Senin doğumda o zaman kordon kanının tamamı o kitlere mi koyulacak canım bebeğe en faydalı olan hangisi acaba hiç bilmiyoruz ki doktorlar ne derse onu yapıyoruz hepimiz sonuçta alanlarında uzmanlar umarım bebeklerimiz için en sağlıklısı olur her konudaBen de bu olayı çok merak ediyordum ama konferansta söyledi kesmeden bekletiyoruz diye rahatladimsonra kordon kanı kiti aldık kesince zaten oraya almış olacak kanı yine bebeğe gitmiyor
Sen ve ben ilk doğumda bahtsız bedevi gibi olmuşuzEvet illa ki iyi ve kötü deneyim yaşayanlar ama insan kendisi o deneyimi yaşayınca yine aynı şey olacakmış gibi daha çok korkuyorben ilkinde hiçbir olumsuz doğum deneyimi duymamıştım kendiminki gibi öncesindeki sancılar hakkında evet çok şey duydum ama sonrası için her şey güzel olacak dendi. Herkes normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyorsun hiç doğurmamış gibi oluyorsun falan diyordu. O yüzden ben şoka girdim ben niye böyle oldum diye.
Şimdi en azından öyle hemen iyileşememe ihtimalini bilip kendimi ona göre hazırlıyorumAllah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin kimseye muhtaç olmadan bebeklerimize bakabilelim inşallah
Ne kadarı bebeğe gidecek ne kadarı kitlere koyulacak bilmiyorum ben de canımSenin doğumda o zaman kordon kanının tamamı o kitlere mi koyulacak canım bebeğe en faydalı olan hangisi acaba hiç bilmiyoruz ki doktorlar ne derse onu yapıyoruz hepimiz sonuçta alanlarında uzmanlar umarım bebeklerimiz için en sağlıklısı olur her konuda
Bence kitlere az koyarlar diye düşünüyorum artık kanın bir damlası bile yetiyor ama o teknoloji nasıl olur hiç bilemiyorum. Doktorlar da karşılarına bizi alıp anlatmıyorlar ki merak edip duruyoruzNe kadarı bebeğe gidecek ne kadarı kitlere koyulacak bilmiyorum ben de canımgidince yine doktoruma bir soracagim. Evet evet bu süreçlerde doktorlarimiza güvenmemiz gerekiyor sağlıkla gelsin minnoslarimiz
Hahaha benbazen sordugum sorularda hissediyorum mesela en başında folat degerim fazlaydi hala almaya devam ettiğim için folik asiti sorayim dedim intertten okuyup okuyup böyle endiseleniyorsunuz demistiBence kitlere az koyarlar diye düşünüyorum artık kanın bir damlası bile yetiyor ama o teknoloji nasıl olur hiç bilemiyorum. Doktorlar da karşılarına bizi alıp anlatmıyorlar ki merak edip duruyoruzo an sadece genel bir muayene o kadar. Onlar da napsın o kadar kişiye neyi anlatacaklar bilinçli anne de az ben kendi işi kendi bilir diye hiç sormuyorum sonuçta biri benim işimle ilgili sorsa sanki bunca yıl sen okudun derim içimden dışımdan da güzelce anlatırım
Hiç öyle düşünme canım herşey normal giderken bir anda ters giden durumlar oluyor veya böyle aksilikler olduğu halde herşey normal gidebiliyor Allah ne derse o kesinlikle endişe etme ne kendin için ne bebeğin için hiç düşünme riskin yok komplikasyon yok gibi düşün beynine risk diye bir şey yok mesajı yolla Allahın izniyle sağ Salim çıkacaksınız ikiniz de inanıyorum ben sen de inan bebeğini de korkutmaSen ve ben ilk doğumda bahtsız bedevi gibi olmuşuzzor doğumdan sonra ikinciye sezaryan olma isteğinin gelmesine hak veriyorum canım. ben herşeye rağmen normal isterken zorunlu sezaryan olacağım için senden bi tık daha rahatım ama bu seferde ameliyat sırasında olabilecek komplikasyonlar var riskten dolayı. Bazen elimizde olmuyor bazı şeyler. Sanırım hakkımızda en hayırlısını dilemek ve beklemek en güzeli. Dua edip bekleyelim canım inşallah hayırla sağlıkla tamamlayalım bu defa
Hahahahaha evet haklı adam biraz senin sorduğun soru yine masum kalmış insanlar neler neler soruyorlar onlar da haklı olarak 6 yıl okulunu okumuşlar 5 yıl uzmanlığını yapmışlar artık bilim adamlığında zirve konumdalar ve Türkiye gibi bir eğitim sisteminde. Onun için ben çok saygı duyuyorum sormaya da korkuyorum o ne derse o benim içinHahaha benbazen sordugum sorularda hissediyorum mesela en başında folat degerim fazlaydi hala almaya devam ettiğim için folik asiti sorayim dedim intertten okuyup okuyup böyle endiseleniyorsunuz demisti
Ben isim yazılı olanı ertesi gün giydirmek istiyorum ilk etapta diğer aldığım giydirilsin dicem. İşte senin taktiğin kilitli poşet olanını yapcam benBen 3 ayrı takımı minik olanlara koydum içine bez de ekledim onları tek hurca koydum eşime de söyledim içinde 3 takım var birisini giydirirler diye
ayyyy hadi inşallah yaaa
Geçen korka korka sezaryen bel ağrısını sordumHahahahaha evet haklı adam biraz senin sorduğun soru yine masum kalmış insanlar neler neler soruyorlar onlar da haklı olarak 6 yıl okulunu okumuşlar 5 yıl uzmanlığını yapmışlar artık bilim adamlığında zirve konumdalar ve Türkiye gibi bir eğitim sisteminde. Onun için ben çok saygı duyuyorum sormaya da korkuyorum o ne derse o benim için
Ben hangisini giydircem secemedim içinden bir tane turuncu var onu giydirmicem onu biliyorum da diğer ikisi arasında kararsızım en iyisi onlar birini alsın giydirsinler dedimBen isim yazılı olanı ertesi gün giydirmek istiyorum ilk etapta diğer aldığım giydirilsin dicem. İşte senin taktiğin kilitli poşet olanını yapcam ben
ayyyy hadi inşallah yaaakızım kendini ilgisiz hissetmesin kardeşini sevsin istiyorum bizde şimdi kardeşin nerde diyince karnımı gösteriyor ama bebek eve gelince napar ilk dönem onu çok merak ediyorum
Birine de doktoru bi kadınlar kulübü annesi daha demişti ay çok gülmüştüm bizim grupta mıydı o acabaHahaha benbazen sordugum sorularda hissediyorum mesela en başında folat degerim fazlaydi hala almaya devam ettiğim için folik asiti sorayim dedim intertten okuyup okuyup böyle endiseleniyorsunuz demisti
Aay evet onu ben de hatırlıyorumBirine de doktoru bi kadınlar kulübü annesi daha demişti ay çok gülmüştüm bizim grupta mıydı o acaba
Doğru aslında canım korkutmayayım kendimi işte bilinmezlik olunca belki de korkutucu geliyorAllah korusun ya niye uyanamayasın korkma anestezik ilaçlar o kadar güvenilir ki 800 gramlık kedi bile beş dakika sonra hemen ayaklanıyor Allahın izniyle hiç birşey olmaz hiç korkutma kendinisen birde doğumda farklı bir ile gideceksin değil mi ikinci doğum daha rahat kolay olur bence bakarsın bir avazda doğuruvermişsin
Senin de zordu canım evet hatırlıyorum. Ve bunlara rağmen hala normal doğumu düşünebilmemiz ilginç gerçektenSen ve ben ilk doğumda bahtsız bedevi gibi olmuşuzzor doğumdan sonra ikinciye sezaryan olma isteğinin gelmesine hak veriyorum canım. ben herşeye rağmen normal isterken zorunlu sezaryan olacağım için senden bi tık daha rahatım ama bu seferde ameliyat sırasında olabilecek komplikasyonlar var riskten dolayı. Bazen elimizde olmuyor bazı şeyler. Sanırım hakkımızda en hayırlısını dilemek ve beklemek en güzeli. Dua edip bekleyelim canım inşallah hayırla sağlıkla tamamlayalım bu defa
Öyle olmasını istiyorum doktorumda meyilli almayaHadi bakalım bayramdan sonra hevesli gibisin sen içine mi doğuyor artık anne olarak
Ne güzel ben de bugün gideyim dedim spora sonra oturdum buzdolabını temizledim düzenledim ama gün bitti resmenPilatesten geliyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark ederkalkın hareket edin hiç geç değilmiş geçen hafta yapamadığım hareketleri bugün yapabildim süper hissediyorum
37. Haftaya gircem bu saatten sonra pilatese baslattirma beniPilatesten geliyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark ederkalkın hareket edin hiç geç değilmiş geçen hafta yapamadığım hareketleri bugün yapabildim süper hissediyorum
Duş için ama küçük havlu da alırsan yer varsa daha rahat edersin belkiKızlar bugün çok soru soruyorum ama hastane için havlu küçük el havlusu mu yoksa duş için büyük mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?