2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de bu olayı çok merak ediyordum ama konferansta söyledi kesmeden bekletiyoruz diye rahatladim sonra kordon kanı kiti aldık kesince zaten oraya almış olacak kanı yine bebeğe gitmiyor
Senin doğumda o zaman kordon kanının tamamı o kitlere mi koyulacak canım bebeğe en faydalı olan hangisi acaba hiç bilmiyoruz ki doktorlar ne derse onu yapıyoruz hepimiz sonuçta alanlarında uzmanlar umarım bebeklerimiz için en sağlıklısı olur her konuda

Sen ve ben ilk doğumda bahtsız bedevi gibi olmuşuz zor doğumdan sonra ikinciye sezaryan olma isteğinin gelmesine hak veriyorum canım. ben herşeye rağmen normal isterken zorunlu sezaryan olacağım için senden bi tık daha rahatım ama bu seferde ameliyat sırasında olabilecek komplikasyonlar var riskten dolayı. Bazen elimizde olmuyor bazı şeyler. Sanırım hakkımızda en hayırlısını dilemek ve beklemek en güzeli. Dua edip bekleyelim canım inşallah hayırla sağlıkla tamamlayalım bu defa

Ne kadarı bebeğe gidecek ne kadarı kitlere koyulacak bilmiyorum ben de canım gidince yine doktoruma bir soracagim. Evet evet bu süreçlerde doktorlarimiza güvenmemiz gerekiyor sağlıkla gelsin minnoslarimiz

Ne kadarı bebeğe gidecek ne kadarı kitlere koyulacak bilmiyorum ben de canım gidince yine doktoruma bir soracagim. Evet evet bu süreçlerde doktorlarimiza güvenmemiz gerekiyor sağlıkla gelsin minnoslarimiz
Bence kitlere az koyarlar diye düşünüyorum artık kanın bir damlası bile yetiyor ama o teknoloji nasıl olur hiç bilemiyorum. Doktorlar da karşılarına bizi alıp anlatmıyorlar ki merak edip duruyoruz o an sadece genel bir muayene o kadar. Onlar da napsın o kadar kişiye neyi anlatacaklar bilinçli anne de az ben kendi işi kendi bilir diye hiç sormuyorum sonuçta biri benim işimle ilgili sorsa sanki bunca yıl sen okudun derim içimden dışımdan da güzelce anlatırım

Hahaha benbazen sordugum sorularda hissediyorum mesela en başında folat degerim fazlaydi hala almaya devam ettiğim için folik asiti sorayim dedim intertten okuyup okuyup böyle endiseleniyorsunuz demisti

Hiç öyle düşünme canım herşey normal giderken bir anda ters giden durumlar oluyor veya böyle aksilikler olduğu halde herşey normal gidebiliyor Allah ne derse o kesinlikle endişe etme ne kendin için ne bebeğin için hiç düşünme riskin yok komplikasyon yok gibi düşün beynine risk diye bir şey yok mesajı yolla Allahın izniyle sağ Salim çıkacaksınız ikiniz de inanıyorum ben sen de inan bebeğini de korkutma

Hahaha benbazen sordugum sorularda hissediyorum mesela en başında folat degerim fazlaydi hala almaya devam ettiğim için folik asiti sorayim dedim intertten okuyup okuyup böyle endiseleniyorsunuz demisti
Hahahahaha evet haklı adam biraz senin sorduğun soru yine masum kalmış insanlar neler neler soruyorlar onlar da haklı olarak 6 yıl okulunu okumuşlar 5 yıl uzmanlığını yapmışlar artık bilim adamlığında zirve konumdalar ve Türkiye gibi bir eğitim sisteminde. Onun için ben çok saygı duyuyorum sormaya da korkuyorum o ne derse o benim için

Ben 3 ayrı takımı minik olanlara koydum içine bez de ekledim onları tek hurca koydum eşime de söyledim içinde 3 takım var birisini giydirirler diye
Ben isim yazılı olanı ertesi gün giydirmek istiyorum ilk etapta diğer aldığım giydirilsin dicem. İşte senin taktiğin kilitli poşet olanını yapcam ben
ayyyy hadi inşallah yaaa kızım kendini ilgisiz hissetmesin kardeşini sevsin istiyorum bizde şimdi kardeşin nerde diyince karnımı gösteriyor ama bebek eve gelince napar ilk dönem onu çok merak ediyorum

Geçen korka korka sezaryen bel ağrısını sordum böyle diyorlar falan diye açıkladı o da çok duyuyor demek ki bu konuyu

Ben hangisini giydircem secemedim içinden bir tane turuncu var onu giydirmicem onu biliyorum da diğer ikisi arasında kararsızım en iyisi onlar birini alsın giydirsinler dedim

Birine de doktoru bi kadınlar kulübü annesi daha demişti ay çok gülmüştüm bizim grupta mıydı o acaba

Doğru aslında canım korkutmayayım kendimi işte bilinmezlik olunca belki de korkutucu geliyor hala hastaneye karar vermedim sezaryen olursam yaşadığım şehirde olurum normal olursa Eskişehir Acıbadem’e gideceğim çünkü orada sancıyı odada çekmemize izin veriyorlar ama Kütahya’da sancı odasında tek başımıza bırakıyorlar. Yani benim baya belirsiz durumlar. Hayırlısı inşallah
Senin de zordu canım evet hatırlıyorum. Ve bunlara rağmen hala normal doğumu düşünebilmemiz ilginç gerçekten
Ama senin en azından düşünmene seçim yapmana gerek kalmadı bebişin kendi yolunu seçti inşallah bu sefer çok güzel bir doğum geçirirsin, bana da Allah hayırlısını nasip etsin bugün daha çok dua edicem hepimiz için

Pilatesten geliyorum gençleştim resmen bu kadar mı fark eder kalkın hareket edin hiç geç değilmiş geçen hafta yapamadığım hareketleri bugün yapabildim süper hissediyorum
Ne güzel ben de bugün gideyim dedim spora sonra oturdum buzdolabını temizledim düzenledim ama gün bitti resmenakşam yürüyüşe çıkarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…