2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim ya cahilligime verin
Lohusa kulodunun üzerine çamaşır giyiliyor mu ped takarsam diye şimdiki kullandığım camasirlardan koydum bir de annem bebeğin eşyalarını koyarken külot da koymuş yanına büyük böyle anneanne kulodu gibi onları da koydum ne olur olmaz diye

Lohusa pedini incelemedim bi türlü m bedenini bulamıyorum ama bana sanki çamaşır giyilmesi gerekiyor gibi geldi ayy ben yinede hamile kulotlarimi alcam yanıma bence annen o kulodu lohusa pedi çok kaba olduğu için üstüne giyersin diye mi düşündü bunu benim anneme sormam gerekiyor çok merak ettim sabah sabah aklıma nerden düştüyse

Birde hastane çantasında şunu farkettim saç kurutma makinesi düzlestirici vs hep en son konulacak şeyler ya aklıma gelmezse

Ayyy vallahi yılan bunlar P Pembepilates

Bunu da bilmiyordum aklımızda bulunsun canım sen ne iş yapıyorsun
bencede ben hiç anlamamıştım ya
Su foş diye gelmediği sürece anlamam ben de herhalde
su kanla karışık foş diye gelirse yine anlamazsın ben gibi
Bebek enfeksiyon kalabiliyormus, sanırım Nisan annelerinde görmüştüm enfeksiyondan dolayı kuveze girdi bebek
nisan anneleri hep bebeklerdeki enfeksiyonla uğraşıyorlar ya
Maşallah baya toplu kreş anlaşmasını şimdiden yap zam geliyor habire

Kız maşalllah bizim doktor olsa bin tane laf ederdi heralde bu kilolar ne az ye diye

Ben ne olur olmaz diye pentiden 2xl büyük külodlar almıştım ondan kattım çantaya lohusa külodunun üstüne giyer miyim bilmiyorum ama bence gerek olmaz

Sen saga sola yatır canım boşver onlark düz yatırmak tehlikeli hatta ben yüz üstü
Rahat ediyorlar diye genelde öylede yatırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım
Tamam bildiğimiz yoldan şaşmayalım
yani düz yatırmayı önermiş anlattığı 2 videoda.ama sizin dediğiniz çok mantıklı.

Pazarlık alıyor bir kaç başkada birşey yapmıyor zaten anlatsam çok fazla ama inan değmez konuşmama bile sinirimi bozdu onun yüzünden erken doğum tehlikesi yaşadım üç 4 kez
Hamileliğini burnundan getirmiş inşallah doğumdan sonra akıllanır Rabbim yardımcın olsun bukadar sabretmişsin inşallah düzelir de sabrına değer.
Normal vajinal muayene olur gibi oluyorsun canım o diğer dediğin şeyde ördek ti sanırım adı o baya acıtıyor evet de parmak ta sokuyolarmış
Kızlar onun uzerınde sürekli yatmaması gerekıyormuş bunu duyan oldu mu 15 dk kuralı mı ne varmıs omurgaları için
yoo hiç öyle bişey duymadım canım kuvezde sürekli öyle yatırıyorlar tabi reflü yatağı yok orda kuvez zaten kendinden ayarlı baş kısmı havada. Ben o omurga sağlığını 2 yaşa kadar normal yastık kullanılmamalı diye
Bilmiyorum bende sürekli yatıracaktım arkadasım dedı uzun surelı yatıramazsın 15 dakıka yeterlı dıye araştırmadım ama
ama reflü yatağının olayı zaten sürekli o yatakta yatırmak. 15 dk olayı yok yani

Canım benim hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın daha iyisin inşallah. Bizim kızlar bazıları kayıp yeni
Grub açtılar gebelik için devam ediyorlar ama çogu ceza yemiş nedense yoklar canım
Öyleymiş dün baktım bende. İyiyim canım şükür sağlık olarak mental olarak da ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim işte

Yan dediğin ağız üstü yatırıp bebeğin kafasını yan çeviriyorsun değil mi canım. Bende zaten boğulma fobisi var Allah korusun sürekli bu konuyu düşünüyorum. Geçen instagramda gördüm bebek gece sırtüstü yatarken kusuyordu çok korkunçtu.

Yaa öyleymiş yeni öğrendim banlandığını inşallah tutar canım bu sefer bu günün hayrına. Benim bebeğim 3 gün sonra 3 ay olucak toprağa vereli rabbim olmayanlara versin artık inşallah bana yasak bi daha çocuk canım hiç sorun değil sorduğun için üzülmedin kendini kötü hissetme diye söyleyim dedim sizleri merak ettim geldim

Kızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim ya cahilligime verin
Ben şuan kullandığım hamile çamaşırından koycam birkaç tane zaten karnımız şiş olacak esnek olsun rahat olur diye düşündüm. Emzirme atleti ve sütyen de eklerim

Ağız üstü 3 ay olana kadar yatırma yada yanında sende ol öyle yatır gözetiminde olsun.. Ben şey düşünüyordum hep bebeğin kafası yan olacak şekilde sirtinida bir yastıkla desteklerim vücudu hafif yan olacak şekilde yatırmayı dusunuyordum

Hatta bazen kafası arkaya doğru gitmesin diye uyanıkken olsun sırt üstü yatırmayı düşünüyorum yani sürekli gün içinde sağ sol arka kafasını kullandirtmayu

Fizik tedavi teknikeriyim ama hemşirelik çıkışlıyım liseden staj zamanı aylarca çalıştım kadın doğumda doğumhanede büyük hastane olunca bir de sürekli doğum oluyordu

Aaa saç kurutma aklıma gelmedi mesela benim ben not defterime yazayim telefona yanıma son anda alınacaklar diye ben lohusa kuloadunun üzerine bişey giyilmiyor diye biliyorum külot gibi çünkü

İnşallah kuvezsiz enfeksiyonsuz sağlıklı dogumlarimiz olur

Ben ne olur olmaz diye pentiden 2xl büyük külodlar almıştım ondan kattım çantaya lohusa külodunun üstüne giyer miyim bilmiyorum ama bence gerek olmaz
Aynen ben de ne olur ne olma diye koydum lohusa kulodu giyersem iç camasiri giymem diye düşünüyorum külot gibi çünkü onlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…