2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yoğun pıhtılı bi kanama oluyor sezeryandan sonra beni kotex kurtardı zaten rahat rahat oturup yatıp kalkamayacağın için önden arkadan sızma olayı olmuyor benim 24. Gün kanamam bitti depend almıştım ben onu da 45. Gün ara kanamam oldu o da bayaa bi yoğundu o zaman takmıştım boşa gitmesin diye dikişler iyi durumdaydı çünkü birde sezeryan olacaklar kahve mutlaka alın yada kafeteryanın gece gündüz açık olduğundan emin olun boyun ağrısına bir tek o iyi geliyor

Eklentiler

• IMG_2297.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın kızlar, bu gecede hastanedeyiz. 48 saat gözlem dedi. Normal odaya gectim dogumhaneden. Kasılma için ilaç başlandı ona devam edilecekmiş. Ciger geliştirici 1 doz daha yapılacak.
Allah acil şifa versin canım çok üzüldüm
Hihihihi tombiklik rekoru bende 35+1 3200 Allah allah çatı neden yapmadı
Banada 36+1e çatı verdi ama bayram olduğu için ben 36+3te gidicem

Ayyy geçmiş olsun canım yanında biri var mı destek olacak. Üstüste gelmiş bebeğe şükür bir şey olmamış düşme olayı insanı ürkütüyor

Kizlar kaygilar başladi . Ama bu kaygilarla başa cikmayi bilmemiz lazim .bazi şeyler İnsanin elinde olmadan gelişiyor. Ve biz sadece insaniz . Herşeye müdahale etme gibi bi gücümüz yok.Allah biizm hakimizda neyi hayirli görmüşse o oluyor . Akişina birakmak gerek .Dua etmek gerek ..inş hepimiz sağlikla alacaz cocuklarimizi . Birbirimize dua edelim . Hamilelerin duasi kabul olur

Ayy canım benim geldi mi niye üst üste gelir ki çok geçmiş olsun kendini çok yordun son zamanlarda vücudun sinyal verdi resmen. Dikkat et iyice dinlen

Günaydın kızlar, bu gecede hastanedeyiz. 48 saat gözlem dedi. Normal odaya gectim dogumhaneden. Kasılma için ilaç başlandı ona devam edilecekmiş. Ciger geliştirici 1 doz daha yapılacak.
Canım çok geçmiş olsun. Tüm önlemleri almışsınız inşallah vaktinde gelir bebişin yarın evine çıkarsın sağlıkla

Allah acil şifa versin canım çok üzüldüm

Hihihihi tombiklik rekoru bende 35+1 3200 Allah allah çatı neden yapmadı
Banada 36+1e çatı verdi ama bayram olduğu için ben 36+3te gidicem
masallah senin tosunabenimki 3.100 3.200kg dogacak tahminen:)standart:) cati muayenesi konusunda hicbir fikrim yok 38 de tekrar gel dedi.o zaman bakacak belki?yada gereksiz gordu. Dogumumu sordum.onceligimiz normal dogum dedi.ama benim kuzumun boynuna 1 tur kordon donmus arkadan.'suan tehlikeli degilmis cogu gebelikte olur, gunluk hareketlerini gozlemle ama sezaryana dondurebilir de sureci' dedi doktor.

Düğün davetiyemi, hediyeliklerimi , özel gün kartlarımı hep çorbada tuzum olsun diye bağış yaparak yaptırıyorum ama kızımın magnetlerini yaptırırken nasıl gelmedi aklıma bilmiyorum magnetlerini yaptırdığım için tekrar magnet yaptıramadım maalesef ama magnet yaptırmayı düşünen varsa yaptırabilir magnetlerin yanına bir kart hazırlattım . Umarım kızımın gelişinin , abilerine ablalarına faydası dokunur

Eklentiler

• IMG_3313.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 69
Anladim canım bende o yüzden merak etmiştim çünkü kimisi doğum zamanı bakiyormus kimisi böyle olunca doktorun ne demiş diye sorayım istedim hmm günlük hareketlerinde belki kendi kendine açar inşallah öyle olur

Aa ara kanama olayına şaşırdım o niye oldu acaba . Hiç duymamıştım onu. Benim ilk doğum normaldi 8 yıl önce hasta bezi falan kullanmıştım yoğun bi kanamam olmuştu ona rağmen paketten 4-5 tane kullanmıştım sonrası ped. Şimdi sezaryan için dediğiniz gibi yapayım en iyisi. Hem hava sıcak olursa dikiş yerinin hava alması daha iyi olur. Depend uzun bildiğim kadarıyla dikişin üstünü geçiyor. Teşekkür ederim bu arada. Kahve alıcam yanıma mutlaka

Ay hayir olsun ins bu ne ya boyle haberler cok gelmezdi bizim grupta uzuldum

Ayne önceden de böyle oldum çok bi yanma yok allahtan . Suyla geçir doktor dedi .
Aynen bende de az olduğu zamanlar bolca su iç dediler ve hakikaten içtikçe düzeliyo.
Bi yorum görmüştüm kadın dependin bedeni dar gelince yanlardan biraz kesip genişletmiş. Üstten de biraz açılmasında sakınca olmaz gibi. Normal doğum için depend in çok rahat ve faydalı olacağından eminim ben. Özellikle külot gibi giyilip yanlardan yırtıp atılması olayı çok iyi. Ama sezaryan için gerekli bile olmayabilir. Arkadaşım bana hasta bezi bile alma dedi düşün. Kendisi 2-3 bebek bezi sonrası gece pedi takmış. Sen yine de iyi etmişsin almakla. Çünkü doğum şeklin belli değil elinin altında dursun

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sağol canım vallahi son zamanlar sağlam kalalım inşallah
Canım nazara mi geldin ne oldu böyle arka arkaya çok dikkat et, çok geçmiş olsun
vallahi arka arkaya geldi ya ağla ağla içim çıktı dün şişti hala üstüne basamıyorum
röntgen filan çekmediler tabi elle muayene etti doktora dedim zaten baştan karnıma darbe almadım hareket ettirebiliyorum kırık filan yok galiba diye bağlarda sıkıntı varmış karnıma darbe almadım diyince nts yi iptal etti. Ama hala üstüne basamıyorum bide burun tıkanıklığı hala çok var oksijen seviyem düşüyor hava verdi eve de göğüse gitcem yarın da göğüs bana napacak onu bilmiyorum oda röntgene sokamıcak
Allah allah nazar mı degdi canım nerde hasta oldun o kadar bronşit olacak kadar üzüldüm ya gecmis olsun eee napicaksin nasıl geçecekmiş en önemlisi şuan iyi misin nasıl oldun
vallahi doktor hemen niye gelmedin 4-5 günden fazla süren bişey bu dedi evet ben alerjik sanmıştım ondan gitmedim oda ciğerlere inmiş. Aslında bronşit yani normal zamanda alınacak ilaçlarla önemsiz oluyor ama gebelikte sıkıntı oksijen düşüyor göğüse gitmen lazım dedi. Hava verdi orda da eve de okyanus suyu burun spreyi buhar filan dedi eğer yarın da kötü olursan gelcen kortizonlu serum vercez şuan tercih etmiyorum az da olsa risk barındırıyor ama mecbur kalırsak vercez dedi
aynen vallahi son zamanlar ağızımızın tadıyla bitsin inşallah ya azıcık kaldı şurda inşallah hepimiz sabrederiz sağlıkla

d
inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…