2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bilmiyorum bende sürekli yatıracaktım arkadasım dedı uzun surelı yatıramazsın 15 dakıka yeterlı dıye araştırmadım ama

Ben de yan yatırma tarafıyım ama bu tarz bilgiler gördükçe insan şüpheye düşüyor.
Yorumları okudun mu?
Bana yinede çok riskli geliyor.
Sağlıklı olan değilde düzde yatıranilirsiniz demek için çekilmiş bi video ama yinede tehlikeli bence hele ki ilk zamanlar yan yatırmak daha iyi
Yani oda var doğru. Bu zamana kadar büyüklerimiz hep yan yatırmış. İşte bi garip geliyor akışa ters şeyler görünce bu sefer tereddüt ediyor insan.

şüpheye düşme canım konuşmayı yapan kendi bile söylüyor yan dönünce akar gider düz yatarken orda kalır. Sence hangisi mantıklı ve doğru olan ?
2 çocuk büyüttüm sadece gözümün önündeyken düz yatırmışımdır oda uyanıkken falan. Gece hep yan yatırdım. Düz şekil boğulan bebek çok duydum bende o yüzden cesaret edemem

Doğru diyorsunuz. tecrübe her zaman daha önemli işte.

Yeni doğan bebekler nasıl yatırılmalı diye araştırıncada hep sırt üstü önerilmiş yazılanlarda ünsan neye inancağını şaşırıyor yüz üstü kesinlikle değil onu biliyorum ama yan yatışmı sırt üstümü onu bilemedim dr danışacağım bir bilenlere bende

Ayy aynılar canım benim eşimde her şeyi yapar yeğenlerine kardeşine ama ne düğünümde ne evime bir çöp ne de hamileyim bir bişey alıp gelmişliği var sonra da bana gelir sende kalır sana bakarım dedi geçen hafta bende gerek yok annemle kocam olsa yeter dedi rahat edemem dedim bozuldu o gün bugündür aramayır dün de çocuğu söyleyince tepem attı eşime tam bir salak ya şuan işe gitti çocuk bizde hala cumartesi götürürüm diyor zahmet olacak ya bende sinirlendim haftaya annemde kalacağım evde naprsa yapsın

Benim kasık agrım çoktu idrarda enfeksiyon çıktı 2 farklı antibşyotik yazmış doktor içiyorum mecbur az kaldı. B12 de igne

Sen saga sola yatır canım boşver onlark düz yatırmak tehlikeli hatta ben yüz üstü
Rahat ediyorlar diye genelde öylede yatırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım

Benim kasık agrım çoktu idrarda enfeksiyon çıktı 2 farklı antibşyotik yazmış doktor içiyorum mecbur az kaldı. B12 de igne
Benimki yer değiştiriyor diye oluyo sanırım şuan hiçbir ağrı yok ve hamile degil gibiyim göğsümün altı rahatladi ayy b12 iğne yakiyo mugeçmiş olsun canım bu arada

Bizim görümcelerimiz aynı kişi olabilir mi benimkide annesiyle eşimin yanında bana diyorki ayy canım yıkamaya ütülemeye temizliğe çağır bak ben hemen gelirim bende hiç gerek yok kimseye ben hallederim en kötü kardeşimi çağırırım dedimmm saftirik eşimde ablasına nasıl bakıyor canım ablamm diye aman canım vallahi sıkma canını lafını esirgeme ama bırak alınan alınsın, ben kaynanana bile söyledim senin kızın olabilir ben sevmiyorum diye

Hayır yanlış yazmadım bi ebenin açıklamasını gördüm baya net bi şekilde ama buraya niye ekleyemiyorum bilmiyorum instagram adresi olduğu için mi acaba

Sırt üstü yatmayı mı öneriyor şimdi bu kadın bana çok saçma geldi yetişkin insanlarda bile bilinç kaybı olduğunda başını yan çeviriyoruz kusunca aspire etmesin diye ki daha iki üç ay önce bir kadının bebeği öldü kusup aspire ettiği için

Doktor bana da b12 iğnesi verdi ve ben olmayı unutuyorum şaka gibi senin de değerlerin benimki gibi düşük canım ya doktor ne dedi? Bana artık toparla değerlerini demişti napacaksam

Ben ikisini de sevmiyorum eşim farkında zaten sürekli laf soktuğum için kız bencede görümcelerimiz aynı kişi ben tüm işi bitirdim bana bunları diyor geçen gün amigrumi oyuncaklar var yaptırdım diye bana atmıştı ya kv vermiş parasını düşünün bana hiç söylemiyor kendi yaptırmış gibi anlattı

merhaba, ben de 162 72 kilo olmuşum doktorum kilo konusunda çok takıntılı

Kaç kilo ile başlamıştı iş? Benimki de takıntılı ama bir şey demedi. Göbeğim harici kilo almış gibi görünmüyorum
günaydın kızlar;
işin kötü tarafı haftaya bayram ve tatlılar ,sütlaçlar havada uçuşacak nasıl yemeden duracağız ki .biz bu gidişe daha çok kilo alırız

Kızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim ya cahilligime verin

Kızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim ya cahilligime verin
Ben şuan giydiklerimden koydum hamile çamaşırımı denir yüksel bel olanlardan. Bu göbek zırt diye gitmeyecek rahat ederim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…