Yoğun pıhtılı bi kanama oluyor sezeryandan sonra beni kotex kurtardı zaten rahat rahat oturup yatıp kalkamayacağın için önden arkadan sızma olayı olmuyor benim 24. Gün kanamam bitti depend almıştım ben onu da 45. Gün ara kanamam oldu o da bayaa bi yoğundu o zaman takmıştım boşa gitmesin diye dikişler iyi durumdaydı çünkü birde sezeryan olacaklar kahve mutlaka alın yada kafeteryanın gece gündüz açık olduğundan emin olun boyun ağrısına bir tek o iyi geliyorTamda şimdi bununla ilgili mesaj atmıştım. Zorunlu sezaryan olacağım. Hala depend alıp almamakta kararsızdım. İyi ki mesajınızı gördüm. Plasenta previa dan dolayı sezaryan doğum sonrası kanamam daha fazla olurmu diye çekiniyorum. Kotex yeterli gelir mi ki acabaarkadaşım bebeğin bezinden kullanmış lazım olursa bende mi öyle yapsam. Sonrasında uzun gece pedi yada kotex takarım diye düşündüm?
Allah acil şifa versin canım çok üzüldümGünaydın kızlar, bu gecede hastanedeyiz. 48 saat gözlem dedi. Normal odaya gectim dogumhaneden. Kasılma için ilaç başlandı ona devam edilecekmiş. Ciger geliştirici 1 doz daha yapılacak.
Hihihihi tombiklik rekoru bende 35+1 3200Kizlar bende dun muayenede idim.37 hafta kontrolu icin. 36+5 ,bebek 2.850 kg olmus 48 cm.. doktor bayram sonrasi tekrar degerlendirecegini soyledi.cati muayenesi yapmadi bana sadece nst ye girdim.suan icin olumsuz birsey yok bayram sonrasi konusalim dedik.tipki dediginiz gibi bende de stres basladibirde artik cok zorlaniyorum.oturmak kalkmak iskence oldu
Ayyy geçmiş olsun canım yanında biri var mı destek olacak. Üstüste gelmiş bebeğe şükür bir şey olmamış düşme olayı insanı ürkütüyorKızlar birikmiş sayfaları okurken iyice kötüledim burnum aşırı tıkalı baş ağrısı hapşırma filan alerjik diye düşünüyodum en son kalkıp hastaneye gittik bronşit olmuşum oksijen seviyesi de bi tık düşük olunca hava filan verdiler bide göğüs bölümüne gitmem şartmış falan filan neyse eve geldik kapının önünde düştüm ayağım burkuldu geri döndük hastaneyekarnıma darbe almadım ama ayağımın üstüne basamıyorum şişti bandajladılar filan başıma gelmeyen kalmadı bugün
Ayy canım benim geldi mi niye üst üste gelir kiKızlar birikmiş sayfaları okurken iyice kötüledim burnum aşırı tıkalı baş ağrısı hapşırma filan alerjik diye düşünüyodum en son kalkıp hastaneye gittik bronşit olmuşum oksijen seviyesi de bi tık düşük olunca hava filan verdiler bide göğüs bölümüne gitmem şartmış falan filan neyse eve geldik kapının önünde düştüm ayağım burkuldu geri döndük hastaneyekarnıma darbe almadım ama ayağımın üstüne basamıyorum şişti bandajladılar filan başıma gelmeyen kalmadı bugün
Canım çok geçmiş olsun. Tüm önlemleri almışsınız inşallah vaktinde gelir bebişin yarın evine çıkarsın sağlıklaGünaydın kızlar, bu gecede hastanedeyiz. 48 saat gözlem dedi. Normal odaya gectim dogumhaneden. Kasılma için ilaç başlandı ona devam edilecekmiş. Ciger geliştirici 1 doz daha yapılacak.
Kiz yeter şu çoçuk nazar vurcan tombik tombik diyeAllah acil şifa versin canım çok üzüldüm
Hihihihi tombiklik rekoru bende 35+1 3200Allah allah çatı neden yapmadı
Banada 36+1e çatı verdi ama bayram olduğu için ben 36+3te gidicem
Kilo 37.hafta cnm. Önlem amaçlı sanırım.gulumsebebek cok geçmiş olsun cnm ayse vera gecmiş olsun cnm bebeğin gelişimi 37. Haftadaysa neden ciğer geliştirici vurdular ?inş sende bebeğinde hayirlisiyla taburcu olursunuz
masallah senin tosunaAllah acil şifa versin canım çok üzüldüm
Hihihihi tombiklik rekoru bende 35+1 3200Allah allah çatı neden yapmadı
Banada 36+1e çatı verdi ama bayram olduğu için ben 36+3te gidicem
Ahahah eşimde aynısını diyo dedim kilosuna nazar değsin nasıl cikarcam ben yoksaKiz yeter şu çoçuk nazar vurcan tombik tombik diyeardindan maşallah bişey de bari
Anladim canım bende o yüzden merak etmiştim çünkü kimisi doğum zamanı bakiyormus kimisi böyle olunca doktorun ne demiş diye sorayım istedimmasallah senin tosunabenimki 3.100 3.200kg dogacak tahminen:)standart:) cati muayenesi konusunda hicbir fikrim yok 38 de tekrar gel dedi.o zaman bakacak belki?yada gereksiz gordu. Dogumumu sordum.onceligimiz normal dogum dedi.ama benim kuzumun boynuna 1 tur kordon donmus arkadan.'suan tehlikeli degilmis cogu gebelikte olur, gunluk hareketlerini gozlemle ama sezaryana dondurebilir de sureci' dedi doktor.
Aa ara kanama olayına şaşırdım o niye oldu acaba . Hiç duymamıştım onu. Benim ilk doğum normaldi 8 yıl önce hasta bezi falan kullanmıştım yoğun bi kanamam olmuştu ona rağmen paketten 4-5 tane kullanmıştım sonrası ped. Şimdi sezaryan için dediğiniz gibi yapayım en iyisi. Hem hava sıcak olursa dikiş yerinin hava alması daha iyi olur. Depend uzun bildiğim kadarıyla dikişin üstünü geçiyor. Teşekkür ederim bu arada. Kahve alıcam yanıma mutlakaYoğun pıhtılı bi kanama oluyor sezeryandan sonra beni kotex kurtardı zaten rahat rahat oturup yatıp kalkamayacağın için önden arkadan sızma olayı olmuyor benim 24. Gün kanamam bitti depend almıştım ben onu da 45. Gün ara kanamam oldu o da bayaa bi yoğundu o zaman takmıştım boşa gitmesin diye dikişler iyi durumdaydı çünkü birde sezeryan olacaklar kahve mutlaka alın yada kafeteryanın gece gündüz açık olduğundan emin olun boyun ağrısına bir tek o iyi geliyor
Ay hayir olsun ins bu ne ya boyle haberler cok gelmezdi bizim grupta uzuldumKızlar 2-3 damla kan geldi peçeteye. Doktor damla bile gelse hemen hastaneye gel demisti. Hastanedeyim vajinal ve karından ultrason yapıldı. Bebeği iyice büyük ölçtü. Servis uzunluğu kısa olctu. 30-35 sancı çıktı. Yatış verdiler. İnşallah acil sezaryen e alinmam. Dua edin bana
Aynen bende de az olduğu zamanlar bolca su iç dediler ve hakikaten içtikçe düzeliyo.Ayne önceden de böyle oldum çok bi yanma yok allahtan . Suyla geçir doktor dedi .
Bi yorum görmüştüm kadın dependin bedeni dar gelince yanlardan biraz kesip genişletmiş. Üstten de biraz açılmasında sakınca olmaz gibi. Normal doğum için depend in çok rahat ve faydalı olacağından eminim ben. Özellikle külot gibi giyilip yanlardan yırtıp atılması olayı çok iyi. Ama sezaryan için gerekli bile olmayabilir. Arkadaşım bana hasta bezi bile alma dedi düşün. Kendisi 2-3 bebek bezi sonrası gece pedi takmış. Sen yine de iyi etmişsin almakla. Çünkü doğum şeklin belli değil elinin altında dursunCanım arkadasimizinda yazdığı gibi sezaryen kesin senin boşa alma veya bi gittiğinde yinede sor.. onun dışında uzun 3 numara orkid gece pedi ben lise zamanında çok kötü regl gecirdigim zaman bana yetmiyordu 40 dk boyunca hep sızdırma oluyordu ped ağzına kadar doluyordu hep derslerde izin alıp lavaboya giderdimkotex kullanmadim ama bu konuda iyiyse kullandiysan o markayı onu al yoksa diğeri tamam ince rahat ama ağzına kadar dolup sızma yaparsa benim gibi rezil olabilirsin bazen
Ben depend aldım internetten dün ama benim şuan normal doğum gözüktüğü için birde evde gece pedim vs vardı.. İlk zamanlar depend kullanirsam diğer zamanlar gece pedi beni kurtarır diye düşündüm ama şimdi sezaryen olursam ilk günler ne yaparım bilmiyorum acaba dependin o bel ameliyat yeri kısmını kessek yine kullanilir mi bilmiyorum elime alıp inceleme fırsatım olmadı daha dependi
Sağol canım vallahi son zamanlar sağlam kalalım inşallahÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
vallahi arka arkaya geldi ya ağla ağla içim çıktı dün şişti hala üstüne basamıyorumCanım nazara mi geldin ne oldu böyle arka arkayaçok dikkat et, çok geçmiş olsun
röntgen filan çekmediler tabi elle muayene etti doktora dedim zaten baştan karnıma darbe almadım hareket ettirebiliyorum kırık filan yok galiba diye bağlarda sıkıntı varmış karnıma darbe almadım diyince nts yi iptal etti. Ama hala üstüne basamıyorum bide burun tıkanıklığı hala çok var oksijen seviyem düşüyor hava verdi eve de göğüse gitcem yarın da göğüs bana napacak onu bilmiyorum oda röntgene sokamıcakCanım çok geçmiş olsungöze mi geldin ya noldu böyle hepsi üstüste gelmiş. Ne dediler ayak için peki ? Tam da ağırlaşmışken bunları yaşaman çok zor Allah yardımcın olsun acil şifalar versin
vallahi doktor hemen niye gelmedin 4-5 günden fazla süren bişey bu dedi evet ben alerjik sanmıştım ondan gitmedim oda ciğerlere inmiş. Aslında bronşit yani normal zamanda alınacak ilaçlarla önemsiz oluyor ama gebelikte sıkıntı oksijen düşüyor göğüse gitmen lazım dedi. Hava verdi orda da eve de okyanus suyu burun spreyi buhar filan dedi eğer yarın da kötü olursan gelcen kortizonlu serum vercez şuan tercih etmiyorum az da olsa risk barındırıyor ama mecbur kalırsak vercez dediAllah allah nazar mı degdi canımnerde hasta oldun o kadar bronşit olacak kadar üzüldüm ya gecmis olsun eee napicaksin nasıl geçecekmiş en önemlisi şuan iyi misin nasıl oldun
aynen vallahi son zamanlar ağızımızın tadıyla bitsin inşallah ya azıcık kaldı şurda inşallah hepimiz sabrederiz sağlıklaÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah kendine çok dikkat et bugün noldu bize böyle ya doğumlar yaklaştıkça bişeyler ters gidiyor vücudumuzun son dayandığı yerler sanırım sinyal veriyoruz her yerden
inşallah kızlarSağol canım vallahi son zamanlar sağlam kalalım inşallah
vallahi arka arkaya geldi ya ağla ağla içim çıktı dün şişti hala üstüne basamıyorum
röntgen filan çekmediler tabi elle muayene etti doktora dedim zaten baştan karnıma darbe almadım hareket ettirebiliyorum kırık filan yok galiba diye bağlarda sıkıntı varmış karnıma darbe almadım diyince nts yi iptal etti. Ama hala üstüne basamıyorum bide burun tıkanıklığı hala çok var oksijen seviyem düşüyor hava verdi eve de göğüse gitcem yarın da göğüs bana napacak onu bilmiyorum oda röntgene sokamıcak
vallahi doktor hemen niye gelmedin 4-5 günden fazla süren bişey bu dedi evet ben alerjik sanmıştım ondan gitmedim oda ciğerlere inmiş. Aslında bronşit yani normal zamanda alınacak ilaçlarla önemsiz oluyor ama gebelikte sıkıntı oksijen düşüyor göğüse gitmen lazım dedi. Hava verdi orda da eve de okyanus suyu burun spreyi buhar filan dedi eğer yarın da kötü olursan gelcen kortizonlu serum vercez şuan tercih etmiyorum az da olsa risk barındırıyor ama mecbur kalırsak vercez dedi
aynen vallahi son zamanlar ağızımızın tadıyla bitsin inşallah ya azıcık kaldı şurda inşallah hepimiz sabrederiz sağlıkla
Şimdi nasılsın canımAçıklık yok. Bebek 38 hafta ile uyumlu serviks uzunluk 26 milim olctu.
Kasılmayi durdurmak için ilaç verdiler tekrar ciger geliştirici yapıldı. Serum takıldı. Ama acil sezaryen yok galiba sordum yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?