- 25 Mayıs 2023
- 4.602
- 8.724
- 88
Bazen bazı şeyleri zorlamamak akışına bırakmak lazım hayırlısını dilemek gerekiyor zorlamak yerineKesinlikle doğru. Kuzenim inatlaştı 2 gün bekledi normal olsun diye suyu geldiği halde girmedi sezaryana. Bebeğin beyninde şimdi sorun var. Ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Elbette hepsinde olmayabilir ama ihtimal artıyor.
Aynen ya illa şöyle doğuracam takıntısı yapmak anlamsız. Süreç neye uygunsa en doğru olan o. Hepimizin doğumu da su gibi akıp geçsin ne olduğunu anlamadanBazen bazı şeyleri zorlamamak akışına bırakmak lazım hayırlısını dilemek gerekiyor zorlamak yerine
Kızlar onun uzerınde sürekli yatmaması gerekıyormuş bunu duyan oldu mu 15 dk kuralı mı ne varmıs omurgaları içinKızlar reflü yatağı aldınız mı ben almak istiyorum ama kararsızım yataşın junosunu düşünüyorum ama bilemedim siz neler aldınız
Canım daha erken değil mi aşağı düşmesi için uf hıcbırsey bılmıyor yetersız gıbıyımVallahi sallamıyorum geçen bi foto attım ertesi gün az asagidaydi bugünde eşim sabah diyo karnın nereye gitti bi baktım böyle 2 günde degisti
Ayyyyy heyecanlandimrahmim kasilip duruyo zaten ara ara
Evet buraya attım 2 günde düştü çok etkili buraya foto atmak
Ayyy hadi inşallah bayram şekeri gelsinama şok oldum hani bu kadar da yok olamazsin diye şuan karnımı 4 5 aylık gibi hissediyorum
Uzmanımız ne diyorsa dogrudur
Bence doktoruna her şeyi söyle canım son zamanlarımız her şeyimizi bilsinler tövbe yovbe ben geçen o vajina girişini bile sordumevet cankm iyi bir şey değil ödem soğuk suya tut ayağını havaya kaldır bazen birde mesela oturduğunda veya yattığında 10 dakikaya bir yön yer değiştir zaten vücut belirti veriyo hafif batiyo gibi oluyo ben hemen şekil değiştiriyorum çok şükür olmadı.. işte bi geçen çok uyuduğum için ilk defa vücudum ödemliydi o da hareketsizlikten
Ayyy hadi inşallah zaten rahmim kasilip duruyo bazen
Benimde öyleydi buraya attım 2 güne degistinazar mı şans mı denk mı iyi mi kötü mü anlamadım
Benim doktorum tavsiye etmiyorum reflü yatağı alma dedi o yüzden almadım normal ince bir yastık ile eğim yapman yeterli, onu da sürekli yapmana gerek yok dedi. Aslında bebeğin durumuna göre bakılabilir belki gerek bile kalmazKızlar onun uzerınde sürekli yatmaması gerekıyormuş bunu duyan oldu mu 15 dk kuralı mı ne varmıs omurgaları için
Ben kızlarımda hiç gerek duymadım elhamdulillah, gazını çıkartıp yatırmak çok çok önemli. Eğer fazla emdiyse zaten gazını çıkarırken fazlasınıda çıkartıyor o an.Benim doktorum tavsiye etmiyorum reflü yatağı alma dedi o yüzden almadım normal ince bir yastık ile eğim yapman yeterli, onu da sürekli yapmana gerek yok dedi. Aslında bebeğin durumuna göre bakılabilir belki gerek bile kalmaz
Bende çevremden böyle gördüm hep yan yatırma durumunu yani şimdi de ama sağlıklı olanın boğaza kaçmaması için düz yatırmayı öneriyorlar. Nefes ve yemek borusunun durumuna göre. Nasıl yatıracağımız konusunda kafam karışık o yüzden bi link eklemeye çalıştım ama açmıuprBen kızlarımda hiç gerek duymadım elhamdulillah, gazını çıkartıp yatırmak çok çok önemli. Eğer fazla emdiyse zaten gazını çıkarırken fazlasınıda çıkartıyor o an.
İlk zamanlar tabi yan yatırmakta önemli. Bi sağa bi sola.
İlk gebelikte dogumdan 1 ay önceden dusermis 2 hafta ile 4 hafta arasında zamanım var şuanCanım daha erken değil mi aşağı düşmesi için uf hıcbırsey bılmıyor yetersız gıbıyım
Aaa ilk defa duyuyorum ve ben gece onunla yatar diye düşünmüştümKızlar onun uzerınde sürekli yatmaması gerekıyormuş bunu duyan oldu mu 15 dk kuralı mı ne varmıs omurgaları için
Altını komple çıkarıyorsun canım üstüne örtü örtüyorlar. O açtıran aparatla hiç muayene olmadım bilmiyorum ama çatı muayenesi hiç acıtan bişey değil sadece rahatsızlık hissi oluyor başkasının eli sonuçtaKızlar bir şey sorcam şimdi çatı muayenesine giderken normal zamanda kadın dogumcuya giderken giydiğimiz şekilde üstümüze uzun bir şey giymemize gerek var mı yoksa önlük/elbise tarzı bir şey veriyorlar mi.. bi grupta gördüm merak ettim birde şimdi daha önce vajinal muayene oldum ben ultrason değilde diğerinin ismini unuttum o canımı yakmıştı acısı öyle bir şey mi.. (ultrason cihazı acıtmıyor losyon sürdüğü için en azindan bende oyleydi ama diger açtıran aparat can yakiyo)
Ben 3-4 ay yatırdım oğlumu çok da iyi geldi reflüsü vardı zaten kusuyordu o yüzden bize iyi geldi, bir sağ bir sol yatırdığım için kafa şekli de güzel oldu. Omurgayı bozacak bir şey değil ki zaten sünger yatak gibi normal, üstleri delikli hava alması için.Kızlar onun uzerınde sürekli yatmaması gerekıyormuş bunu duyan oldu mu 15 dk kuralı mı ne varmıs omurgaları için
Düz yatırınca kusmuğu bebeği boğabilir canım o yüzden ilk aylar sağlı sollu yatırılıyor hem kafa şekli de düz oluyor düz yatarsa o da iyi değilBende çevremden böyle gördüm hep yan yatırma durumunu yani şimdi de ama sağlıklı olanın boğaza kaçmaması için düz yatırmayı öneriyorlar. Nefes ve yemek borusunun durumuna göre. Nasıl yatıracağımız konusunda kafam karışık o yüzden bi link eklemeye çalıştım ama açmıupr
Sanırım
Aparat yok canım parmakla bakıyor kısa sürüyo acı yok.Kızlar bir şey sorcam şimdi çatı muayenesine giderken normal zamanda kadın dogumcuya giderken giydiğimiz şekilde üstümüze uzun bir şey giymemize gerek var mı yoksa önlük/elbise tarzı bir şey veriyorlar mi.. bi grupta gördüm merak ettim birde şimdi daha önce vajinal muayene oldum ben ultrason değilde diğerinin ismini unuttum o canımı yakmıştı acısı öyle bir şey mi.. (ultrason cihazı acıtmıyor losyon sürdüğü için en azindan bende oyleydi ama diger açtıran aparat can yakiyo)
Boğaza kaçmaması için yan yatması gerekiyor yanlış mı yazdın ki? Düz yatmayı kimse önermiyorBende çevremden böyle gördüm hep yan yatırma durumunu yani şimdi de ama sağlıklı olanın boğaza kaçmaması için düz yatırmayı öneriyorlar. Nefes ve yemek borusunun durumuna göre. Nasıl yatıracağımız konusunda kafam karışık o yüzden bi link eklemeye çalıştım ama açmıupr
Sanırım
Sağol canım o açtıran aparat iğrenç bi şey birde ultrason cihazından önce o bolgede işlem yapıyorlarsaAltını komple çıkarıyorsun canım üstüne örtü örtüyorlar. O açtıran aparatla hiç muayene olmadım bilmiyorum ama çatı muayenesi hiç acıtan bişey değil sadece rahatsızlık hissi oluyor başkasının eli sonuçta
Ben 3-4 ay yatırdım oğlumu çok da iyi geldi reflüsü vardı zaten kusuyordu o yüzden bize iyi geldi, bir sağ bir sol yatırdığım için kafa şekli de güzel oldu. Omurgayı bozacak bir şey değil ki zaten sünger yatak gibi normal, üstleri delikli hava alması için.
Düz yatırınca kusmuğu bebeği boğabilir canım o yüzden ilk aylar sağlı sollu yatırılıyor hem kafa şekli de düz oluyor düz yatarsa o da iyi değil
Sagolun kızlar içim rahatladıAparat yok canım parmakla bakıyor kısa sürüyo acı yok.
Bununla ilgili işte bi ebe çok açıklayıcı video çekmiş ama buraya ekleyemedim normalde bende annelerimizden gördüğüm bi sağ bi sol yatırma ama işte kafam karışıyor.Altını komple çıkarıyorsun canım üstüne örtü örtüyorlar. O açtıran aparatla hiç muayene olmadım bilmiyorum ama çatı muayenesi hiç acıtan bişey değil sadece rahatsızlık hissi oluyor başkasının eli sonuçta
Ben 3-4 ay yatırdım oğlumu çok da iyi geldi reflüsü vardı zaten kusuyordu o yüzden bize iyi geldi, bir sağ bir sol yatırdığım için kafa şekli de güzel oldu. Omurgayı bozacak bir şey değil ki zaten sünger yatak gibi normal, üstleri delikli hava alması için.
Düz yatırınca kusmuğu bebeği boğabilir canım o yüzden ilk aylar sağlı sollu yatırılıyor hem kafa şekli de düz oluyor düz yatarsa o da iyi değil
Hayır yanlış yazmadımBoğaza kaçmaması için yan yatması gerekiyor yanlış mı yazdın ki? Düz yatmayı kimse önermiyor
merhaba, ben de 162 72 kilo olmuşum doktorum kilo konusunda çok takıntılı74-75 falan oldum sanırım ben de2 hafta varmış aramızda
Yorumları okudun mu?Hayır yanlış yazmadımbi ebenin açıklamasını gördüm baya net bi şekilde ama buraya niye ekleyemiyorum bilmiyorum instagram adresi olduğu için mi acaba
İzledim canım ama bana mantıklı gelmedi, sırt üstü yatarken kusup da akciğerine kaçıp ölen bebekler duydum, yetiştirme yurdunda özellikle, ilgilenilmediği içinHayır yanlış yazmadımbi ebenin açıklamasını gördüm baya net bi şekilde ama buraya niye ekleyemiyorum bilmiyorum instagram adresi olduğu için mi acaba
Ay iyi bari ben en az 2 hafta daha doğurmuyorum o zaman daha kızım kendını yukarı çekme derdindeİlk gebelikte dogumdan 1 ay önceden dusermis 2 hafta ile 4 hafta arasında zamanım var şuanama 2.gebelikte vs daha geç düşermiş bu da rahim kaslarinin kasilmasiyla alakalı bi durummus
Ahahah bende başıma gelince araştırıyorum
Canjm bende ızledım de bı kac vıdeo sırt ustu yatırılıp kafadı yan çevrilmeliymiş gercekte nasıl olcak bılmıyorum tabıİzledim canım ama bana mantıklı gelmedi, sırt üstü yatarken kusup da akciğerine kaçıp ölen bebekler duydum, yetiştirme yurdunda özellikle, ilgilenilmediği içinkendimizi düşünelim sırt üstü yatarken kussak o şekilde yatarak kalmayı mı tercih ederiz yoksa sağa sola mı dönmek isteriz? Yine de tercih senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?