2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa saç kurutma aklıma gelmedi mesela benim ben not defterime yazayim telefona yanıma son anda alınacaklar diye ben lohusa kuloadunun üzerine bişey giyilmiyor diye biliyorum külot gibi çünkü
Hee tamam canım iyi bari o zaman yanıma 2 hamile iç camasirimdan alırım ne olur ne olmaz diye o kadar
Eşimde diyo ki dün acil durum kağıdı yap alınacaklar ney nerde ben hepsini alırım kocamda kocam modundaydim

Kızlar hastaneye iç çamaşırı ne koyacağımi bilemedim ya.. nasıl bi iç çamaşırı koymam gerekiyor şimdi lohusa pedi çok kaba ay bilemedim ya cahilligime verin
Canım bikini iç çamaşırlarından koyma bence normal doğum diye gidip sezaryen filan olursan dikiş üstüne gelir bi tık yüksel lohusa kilodu al 2 tane yeter bence
Rabbim var olan evlatlarına sağlık uzun ömür versin canım
Fizik tedavi teknikeriyim ama hemşirelik çıkışlıyım liseden staj zamanı aylarca çalıştım kadın doğumda doğumhanede büyük hastane olunca bir de sürekli doğum oluyordu
ay sen neler görmüşsündür şimdide sıra sende sağlıkla gelsin inşallah
Aynen ben de ne olur ne olma diye koydum lohusa kulodu giyersem iç camasiri giymem diye düşünüyorum külot gibi çünkü onlar da
kanaman çok gelmezde ertesi gün taburcu olurken ped takarsın ozaman giyersin kilodu yanında bulunsun canım

kızlar ebeye verilecek bebeğin kıyafetlerini ayrı hurca koyucam da içine battaniye koymaya gerek varmı yoksa valizde olsa yeter mi

Hee tamam canım iyi bari o zaman yanıma 2 hamile iç camasirimdan alırım ne olur ne olmaz diye o kadar
Eşimde diyo ki dün acil durum kağıdı yap alınacaklar ney nerde ben hepsini alırım kocamda kocam modundaydim
Ben geçtiğimiz hafta eğitim vermiştim acil bisey olursa şuradakileri alman gerekiyor diye eminim acil bişey olsa yüz defa eve gidip gelir şu eksik bu eksik diye bu haftasonu artık valizi tamamen hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz

Benim yüksek bel kilodum yok ama ya belki anneanne kulotlarini cekistirirsem yükselir

Aaa saç kurutma aklıma gelmedi mesela benim ben not defterime yazayim telefona yanıma son anda alınacaklar diye ben lohusa kuloadunun üzerine bişey giyilmiyor diye biliyorum külot gibi çünkü
Kızlar ben baktımda sezeryan olursaa 2 gün normal doğumda 1 gün sonrw duş alınabilir yazıyordu

Sağol canim ben her cesitten 2 tane yanıma alıyım o zaman orda birde ugrastirmiyim esimi

Yada kendine bi alan belirle acil durum diye son an eşin direkt ordan alıp valize koyar çünkü şimdi makyaj malzeme çantam olsun hep son anlık şeyler allahtan benimki birde süsünü vs birde onu düşünüyorsun demiyo böyle anlayışla dinliyo ayrı komiğime gidiyo

Doktor bana da b12 iğnesi verdi ve ben olmayı unutuyorum şaka gibi senin de değerlerin benimki gibi düşük canım ya doktor ne dedi? Bana artık toparla değerlerini demişti napacaksam
Valla daha be yapalım ki canım sabah akşam kan hapı içiyorum 10 du 9 a düşmüş perşembe kan serumu aldım yarın birdaha alacam. İgnemi vuruldum geldim her gün bir tane dogum geldi zaten sonrada haftada bir dedi ne yaparsam yapim yükselmiyor canım

Temel ihtiyaçlar bir çekmecede zaten ama benim süsüm püsüm ayrı yerde benimki derdi herhalde her şey bitti bir makyaj malzemelerin kaldı diye

Temel ihtiyaçlar bir çekmecede zaten ama benim süsüm püsüm ayrı yerde benimki derdi herhalde her şey bitti bir makyaj malzemelerin kaldı diye
Benimkide ayri yerde ama organizerde olunca o an bende onu anlatamam sezaryen olsak bu tasamizda kalmayacak ama iste belirsiz olunca her sey her yerde hesabi sesli güldüm ya hatta benimki ben sac kurutma makinemi unutmuştum onu da yanına al diye tavsiye veriyo sinirlerim bozuldu

Evet ya keşke görmeseydim ama inşallahh hepimizinki

Ahahaahah çok iyi bu haftasonu makyaj malzemelerimin de bı icabına bakayım da ne olur ne olmaz durumunda dediğin gibi direkt alır. Düzenleyicide ama 3 tane rimelim var mesela gidip en olmayani almasın ya da ne bileyim dugunluk abartı farlardan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…