2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Teşekkür ederim canım benim içimi rahatlatiyorsunuz burada evet en azından belirsizlik gitti diye düşünüyorum ben de. Böyle olunca bebeğin gelecek olması daha ciddilesti önceden hayal gibi geliyordu. Şimdi yavaş yavaş kendimi hazırlarım. Gün de belirleyince artık daha hazır olurum gibi düşünüyorum. İnşallah becerebilirim ben de inşallah senin de travmasiz bir şekilde en hayırlısı hangisiyse o şekilde gelsin

Ya kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim

Aklıma bu video geldi okuyunca
Bende maalesef öyleyim. Biyere gideceksem suyu az içiyorum ki gelmesin.

Bende öyle bi sorun hiç olmadı canım ya hamileliğin başında ortasında falan da öyle gece kalkma durumum da olmuyor kişiden kişiye değişiyor galiba bu da

Evden çıkmadan önce su içmiyorum

Benimde aynıydı. Hamileliğin başından beri antibiyotikle bile geçmiyodu. Dut çayını yaptım 1 hafta boyunca kahvaltıda 1 bardak içtim. Hergün gene bol su içtim azcık tuvaletim gelse bile direk gittim tuvalete bekletmedim. Her tuvalet ihtiyacından sonra sirkeli su ile sildim ve her gün 1 damla nioli yağı damlattım iç çamaşırıma. Aylardır ilaçla geçmeyen enfeksiyon tamamen geçmişti. Doktoruna danışarak yap istersen sende bende dut çayından korktum bişey olur mu diye ama baktım çok yapan var antibiyotikte çok yararlı değil diye yaptım valla

Benimde öyle ya çıkmadan bi yarım saat önceden bir yudum bile su içmiyorum ben anca öyle çıkabiliyorum dönerken su alıp içe içe eve geliyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaaa doguma az kaldı. Benimde tıkalı hiç geçmiyor canım ya bronsit oldum ya astım ama gögüs doktoruna gittim hamile oldugum için hiç bir şey yapmadı bu kadar ayı cigerlerim öte öte geçirdim inşallah astıma çevirmemiştir. Dogumdan sonra alerji testi yapılcak flim çekilecek bakalım

Benimde yüksek çıktk enfeksiyon doktor ilaç verdi bol su içmek zoeundasın dedi yoksa dogumda enfeksiyon bebege geçer dedi şaşırdım bende ilaçlarımı aksatmıyorum suda içemiyorum ama zorlucam vajina konusunda aynıyız benimde öyle oldu fazlalık var gibi ve kararmada oldu canım

Ya ben hamileyken denemedim ama gebe değilken doktor doğal sirke ile bir bardak sirkeye beş bardak su koy demişti doktor her seferinde kullan hemen temiziliyor.
Sirkeyi deneyeyim bari zararı olmaz neticede
Ben de son zamanlarda öyle oldum tuvaleti olan yerlerde yürüyorum. Çarşıda falan hemen bir cafeye girip yapıyorum mecburen.
Ay sen daha önce de önermiştin canım dutu ve nioli yağını ama ben denemeye korktum önce bi sirkeyi deneyeyim sonra diğerlerini doktoruma sorayım

Bebeğe geçme olayı sıkıntılı ya inşallah geçer enfeksiyonlarımız ben 4 litreye yakın su içiyorum daha ne içeyim sürekli tuvaletteyim zaten.
Aynadan bakmaya cesaretim yok ama elimle dokununca farkediyorum şeklinin bi tuhaf olduğunu. Doğumdan sonra düzelir umarım

Aa parol serumu niçin takmam dedi ki. Bana takmışlardı. Zararlı mı acaba. Yüksek doz oluyor neticede

Bu aralar karnımda sık kasılma oluyo geçiyo sonra gene oluyo ama ağrı sancı yok karnımın şekli değişiyo kasılma olunca normal midir ki?

Fazlalık ve Kararma olayı bende de var yaa. Rengi ve görüntüsü ürkütüyor Resmen benden bağımsız biri koltuk altımda biraz karardı gibi. Umarım zamanla eskiye dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…