2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
En korkanlardan biri bendim şu 2 haftadır o kadar ağrım var hayatım kısıtlandı ki olup kurtulayım ve rahatlayayım kafasındayım korkmuyorum hatta bayramdan sonra kemdi ayağımla gidip gün alacağım 34 ya da35.haftalara denk geliyor

Camlar silinmişti geçen hafta bu hafta siyah silikon kısımları sarı sari polen arabanın üzeri sapsari olmuş şok oldum biz alerjikler hapsirmasin da kim hapsirsin
Ben hapsırmadığım zamanlarda da burnum akıyor senin de öyle mi antihistamin almak istemiyorum
Bende ilk defa senden duydum normal doğumda kesi ve dikiş olayını , sen söyleyince biraz korktum açıkçası sonra kadın doğum uzmanlarını takip etmeye başlayınca normal doğumda kesi attıklarını gördüm bence o zaman normal olmuş olmuyor ki dikişsiz kesisiz olan normal bence eğer sezaryen olursan ona nasıl karar verdin düşündün mü canım genel mi epidural mi mantıklı sence

O kadar haklısın ki biz bir tane taşırken nasıl zorlanıyoruz ben de senin gibiyim bir an önce doğurayım derdindeyim sağlıkla gelsin inşallah bebişler

Yapıştırma iz olmuyor canım estetik oluyor. Dikiş + şeklinde dikiyorlar izi belli oluyor
Dikişi doktor kendi mi yapıyor acaba canım biz hayvanlarda hocalar ameliyatı yapıyor en son dikişi bize bırakıyor biz de hevesli hevesli atıyoruz estetik yapıştırma tarzı yapıyoruz şimdi aynısını kendimde düşününce basit bir işlem aslında yine de kendin o masada olunca insan ürperiyor ya hiç kendimi operasyon masasında hayal edemiyorum

Alerjik hassas prenses analar bahar geldi burunlar akmaya başladı mı her yerde polenler uçuşmaya başladı
tam iki aydır benim durum
Yapıştırma iz olmuyor canım estetik oluyor. Dikiş + şeklinde dikiyorlar izi belli oluyor
evet yapıştırma estetik oluyor. birde bazı normal dikişlerde gidip dikişi aldırmak zorunda kalıyorsun maalesef.

Burnum akmiyor aksine kaskatı

tam iki aydır benim durum

evet yapıştırma estetik oluyor. birde bazı normal dikişlerde gidip dikişi aldırmak zorunda kalıyorsun maalesef.
O zaman emilemeyen ip kullanıyorlar demek ki ben hiç doktorumla konuşmadım bunları eşim inciğine cinciğine kadar sorar bu konular açılınca

Aynen ya güya normal doğum ama o kadar çok müdahale ediyorlar ki, gerçekten doğal doğumu destekleyen doktor çok az. Kütahya’da sadece bir tane mesela. Onun da farklı dezavantajları var diye bırakmıştım ben.

Ben belden uyuşturmalı olandan olurum diye düşünüyorum, genel anestezide uyanamam diye bi korkum da var nedense bir de baş ağrısı çok oluyor diye duymuştum genelde, ayılmak kendine gelmek zor oluyor diye. Eğer o an çok paniklersem genele döner doktor zaten diye düşündüm.

O zaman emilemeyen ip kullanıyorlar demek ki ben hiç doktorumla konuşmadım bunları eşim inciğine cinciğine kadar sorar bu konular açılınca
Biz de konuşalım artık kız bu doktorlar ne zaman açıklama yapacak doğurduk doğuracağız inşallah yapıştırma yapıyordur benimki de. Ee sen konuya hakimsin gerçi hayvanlardan dolayı az çok biliyorsundur.

Evet bizim hastane o kadar sıkıntılı ki herşeye çok dikkat ediyorlar steril olmayan sinek bile giremiyor içeri ameliyatı yapan prof bırak konuşmayı sesli nefes alanı bile kovuyor dışarı ama insanlarda doktorlar hemşireler güle oynaya sohbet ede ede yapıyorlarmış yengemde olsun birkaç duyduğum kişide olsun hep böyle söylediler genelde epiduralle doğuranlar. Bence de artık konuşalım doktorlarla mesela göbek kordonunu kesme olayı da varmış ben onu da sormayı düşünüyorum bekletin diyorlar da kendisi bekletiyor mu kan akışının ne derece gitmesi gerekiyor şimdi sorsam benden iyi mi bileceksin ben işimi sizden mi öğreneceğim derse diye korkuyorum biraz sosyal anksiyetem var soramıyorum kendi bilir diye

Ben de bu olayı çok merak ediyordum ama konferansta söyledi kesmeden bekletiyoruz diye rahatladim sonra kordon kanı kiti aldık kesince zaten oraya almış olacak kanı yine bebeğe gitmiyor

Allah korusun ya niye uyanamayasın korkma anestezik ilaçlar o kadar güvenilir ki 800 gramlık kedi bile beş dakika sonra hemen ayaklanıyor Allahın izniyle hiç birşey olmaz hiç korkutma kendini sen birde doğumda farklı bir ile gideceksin değil mi ikinci doğum daha rahat kolay olur bence bakarsın bir avazda doğuruvermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…