- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Bilmiyorum bende sürekli yatıracaktım arkadasım dedı uzun surelı yatıramazsın 15 dakıka yeterlı dıye araştırmadım amaAltını komple çıkarıyorsun canım üstüne örtü örtüyorlar. O açtıran aparatla hiç muayene olmadım bilmiyorum ama çatı muayenesi hiç acıtan bişey değil sadece rahatsızlık hissi oluyor başkasının eli sonuçta
Ben 3-4 ay yatırdım oğlumu çok da iyi geldi reflüsü vardı zaten kusuyordu o yüzden bize iyi geldi, bir sağ bir sol yatırdığım için kafa şekli de güzel oldu. Omurgayı bozacak bir şey değil ki zaten sünger yatak gibi normal, üstleri delikli hava alması için.
Düz yatırınca kusmuğu bebeği boğabilir canım o yüzden ilk aylar sağlı sollu yatırılıyor hem kafa şekli de düz oluyor düz yatarsa o da iyi değil
Ben de yan yatırma tarafıyım ama bu tarz bilgiler gördükçe insan şüpheye düşüyor.İzledim canım ama bana mantıklı gelmedi, sırt üstü yatarken kusup da akciğerine kaçıp ölen bebekler duydum, yetiştirme yurdunda özellikle, ilgilenilmediği içinkendimizi düşünelim sırt üstü yatarken kussak o şekilde yatarak kalmayı mı tercih ederiz yoksa sağa sola mı dönmek isteriz? Yine de tercih senin tabi
Yani oda var doğru. Bu zamana kadar büyüklerimiz hep yan yatırmış. İşte bi garip geliyor akışa ters şeyler görünce bu sefer tereddüt ediyor insan.Yorumları okudun mu?
Bana yinede çok riskli geliyor.
Sağlıklı olan değilde düzde yatıranilirsiniz demek için çekilmiş bi video ama yinede tehlikeli bence hele ki ilk zamanlaryan yatırmak daha iyi
şüpheye düşme canım konuşmayı yapan kendi bile söylüyor yan dönünce akar gider düz yatarken orda kalır. Sence hangisi mantıklı ve doğru olan ?Ben de yan yatırma tarafıyım ama bu tarz bilgiler gördükçe insan şüpheye düşüyor.
Yani oda var doğru. Bu zamana kadar büyüklerimiz hep yan yatırmış. İşte bi garip geliyor akışa ters şeyler görünce bu sefer tereddüt ediyor insan.
Doğru diyorsunuz.şüpheye düşme canım konuşmayı yapan kendi bile söylüyor yan dönünce akar gider düz yatarken orda kalır. Sence hangisi mantıklı ve doğru olan ?
2 çocuk büyüttüm sadece gözümün önündeyken düz yatırmışımdır oda uyanıkken falan. Gece hep yan yatırdım. Düz şekil boğulan bebek çok duydum bende o yüzden cesaret edemem
Ayy aynılar canım benim eşimde her şeyi yapar yeğenlerine kardeşine ama ne düğünümde ne evime bir çöp ne de hamileyim bir bişey alıp gelmişliği var sonra da bana gelir sende kalır sana bakarım dedi geçen hafta bende gerek yok annemle kocam olsa yeter dedi rahat edemem dedim bozuldu o gün bugündür aramayır dün de çocuğu söyleyince tepem attı eşime tam bir salak ya şuan işe gitti çocuk bizde hala cumartesi götürürüm diyor zahmet olacak ya bende sinirlendim haftaya annemde kalacağım evde naprsa yapsınCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimde senin eşin gibi yeğenlerine o kadar düşkün ki eminim biraz yakın olsalar tutar getirirdi çocukları sürekli anneleride aynı şekilde rahat ve düşüncesiz. Babamın cenazesinde ben kendi evimde kalmazken annemlerde kalırken ablası çocuklarıyla benim evimde kalmayı teklif etmişti eşime, benimde o üzüntü haliyle ilk ne dediklerini anlamamıştım. Sonradan dank ettiğinde cenazenin ortasında eşime bir bağırdım ben kendi evimde kalmıyorum ablanın çocukların evimde ne işi var al annenlere götür diye. Yani insanda azıcık anlayış olsa böyle birşey istemez bile. Hamile kaldığımdan beri bak bebeklerimizin doğmasına ne kadar az kaldı insan yeğenine bir zıbın bile almaz mı. Ablası almadı. Bende eşime lafımı sokuyorum sürekli sen yeğenlerin için neler yapıyorsun, ablan çocuğuna daha bir don bile almadı diye. Ayy içimi döktüm resmen
Benim kasık agrım çoktu idrarda enfeksiyon çıktı 2 farklı antibşyotik yazmış doktor içiyorum mecbur az kaldı. B12 de igneRezillik inşallah avm tarzı bi yerde gelmez herkesin gözü önündeavmlere gidemicem artik
Gerilim aksiyon ne varsa var
Ayyyy inşallah görürsün mu desem ne desem bilemedimbenim bugün hep regl ağrısı vardı bi kere saat 8de sancı girdi bıçak saplanmasi şeklinde başkada olmadı şükür.. geliyo gelmekte olan
Sen saga sola yatır canım boşver onlark düz yatırmak tehlikeli hatta ben yüz üstüBen de yan yatırma tarafıyım ama bu tarz bilgiler gördükçe insan şüpheye düşüyor.
Yani oda var doğru. Bu zamana kadar büyüklerimiz hep yan yatırmış. İşte bi garip geliyor akışa ters şeyler görünce bu sefer tereddüt ediyor insan.
Benimki yer değiştiriyor diye oluyo sanırım şuan hiçbir ağrı yok ve hamile degil gibiyim göğsümün altı rahatladiBenim kasık agrım çoktu idrarda enfeksiyon çıktı 2 farklı antibşyotik yazmış doktor içiyorum mecbur az kaldı. B12 de igne
Bizim görümcelerimiz aynı kişi olabilir miAyy aynılar canım benim eşimde her şeyi yapar yeğenlerine kardeşine ama ne düğünümde ne evime bir çöp ne de hamileyim bir bişey alıp gelmişliği var sonra da bana gelir sende kalır sana bakarım dedi geçen hafta bende gerek yok annemle kocam olsa yeter dedi rahat edemem dedim bozuldu o gün bugündür aramayır dün de çocuğu söyleyince tepem attı eşime tam bir salak ya şuan işe gitti çocuk bizde hala cumartesi götürürüm diyor zahmet olacak ya bende sinirlendim haftaya annemde kalacağım evde naprsa yapsın
Sırt üstü yatmayı mı öneriyor şimdi bu kadın bana çok saçma geldi yetişkin insanlarda bile bilinç kaybı olduğunda başını yan çeviriyoruz kusunca aspire etmesin diye ki daha iki üç ay önce bir kadının bebeği öldü kusup aspire ettiği içinHayır yanlış yazmadımbi ebenin açıklamasını gördüm baya net bi şekilde ama buraya niye ekleyemiyorum bilmiyorum instagram adresi olduğu için mi acaba
Kaç kilo ile başlamıştı iş? Benimki de takıntılı ama bir şey demedi. Göbeğim harici kilo almış gibi görünmüyorummerhaba, ben de 162 72 kilo olmuşum doktorum kilo konusunda çok takıntılı
Doktor bana da b12 iğnesi verdi ve ben olmayı unutuyorum şaka gibiBenim kasık agrım çoktu idrarda enfeksiyon çıktı 2 farklı antibşyotik yazmış doktor içiyorum mecbur az kaldı. B12 de igne
Ben ikisini de sevmiyorum eşim farkında zaten sürekli laf soktuğum için kız bencede görümcelerimiz aynı kişi ben tüm işi bitirdim bana bunları diyorBizim görümcelerimiz aynı kişi olabilir mibenimkide annesiyle eşimin yanında bana diyorki ayy canım yıkamaya ütülemeye temizliğe çağır bak ben hemen gelirim bende hiç gerek yok kimseye ben hallederim en kötü kardeşimi çağırırım dedimmm saftirik eşimde ablasına nasıl bakıyor canım ablamm diye aman canım vallahi sıkma canını lafını esirgeme ama bırak alınan alınsın, ben kaynanana bile söyledim senin kızın olabilir ben sevmiyorum diye
merhaba, ben de 162 72 kilo olmuşum doktorum kilo konusunda çok takıntılı
günaydın kızlar;Kaç kilo ile başlamıştı iş? Benimki de takıntılı ama bir şey demedi. Göbeğim harici kilo almış gibi görünmüyorum
Ben normal günde de dayanamayip yiyorum yagünaydın kızlar;
işin kötü tarafı haftaya bayram ve tatlılar ,sütlaçlar havada uçuşacak nasıl yemeden duracağız ki .biz bu gidişe daha çok kilo alırız
Ben şuan giydiklerimden koydum hamile çamaşırımı denir yüksel bel olanlardan. Bu göbek zırt diye gitmeyecek rahat ederim diye düşündümKızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim yacahilligime verin
O zaman bende öyle yapiyim bi ne yapsam bilememistimBen şuan giydiklerimden koydum hamile çamaşırımı denir yüksel bel olanlardan. Bu göbek zırt diye gitmeyecek rahat ederim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?