekler
Bir de kres kaydını şimdiden yaptırayım dedim
Tatilde sakın bir yere gitme burda ol dedi
İri bebek olduğunu kabul etti artık doktor, rahat ol vs dedi
2 haftada 666 gr almış, ben hiç kilo almamışım. Şeker ve karbonhidrat diyeti iyi kilo aldırmış oglusuma
Kız öyle görümce mi olur hiç görülmeyesice olmuşCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimde senin eşin gibi yeğenlerine o kadar düşkün ki eminim biraz yakın olsalar tutar getirirdi çocukları sürekli anneleride aynı şekilde rahat ve düşüncesiz. Babamın cenazesinde ben kendi evimde kalmazken annemlerde kalırken ablası çocuklarıyla benim evimde kalmayı teklif etmişti eşime, benimde o üzüntü haliyle ilk ne dediklerini anlamamıştım. Sonradan dank ettiğinde cenazenin ortasında eşime bir bağırdım ben kendi evimde kalmıyorum ablanın çocukların evimde ne işi var al annenlere götür diye. Yani insanda azıcık anlayış olsa böyle birşey istemez bile. Hamile kaldığımdan beri bak bebeklerimizin doğmasına ne kadar az kaldı insan yeğenine bir zıbın bile almaz mı. Ablası almadı. Bende eşime lafımı sokuyorum sürekli sen yeğenlerin için neler yapıyorsun, ablan çocuğuna daha bir don bile almadı diye. Ayy içimi döktüm resmen
maşallah canım bizim oğlanların askerlik arkadaşı gelmiş biz direk askere yollarız diye düşünüyoruzKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolumuz vardı. 32+5 ve 2941 gr. Ve 47 cm. Tam bir toraman geliyor. 4500 gr la doğar dedi. Galiba büyük kıyafetler almam gerekecek, yoksa yenidoganlarin patik kısmını kesip giydirecekler
2 haftada 666 gr almış, ben hiç kilo almamışım. Şeker ve karbonhidrat diyeti iyi kilo aldırmış oglusuma
Vakti zamanı bilemiyoruz işteİçim rahatladı anlamsız bir şekilde zaten evimde 2 koltuk var ahahahahha birini islatirsam geriye ne kalacak
Ama çok güzel duygular beya birde şey dikkatimi çekti olur olmadık zamanda geliyo çoğu kişinin sancısı doğumu neden ki
Hep erken gittim doguma ama kasılmalarla gittim kuzum bakim bu sefer nasıl gidecem sanki norml doguma gidiyorum bi gün alıpda gitmek nasip olmadıİçim rahatladı anlamsız bir şekilde zaten evimde 2 koltuk var ahahahahha birini islatirsam geriye ne kalacak
Ama çok güzel duygular beya birde şey dikkatimi çekti olur olmadık zamanda geliyo çoğu kişinin sancısı doğumu neden ki
Ama senin sancılar ben geliyorum demiş suyunadüşünsene öyle boş boş otururken bi anda su geliyo sende sansliymissin ev kirlenmemis birde yeni oda verilmis
Senin sezaryen olunca tabi olmadı daha
Pazarlık alıyor bir kaç başkada birşey yapmıyor zaten anlatsam çok fazla ama inan değmez konuşmama bile sinirimi bozdu onun yüzünden erken doğum tehlikesi yaşadım üç 4 kezNasıl maddi manevi destek olmuyor manevi hadi anlarım da ne yiyip içiyorsun sen eve çocuğa bişeyler alıyomu
yani yeğenine tamam düşkün olsunda baya abartmış senin eşinde. Çocuk zaten küçük anası da niye gönderiyor bu kadın nasıl ilgilenecek ağırlaştı zaten demiyor
maşallah canım bizim oğlanların askerlik arkadaşı gelmiş biz direk askere yollarız diye düşünüyoruzcesursavasci
Rezillik inşallah avm tarzı bi yerde gelmez herkesin gözü önündeVakti zamanı bilemiyoruz işteyolda yürürken de gelebilir. Uyurkende gelebilir. Her an herşey olabilir
Gerilim aksiyon ne varsa varVakti zamanı bilemiyoruz işteyolda yürürken de gelebilir. Uyurkende gelebilir. Her an herşey olabilir
Ayyyy inşallah görürsün mu desem ne desem bilemedimHep erken gittim doguma ama kasılmalarla gittim kuzum bakim bu sefer nasıl gidecem sanki norml doguma gidiyorum bi gün alıpda gitmek nasip olmadı
Masallahhhh bu toromanlarla başımız dertteKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolumuz vardı. 32+5 ve 2941 gr. Ve 47 cm. Tam bir toraman geliyor. 4500 gr la doğar dedi. Galiba büyük kıyafetler almam gerekecek, yoksa yenidoganlarin patik kısmını kesip giydirecekler
Öyle saçma şey mi olur ya bekarken de mi öyleydi acaba sen mi fark etmedin veya evlendikten sonra ailesine mi daha çok vermek istiyor maddi olarak neden böyle davranıyor kiPazarlık alıyor bir kaç başkada birşey yapmıyor zaten anlatsam çok fazla ama inan değmez konuşmama bile sinirimi bozdu onun yüzünden erken doğum tehlikesi yaşadım üç 4 kez
Altı tamamen çıkarıyorlar canım elbise giysen sadece iç çamaşırını çıkarırsın elbiseni kıvırırsın ama tayt felan giysen mecbur komple çıkarmalısınKızlar bir şey sorcam şimdi çatı muayenesine giderken normal zamanda kadın dogumcuya giderken giydiğimiz şekilde üstümüze uzun bir şey giymemize gerek var mı yoksa önlük/elbise tarzı bir şey veriyorlar mi.. bi grupta gördüm merak ettim birde şimdi daha önce vajinal muayene oldum ben ultrason değilde diğerinin ismini unuttum o canımı yakmıştı acısı öyle bir şey mi.. (ultrason cihazı acıtmıyor losyon sürdüğü için en azindan bende oyleydi ama diger açtıran aparat can yakiyo)
Mayıs grubu anneleri maşallah bebişler daha doğmadan tam bir boğa burcuMasallahhhh bu toromanlarla başımız dertte
Kesinlikle doğru. Kuzenim inatlaştı 2 gün bekledi normal olsun diye suyu geldiği halde girmedi sezaryana. Bebeğin beyninde şimdi sorun var. Ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Elbette hepsinde olmayabilir ama ihtimal artıyor.Su geldikten sonra 24 saat içinde doğum olmazsa bebek için sıkıntı olabiliyormuş Banu çiftçinin videosunda izlemiştim sanırım
Anladım sağol canımAltı tamamen çıkarıyorlar canım elbise giysen sadece iç çamaşırını çıkarırsın elbiseni kıvırırsın ama tayt felan giysen mecbur komple çıkarmalısın
Sinir oluyorum şöyle şeylere demek ki bi sıkıntı var neyi zorluyorsun.. Ha sezaryen ha normal doğum önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması benim içinKesinlikle doğru. Kuzenim inatlaştı 2 gün bekledi normal olsun diye suyu geldiği halde girmedi sezaryana. Bebeğin beyninde şimdi sorun var. Ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Elbette hepsinde olmayabilir ama ihtimal artıyor.
İşte bende hiç görülmeyesice modundayımKız öyle görümce mi olur hiç görülmeyesice olmuşben de görümceyim ama yengem evde yokken ne işim var kadının evinde hem de kalmaya tövbe tövbe ; ben abimin bebek haberini alınca ağlamıştım hüngür hüngür kendi bebeğime ağlamamıştım bir ton şey almıştım harçlıklarımı biriktirip hala da birşey görsem yeğenime alayım diyorum kendi oğluma aldığımda onu da düşünüyorum sürekli görüntülü arıyorum görmek istiyorum videolarını istiyorum; halalık çok farklı bir duygu muhteşem bir bağ. Bu bağı kurmamış bundan sonra da kuramaz o kadın , canını sıkma bebişin sağlıkla gelsin de inşallah
Yılanmış yılanİşte bende hiç görülmeyesice modundayımama öyle başkalarının yanında ayyy halasııı diyip sanki duygulu gibi davranıyorya deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?