2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende o ihtimalden korktuğum için acaba şimdiden makyaj çantası hazırlayıp kendim içinden alıp alıp kullansam mi diyorum düşünsene bi koyuyor simli simli paletler, gidip az kalmış rimelimi koyup birde olur olmadık bir ruj çok gülerim maymuna döneriz

Lohusa psikolojisiyle ağlarım herhalde ben ahahahahaha

Benim yüksek bel kilodum yok ama ya belki anneanne kulotlarini cekistirirsem yükselir
Belki gerek kalmaz çekiştirmeye normal doğum olursa ama aksi ihtimalde dikişlere gelmemesi için biraz çekiştirebilirsin
Sağol canim ben her cesitten 2 tane yanıma alıyım o zaman orda birde ugrastirmiyim esimi
bencede. Sırtımızda taşımıcaz ya valizde gider gelir

kesin sezeryan olacakların tarihleri belli mi kızlar ben mesela sezeryan olucam ama daha tarih netleşmedi. Doktorlar 38 de alıyorlar ama bir yerde okudum sezeryan bile olsa doğum başlamadan alınmaması gerekiyormuş çocuğun sağlığı açısından.Ama doktorlar beklemiyor

Belinin yanına örtüsüyle eğim veriyorum ilk zamanlar canım tam yan yatamıyolar, kafasında yan çeviriyorum. Sırt üstü hep gözümün önündeyken yatırdım yüz üstü de öyle

Kızlar birde doğum yapacağım hastanede sancı odası ayrı benim ve bebişin doğum sonrası için giyeceklerini ayrı çanta yapıp sancı odasına mı götürmeliyim yoksa hepsi bir valiz yapıp valizi mi götüreyim

Bence bebek ve kendin için 2 ayrı hurç tarzı bir şeye koy onları al valiz odanda kalsın. Doğuma geçerken direk verirsin ebeye hurçları

Ben her şeyi ayrı hurclara koydum üzerine de yazdım doğumhaneye verilecekler vs diye. Hepsini valize koycam eşime de söyledim bu yazdığımı ebeye hemşirelere verirsin diye

Çocuğun sağlığıyla alakalı değil de bende kişisel alanına müdahale ediliyormuş gibi olup sonrasında travma olabiliyormuş falan filan diye okumuştum. Ama 41 hafta olup hala gelmeyi istemezse nolcak sonuçta suni sancıda onun alanına müdehale oluyor zorla çıkması sağlanıyor. Yada doğum başlamasını bekleyene kadar farklı sıkıntılar olursa? Ay bilemedim her uzman bişeyler söylüyor her ebe her doktor farklı konuşuyor kafam karışık. Kızım kendi gelmeyi seçti ama sezaryen oldu. Bu sefer sezaryen tarihim belli. İnşallah bu bebişimde sağlıkla gelir
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar hepinizin sağlıklı güzel doğumları olsun inşallah
amin canım hayırlı kandiller

Ben her şeyi ayrı hurclara koydum üzerine de yazdım doğumhaneye verilecekler vs diye. Hepsini valize koycam eşime de söyledim bu yazdığımı ebeye hemşirelere verirsin diye
Benim hurçlar biraz büyük geldi iki takımı ayrı kilitli poşete koyup tek hurca koycam yoksa karışacak hemşireye verilecek olanları en küçük hurca koydum o ayrı olcak bende üzerine doğumhaneye verilecek yazarım

Ben 3 ayrı takımı minik olanlara koydum içine bez de ekledim onları tek hurca koydum eşime de söyledim içinde 3 takım var birisini giydirirler diye

Normal doğumu da suni sancı ile başlatıyorlar canım o da alana müdahale oluyor aslında benim ilkinde öyle olmuştu ama oğlumda psikolojik olarak bir sıkıntısını görmedim bu durumun. Bebekten de öyle ağlayan kolik gazlı bir bebek olmadı çok şükür.
Sezaryen için benim doktorum da eğer sezaryen istersen 38. hafta içinde alırız 39 u beklemeyiz dedi sebebi ne bilmiyorum

Sezaryen kesin olursa ben 37 istiyorum ama bencilce mi olur bebek orda durdukça daha iyi bebek için aslında ama bir an önce ona kavuşmak istiyorum artık

Amin inşallah dün sabah ezanına kadar düşünmekten uyuyamadım normal mi deneyeyim sezaryen mi diye Allah inşallah en doğru seçimleri yapmamızı sağlar
Amin canım senin ilk doğumun aslında anormal bir doğum olmuş normal değil ,yaşatabilecekleri tüm travmaları sana yaşatmışlar yine hala normal doğumu düşünüyor olman bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor umarım senin hakkında ve bebek için hayırlısı ne ise o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…