2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sezaryen kesin olursa ben 37 istiyorum ama bencilce mi olur bebek orda durdukça daha iyi bebek için aslında ama bir an önce ona kavuşmak istiyorum artık
Gelişimi de kilosu gibi önde gidiyorsa neden olmasın canım 37 de zaten artık miadını doldurmuş gözüyle bakıyorlar. 2 haftan kaldı o zaman çok heyecanlı

özelde ki doktorlar 38. haftada devlet doktorları da 39 da alıyorlarmış. Ben ikisinede gidiyorum.Özelde sezeryan sonrası yapıştırma yaparken devlette normal dikiş yapıyorlarmış. Devlette iyi bir doktor var ama normal dikiş istemiyorum ben

Dün unutmaya çalıştığım detayları da hatırladım beynimi zorlayarak gerçekten de çok anormaldi benim genel olarak konfor alanımdan çıkamama sorunum var zaten ortam kötü olsa bile ya daha kötüsü olursa diye düşünüp dayanmaya çalışırım bu da onunla alakalı sanırım. Bildiğim bir deneyim olduğu için ya sezaryen daha kötü olursa diye normali düşünmeye çalışıyorum ama yine de yüzde yüz tamam da diyemiyorum amin canım inşallah hepimiz için

Ben hiç sormadım doktoruma özelde olacak ama yapıştırma mı yapar ki? İkisinin farkı nasıl oluyor?

Benim dr'um sezaryen için 26 Nisan demişti 39 oluyor

Alerjik hassas prenses analar bahar geldi burunlar akmaya başladı mı her yerde polenler uçuşmaya başladı
Cam açık yatıyorum diye hiç bir aleti de calistiramiyorum bir gün bir burnum tıkalı diğer gün diğer burnum sürekli hapsirik hali, bebelerimiz böyle olmaz inş

Çok güzel rahat sezaryen süreci geçirenler de var çok güzel normal doğum yapanlar da var bilinçaltımızda hep böyle bağıran anneler oluyor bizi de korkutuyorlar yok sezaryende şöyle bastırıyorlar yok şöyle ağrı sızı; ne olursa olsun bebeğim iyi olsun hiç önemli değil diye düşünüyorum ben artık yeterki ona o sağlıklı bir şekilde kavuşayım herşeyi unutur insan o an bence

Cam açık yatıyorum diye hiç bir aleti de calistiramiyorum bir gün bir burnum tıkalı diğer gün diğer burnum sürekli hapsirik hali, bebelerimiz böyle olmaz inş
Antalya daha kötüdür ya Konya böyleyse; ben adanadayken çok felaketim yine şimdi daha iyiyim ama ha bire hapşırık
Ah evet ya Nisan 1 de başladı benim hapşırırken karnım acıyor baya
Evet bende de oluyor ayıptr söylemesi işeme isteği geliyor hapsururken

Evet illa ki iyi ve kötü deneyim yaşayanlar ama insan kendisi o deneyimi yaşayınca yine aynı şey olacakmış gibi daha çok korkuyor ben ilkinde hiçbir olumsuz doğum deneyimi duymamıştım kendiminki gibi öncesindeki sancılar hakkında evet çok şey duydum ama sonrası için her şey güzel olacak dendi. Herkes normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyorsun hiç doğurmamış gibi oluyorsun falan diyordu. O yüzden ben şoka girdim ben niye böyle oldum diye.
Şimdi en azından öyle hemen iyileşememe ihtimalini bilip kendimi ona göre hazırlıyorum Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin kimseye muhtaç olmadan bebeklerimize bakabilelim inşallah

Antalya daha kötüdür ya Konya böyleyse; ben adanadayken çok felaketim yine şimdi daha iyiyim ama ha bire hapşırık

Evet bende de oluyor ayıptr söylemesi işeme isteği geliyor hapsururken
Camlar silinmişti geçen hafta bu hafta siyah silikon kısımları sarı sari polen arabanın üzeri sapsari olmuş şok oldum biz alerjikler hapsirmasin da kim hapsirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…