2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çekmediğin kalmadı gerçekten çok üzüldüm cankm hayirlisiyla bir kucağına alsan allahin izniyle inşallah çok çabuk iyilesirsin bizede ders oldu alerjidir vs diyip aksatmadan doktora gitmemiz lazım demek ki

Evet göğüste röntgensiz nasıl bakacaklar acaba ama mecbur gitcen işte. İnşallah kortizonlu seruma falan gerek kalmadan geçer gider

Ayy çok geçmiş olsun canım ya kıyamam neden böyle oldu ki inşallah hemen toparlarsın. Ben de korona olunca göğüse gitmiştim hamileliğe uygun bir antibiyotik vermişti ciğerimi sadece dinlemişti röntgen çekemediği için, o şekilde anlamıştı. Senin de inşallah doğru tedavi ile geçer.
Günaydın kızlar, bu gecede hastanedeyiz. 48 saat gözlem dedi. Normal odaya gectim dogumhaneden. Kasılma için ilaç başlandı ona devam edilecekmiş. Ciger geliştirici 1 doz daha yapılacak.
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız bebişin biraz daha bekler adalat mıydı öyle bi ilaç kullanmıştım ben de günde 5-6 kez içiliyordu. 3 hafta durdurmuştu benim sancılarımı. Senin de öyle olur inşallah canım.
Merhaba
Kahve nescafe tarzı granül kahve mi yoksa filtre kahve mi olmalı? Fark ediyor mu?

Bende çok kötü olunca göğüse gittim film çekmedi. Buhar filan verdi bu şekilde atlatirdi. Ama aekadaşimin çok kötü olunca serum yaptirdi on tane . Çok şükür doğum yapti bi sikinti yoktu

Kizlar nisan annelerinin hepsinde enfeksiyon var . Bebeğe enfeksiyon annne karninda mi geciyor ?
Ben de okudukça gerildim, benim de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var her tahlil verdiğimde çıkıyor şu anda da var bence hafif yanma hissediyorum :/ bir de vajina dudakları çok tuhaf oldu benim yumuşadı ve dışarı doğru çıktı sanki sizin de öyle mi? Tuvaletimi yaparken düşüverecekmiş gibi geliyo

Doktor 1 yıl düzensiz kanamalar olur dedi bana pıhtılı parçalı bazen hiç gelmez bazen çok gelir 1 yıl hiç olmayabilirsin bile dedi ara kanamalar kahveli siyahlı kurumuş kanama vs hepsi normalmiş
Hayır fark etmiyor hangi kahve olduğu ama yoğun kafein içerirse iyi olur bebeğe geçer diye düşünmeyin emzirirken vs o kadar büyük bir yan etkisi yok birde o boyun ağrısıyla bebeğe bakamıyorsunuz ona bakmak iyi olmak toparlamak için içmeniz lazım öyle düşünün

Nidicardi günde 4 defa veriyorlar.

Bende hafif bi yanma var dediğiniz gibi ara ara hamileliğimde oldu . Ama doktorum suyla geçer diyor sürekli o yüzden ona birakmişim. Emfeksiyo değeri için idrarda hangi değerlere bakiyorsunuz lökosit mi benim idrar tahlilleri bu şekilde cikiyor hep

Eklentiler

• 38D0A782-CAED-4A46-BE2D-49113B7FD085.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 47CEE18B-E177-483B-9825-CC1965431B9D.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
Ayyy geçmiş olsun canım yanında biri var mı destek olacak. Üstüste gelmiş bebeğe şükür bir şey olmamış düşme olayı insanı ürkütüyor
Annemdeyim canım valla üç oldu bu düşüşüm Allah beterinden korusun tekrarı olmadan vakti gelip sağlıkla doğsaydı
Ayy canım benim geldi mi niye üst üste gelir ki çok geçmiş olsun kendini çok yordun son zamanlarda vücudun sinyal verdi resmen. Dikkat et iyice dinlen
oda olabilir haklısın canım yorgunluk artık patlıyor sanırım biyerde yada sakarlıktan hep
Çekmediğin kalmadı gerçekten çok üzüldüm cankm hayirlisiyla bir kucağına alsan allahin izniyle inşallah çok çabuk iyilesirsin bizede ders oldu alerjidir vs diyip aksatmadan doktora gitmemiz lazım demek ki
ay evet ya valla sallamamak gerekiyormuş hamilelikte herşey çok daha sıkıntılı olabiliyor aslında basit bişey bronşit kolay müdehale edilir ama işte yarın göğüs ne dicek bakalım
Evet göğüste röntgensiz nasıl bakacaklar acaba ama mecbur gitcen işte. İnşallah kortizonlu seruma falan gerek kalmadan geçer gider
inşallah canım ya sabah gene kötüydüm şimdi iyiyim bide acil doktoru bir iki sıkıntılı durum yaşandı gebelerde parol serum hiç biyerde taktırma bende takmam dedi ilk defa duydum iki tane birden parol hap verdiler onu içtim

Ay hayir olsun ins bu ne ya boyle haberler cok gelmezdi bizim grupta uzuldum
Valla biz de anlamadık gecenin bir saati uğraştık durduk, yatış verdiler, yatıyorum. İnşallah cikicaz yarın.

Aynen dünkü doktor röntgen önemli ama muayene de önemli göğüse gitmen şart dedi antibiyotik te vermedi Allahtan kanda enfeksiyon çok yokmuş hava rahatlatıyor pıslı havalardan yazdı dün ama nebulizatorlü yazsa yarın daha iyi olcak

Kizlar nisan annelerinin hepsinde enfeksiyon var . Bebeğe enfeksiyon annne karninda mi geciyor ?
Ay evet ya mart anneleri sarılıktan Nisan anneleri enfeksiyondan sıkıntı yaşadı hep geçebiliyor canım anne karnında bebeğe yada normal doğum esnasında idrar yolu enfeksiyonundan da geçebiliyormuş

Lökosit bakteri ve yassı epitel çıkıyor bende çok sayıda suyu da çok içiyorum neredeyse 4 litre sürekli susuyorum çünkü. Ama geçmiyor bir türlü nedense geçse de tekrarlıyor. Benim bebek aşağıda baya idrar torbasına baskı yapıyor ondan mı oluyor bilmiyorum

golden-snitch canım en azından doğum şeklin kesinleşti kafan daha rahatlamıştır diye düşünüyordum ben. Öncesinde acı ağrı çekmeyeceksin en azından orası kesin :) sonrasında da dediğim gibi normal doğumda da acı çekebilirdin onun da garantisi yoktu, sezaryende de birazcık acı olur illa ki ama çok hızlı toparlananlar da var. En kötü 15 güne normale dönülür bence
Annelik özellikleri bebek doğunca içgüdüsel olarak geliyor merak etme. Ki senin yeğenin de vardı. Ben hiç bez değiştirmedim, sadece uzaktan sevdim ya da kucağımda iki hoplattım o kadar. Sıfır tecrübeydi ama sanki yıllardır anneymişim gibi oldu bebiş doğunca endişelenme o yüzden.

Ben de sabaha kadar düşünüyorum hangi doğum yöntemini seçeceğim konusunda, en azından o benim de belli olsaydı da kendimi hazırlasaydım diyorum inşallah diğer kontrolümde belli olur benim de

Ya ben hamileyken denemedim ama gebe değilken doktor doğal sirke ile bir bardak sirkeye beş bardak su koy demişti doktor her seferinde kullan hemen temiziliyor.

Ay evet ya mart anneleri sarılıktan Nisan anneleri enfeksiyondan sıkıntı yaşadı hep geçebiliyor canım anne karnında bebeğe yada normal doğum esnasında idrar yolu enfeksiyonundan da geçebiliyormuş
vallla böyle olunca bu ara artik dur kürü içelim o direk enfeksiyonu geçiriyor .crp yi düşürüyor . Yarin doktora sorayim ben

Ayy canım cok geçmiş olsun görüyormusun doğuma yakın hepımızde bır olay bır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…