- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Teşekkür ederim canım benimgolden-snitch canım en azından doğum şeklin kesinleşti kafan daha rahatlamıştır diye düşünüyordum ben. Öncesinde acı ağrı çekmeyeceksin en azından orası kesin :) sonrasında da dediğim gibi normal doğumda da acı çekebilirdin onun da garantisi yoktu, sezaryende de birazcık acı olur illa ki ama çok hızlı toparlananlar da var. En kötü 15 güne normale dönülür bence
Annelik özellikleri bebek doğunca içgüdüsel olarak geliyor merak etme. Ki senin yeğenin de vardı. Ben hiç bez değiştirmedim, sadece uzaktan sevdim ya da kucağımda iki hoplattım o kadar. Sıfır tecrübeydi ama sanki yıllardır anneymişim gibi oldu bebiş doğuncaendişelenme o yüzden.
Ben de sabaha kadar düşünüyorum hangi doğum yöntemini seçeceğim konusunda, en azından o benim de belli olsaydı da kendimi hazırlasaydım diyoruminşallah diğer kontrolümde belli olur benim de
Ya kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Ben su içsem de içmesem de fark etmiyor
Aklıma bu video geldi okuyunca
Bende maalesef öyleyim. Biyere gideceksem suyu az içiyorum ki gelmesin.
Bende öyle bi sorun hiç olmadı canım ya hamileliğin başında ortasında falan da öyle gece kalkma durumum da olmuyor kişiden kişiye değişiyor galiba bu daYa kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Evden çıkmadan önce su içmiyorumYa kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Ben normalde de çok tuvalete giderdim şimdi daha da kötü olduBende öyle bi sorun hiç olmadı canım ya hamileliğin başında ortasında falan da öyle gece kalkma durumum da olmuyor kişiden kişiye değişiyor galiba bu da
Su içip içmemek fark etmiyor canım ben sadece ilaç içmek için ictigim 1 yudum suyla 4 defa tuvalete gittimEvden çıkmadan önce su içmiyorum
Benimde aynıydı. Hamileliğin başından beri antibiyotikle bile geçmiyodu. Dut çayını yaptım 1 hafta boyunca kahvaltıda 1 bardak içtim. Hergün gene bol su içtim azcık tuvaletim gelse bile direk gittim tuvalete bekletmedim. Her tuvalet ihtiyacından sonra sirkeli su ile sildim ve her gün 1 damla nioli yağı damlattım iç çamaşırıma. Aylardır ilaçla geçmeyen enfeksiyon tamamen geçmişti. Doktoruna danışarak yap istersen sende bende dut çayından korktum bişey olur mu diye ama baktım çok yapan var antibiyotikte çok yararlı değil diye yaptım vallaLökosit bakteri ve yassı epitel çıkıyor bende çok sayıdasuyu da çok içiyorum neredeyse 4 litre sürekli susuyorum çünkü. Ama geçmiyor bir türlü nedense geçse de tekrarlıyor. Benim bebek aşağıda baya idrar torbasına baskı yapıyor ondan mı oluyor bilmiyorum
Benimde öyle ya çıkmadan bi yarım saat önceden bir yudum bile su içmiyorum ben anca öyle çıkabiliyorum dönerken su alıp içe içe eve geliyorumYa kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Çat ağrısı kuzum bebiş aşağı indiği için ağrıyodur büyük ihtimalleKızlar bende de her gün güncelleme geliyor.. bikini cizgisi varya orası aciyo benim sizde de var mı bu durum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et yaaa doguma az kaldı. Benimde tıkalı hiç geçmiyor canım ya bronsit oldum ya astım ama gögüs doktoruna gittim hamile oldugum için hiç bir şey yapmadı bu kadar ayı cigerlerim öte öte geçirdim inşallah astıma çevirmemiştir. Dogumdan sonra alerji testi yapılcak flim çekilecek bakalımKızlar birikmiş sayfaları okurken iyice kötüledim burnum aşırı tıkalı baş ağrısı hapşırma filan alerjik diye düşünüyodum en son kalkıp hastaneye gittik bronşit olmuşum oksijen seviyesi de bi tık düşük olunca hava filan verdiler bide göğüs bölümüne gitmem şartmış falan filan neyse eve geldik kapının önünde düştüm ayağım burkuldu geri döndük hastaneyekarnıma darbe almadım ama ayağımın üstüne basamıyorum şişti bandajladılar filan başıma gelmeyen kalmadı bugün
Benimde yüksek çıktk enfeksiyon doktor ilaç verdi bol su içmek zoeundasın dedi yoksa dogumda enfeksiyon bebege geçer dedi şaşırdım bende ilaçlarımı aksatmıyorum suda içemiyorum ama zorlucam vajina konusunda aynıyız benimde öyle oldu fazlalık var gibi ve kararmada oldu canımBen de okudukça gerildim, benim de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var her tahlil verdiğimde çıkıyor şu anda da var bence hafif yanma hissediyorum :/ bir de vajina dudakları çok tuhaf oldu benim yumuşadı ve dışarı doğru çıktı sanki sizin de öyle mi? Tuvaletimi yaparken düşüverecekmiş gibi geliyo
Sirkeyi deneyeyim bari zararı olmaz neticedeYa ben hamileyken denemedim ama gebe değilken doktor doğal sirke ile bir bardak sirkeye beş bardak su koy demişti doktor her seferinde kullan hemen temiziliyor.
Ben de son zamanlarda öyle oldum tuvaleti olan yerlerde yürüyorum. Çarşıda falan hemen bir cafeye girip yapıyorum mecburen.Ya kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Ay sen daha önce de önermiştin canım dutu ve nioli yağını ama ben denemeye korktumBenimde aynıydı. Hamileliğin başından beri antibiyotikle bile geçmiyodu. Dut çayını yaptım 1 hafta boyunca kahvaltıda 1 bardak içtim. Hergün gene bol su içtim azcık tuvaletim gelse bile direk gittim tuvalete bekletmedim. Her tuvalet ihtiyacından sonra sirkeli su ile sildim ve her gün 1 damla nioli yağı damlattım iç çamaşırıma. Aylardır ilaçla geçmeyen enfeksiyon tamamen geçmişti. Doktoruna danışarak yap istersen sende bende dut çayından korktum bişey olur mu diye ama baktım çok yapan var antibiyotikte çok yararlı değil diye yaptım valla
Bebeğe geçme olayı sıkıntılı ya inşallah geçer enfeksiyonlarımızBenimde yüksek çıktk enfeksiyon doktor ilaç verdi bol su içmek zoeundasın dedi yoksa dogumda enfeksiyon bebege geçer dedi şaşırdım bende ilaçlarımı aksatmıyorum suda içemiyorum ama zorlucam vajina konusunda aynıyız benimde öyle oldu fazlalık var gibi ve kararmada oldu canım
Aa parol serumu niçin takmam dedi ki. Bana takmışlardı. Zararlı mı acaba. Yüksek doz oluyor neticedeAnnemdeyim canım valla üç oldu bu düşüşüm Allah beterinden korusun tekrarı olmadan vakti gelip sağlıkla doğsaydı
oda olabilir haklısın canım yorgunluk artık patlıyor sanırım biyerde yada sakarlıktan hep
ay evet ya valla sallamamak gerekiyormuş hamilelikte herşey çok daha sıkıntılı olabiliyor aslında basit bişey bronşit kolay müdehale edilir ama işte yarın göğüs ne dicek bakalım
inşallah canım ya sabah gene kötüydüm şimdi iyiyim bide acil doktoru bir iki sıkıntılı durum yaşandı gebelerde parol serum hiç biyerde taktırma bende takmam dedi ilk defa duydum iki tane birden parol hap verdiler onu içtim
Fazlalık ve Kararma olayı bende de var yaa. Rengi ve görüntüsü ürkütüyor Resmen benden bağımsız biriBenimde yüksek çıktk enfeksiyon doktor ilaç verdi bol su içmek zoeundasın dedi yoksa dogumda enfeksiyon bebege geçer dedi şaşırdım bende ilaçlarımı aksatmıyorum suda içemiyorum ama zorlucam vajina konusunda aynıyız benimde öyle oldu fazlalık var gibi ve kararmada oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?