En korkanlardan biri bendim şu 2 haftadır o kadar ağrım var hayatım kısıtlandı ki olup kurtulayım ve rahatlayayım kafasındayım korkmuyorum hatta bayramdan sonra kemdi ayağımla gidip gün alacağım 34 ya da35.haftalara denk geliyorÇok güzel rahat sezaryen süreci geçirenler de var çok güzel normal doğum yapanlar da var bilinçaltımızda hep böyle bağıran anneler oluyor bizi de korkutuyorlar yok sezaryende şöyle bastırıyorlar yok şöyle ağrı sızı; ne olursa olsun bebeğim iyi olsun hiç önemli değil diye düşünüyorum ben artık yeterki ona o sağlıklı bir şekilde kavuşayım herşeyi unutur insan o an bence
evet olabilir.27 yada 28 mayısta sezeryan olacagm bende. Kalın koymasam mı bilemedim en iyisi koyayım kullanmazsam geri getiririm
Canım benim 18 Mayıs gözüküyor ama yinede çok kalın koymayı düşünmüyorum27 yada 28 mayısta sezeryan olacagm bende. Kalın koymasam mı bilemedim en iyisi koyayım kullanmazsam geri getiririm
Ben hapsırmadığım zamanlarda da burnum akıyor senin de öyle miCamlar silinmişti geçen hafta bu hafta siyah silikon kısımları sarı sari polenarabanın üzeri sapsari olmuş şok oldum biz alerjikler hapsirmasin da kim hapsirsin
Bende ilk defa senden duydum normal doğumda kesi ve dikiş olayını , sen söyleyince biraz korktum açıkçası sonra kadın doğum uzmanlarını takip etmeye başlayınca normal doğumda kesi attıklarını gördüm bence o zaman normal olmuş olmuyor ki dikişsiz kesisiz olan normal benceEvet illa ki iyi ve kötü deneyim yaşayanlar ama insan kendisi o deneyimi yaşayınca yine aynı şey olacakmış gibi daha çok korkuyorben ilkinde hiçbir olumsuz doğum deneyimi duymamıştım kendiminki gibi öncesindeki sancılar hakkında evet çok şey duydum ama sonrası için her şey güzel olacak dendi. Herkes normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyorsun hiç doğurmamış gibi oluyorsun falan diyordu. O yüzden ben şoka girdim ben niye böyle oldum diye.
Şimdi en azından öyle hemen iyileşememe ihtimalini bilip kendimi ona göre hazırlıyorumAllah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin kimseye muhtaç olmadan bebeklerimize bakabilelim inşallah
Canım muhtemelen hava ılık olur ince battaniye yeterli gelir. Ama ozaman hava durumuna göre koymak gerekirse koyarsınmayıs sonunda doğum yapacak anneler hastane cantasına kalın battaniye koydunuzmu
Yapıştırma iz olmuyor canım estetik oluyor. Dikiş + şeklinde dikiyorlar izi belli oluyorBen hiç sormadım doktoruma özelde olacak ama yapıştırma mı yapar ki? İkisinin farkı nasıl oluyor?
O kadar haklısın ki biz bir tane taşırken nasıl zorlanıyoruz ben de senin gibiyim bir an önce doğurayım derdindeyim sağlıkla gelsin inşallah bebişlerEn korkanlardan biri bendim şu 2 haftadır o kadar ağrım var hayatım kısıtlandı ki olup kurtulayım ve rahatlayayım kafasındayım korkmuyorum hatta bayramdan sonra kemdi ayağımla gidip gün alacağım 34 ya da35.haftalara denk geliyor
İnşallah canım zaman geçmiyor 30 haftadan sonraO kadar haklısın ki biz bir tane taşırken nasıl zorlanıyoruz ben de senin gibiyim bir an önce doğurayım derdindeyim sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Dikişi doktor kendi mi yapıyor acaba canım biz hayvanlarda hocalar ameliyatı yapıyor en son dikişi bize bırakıyor biz de hevesli hevesli atıyoruz estetik yapıştırma tarzı yapıyoruz şimdi aynısını kendimde düşününce basit bir işlem aslında yine de kendin o masada olunca insan ürperiyor ya hiç kendimi operasyon masasında hayal edemiyorumYapıştırma iz olmuyor canım estetik oluyor. Dikiş + şeklinde dikiyorlar izi belli oluyor
Az kaldı anası az daha sabretİnşallah canım zaman geçmiyor 30 haftadan sonra
Şuraya nisan bitmeden kızlar ben doğurdum yazabilirimAz kaldı anası az daha sabret
tam iki aydır benim durumAlerjik hassas prenses analar bahar geldi burunlar akmaya başladı mı her yerde polenler uçuşmaya başladı
evet yapıştırma estetik oluyor. birde bazı normal dikişlerde gidip dikişi aldırmak zorunda kalıyorsun maalesef.Yapıştırma iz olmuyor canım estetik oluyor. Dikiş + şeklinde dikiyorlar izi belli oluyor
Burnum akmiyor aksine kaskatıBen hapsırmadığım zamanlarda da burnum akıyor senin de öyle miantihistamin almak istemiyorum
Bende ilk defa senden duydum normal doğumda kesi ve dikiş olayını , sen söyleyince biraz korktum açıkçası sonra kadın doğum uzmanlarını takip etmeye başlayınca normal doğumda kesi attıklarını gördüm bence o zaman normal olmuş olmuyor ki dikişsiz kesisiz olan normal benceeğer sezaryen olursan ona nasıl karar verdin düşündün mü canım genel mi epidural mi mantıklı sence
Hadi bakalım bayramdan sonra hevesli gibisin sen içine mi doğuyor artık anne olarakŞuraya nisan bitmeden kızlar ben doğurdum yazabilirim
O zaman emilemeyen ip kullanıyorlar demek ki ben hiç doktorumla konuşmadım bunları eşim inciğine cinciğine kadar sorar bu konular açılıncatam iki aydır benim durum
evet yapıştırma estetik oluyor. birde bazı normal dikişlerde gidip dikişi aldırmak zorunda kalıyorsun maalesef.
Aynen ya güya normal doğum ama o kadar çok müdahale ediyorlar ki, gerçekten doğal doğumu destekleyen doktor çok az. Kütahya’da sadece bir tane mesela. Onun da farklı dezavantajları var diye bırakmıştım ben.Bende ilk defa senden duydum normal doğumda kesi ve dikiş olayını , sen söyleyince biraz korktum açıkçası sonra kadın doğum uzmanlarını takip etmeye başlayınca normal doğumda kesi attıklarını gördüm bence o zaman normal olmuş olmuyor ki dikişsiz kesisiz olan normal benceeğer sezaryen olursan ona nasıl karar verdin düşündün mü canım genel mi epidural mi mantıklı sence
Biz de konuşalım artık kız bu doktorlar ne zaman açıklama yapacak doğurduk doğuracağızO zaman emilemeyen ip kullanıyorlar demek ki ben hiç doktorumla konuşmadım bunları eşim inciğine cinciğine kadar sorar bu konular açılınca
Evet bizim hastane o kadar sıkıntılı ki herşeye çok dikkat ediyorlar steril olmayan sinek bile giremiyor içeri ameliyatı yapan prof bırak konuşmayı sesli nefes alanı bile kovuyor dışarıBiz de konuşalım artık kız bu doktorlar ne zaman açıklama yapacak doğurduk doğuracağızinşallah yapıştırma yapıyordur benimki de. Ee sen konuya hakimsin gerçi hayvanlardan dolayı az çok biliyorsundur.
Ben de bu olayı çok merak ediyordum ama konferansta söyledi kesmeden bekletiyoruz diye rahatladimEvet bizim hastane o kadar sıkıntılı ki herşeye çok dikkat ediyorlar steril olmayan sinek bile giremiyor içeri ameliyatı yapan prof bırak konuşmayı sesli nefes alanı bile kovuyor dışarıama insanlarda doktorlar hemşireler güle oynaya sohbet ede ede yapıyorlarmış yengemde olsun birkaç duyduğum kişide olsun hep böyle söylediler genelde epiduralle doğuranlar. Bence de artık konuşalım doktorlarla mesela göbek kordonunu kesme olayı da varmış ben onu da sormayı düşünüyorum bekletin diyorlar da kendisi bekletiyor mu kan akışının ne derece gitmesi gerekiyor şimdi sorsam benden iyi mi bileceksin ben işimi sizden mi öğreneceğim derse diye korkuyorum biraz sosyal anksiyetem var soramıyorum kendi bilir diye
Allah korusun ya niye uyanamayasın korkma anestezik ilaçlar o kadar güvenilir ki 800 gramlık kedi bile beş dakika sonra hemen ayaklanıyor Allahın izniyle hiç birşey olmaz hiç korkutma kendiniAynen ya güya normal doğum ama o kadar çok müdahale ediyorlar ki, gerçekten doğal doğumu destekleyen doktor çok az. Kütahya’da sadece bir tane mesela. Onun da farklı dezavantajları var diye bırakmıştım ben.
Ben belden uyuşturmalı olandan olurum diye düşünüyorum, genel anestezide uyanamam diye bi korkum da var nedensebir de baş ağrısı çok oluyor diye duymuştum genelde, ayılmak kendine gelmek zor oluyor diye. Eğer o an çok paniklersem genele döner doktor zaten diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?