2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok teşekkür ederim bu bilgiler aklımın bir köşesinde olacak.

Bende parol çok vurdum . Daha hizli etkisini gösteriyor . Bazi Doktorlar doğal yollarla atlatmayi uygun görüyorlar . Ağrin varsa parol seni rahatlatiriyor ama sadece bir gün yüne eskisi gibi oluyorsun .

Sebebi şu bebek idrar torbasına çok bası yapıyor çok su içsekte çıkması gereken idrar tam anlamıyla boşalmıyor kalan idrarda orada sürekli enfeksiyon hali oluşturuyor doğumdan sonra mesanenin eski haline dönmesi ile düzeliyor

Gideceğimiz yerlerde tuvalet varsa gider hale geldik resmen

Fazlalık ve Kararma olayı bende de var yaa. Rengi ve görüntüsü ürkütüyor Resmen benden bağımsız biri koltuk altımda biraz karardı gibi. Umarım zamanla eskiye dönerler
Aay evet ben de koltukaltim kararmis gibi hissediyorum ya moralim bozuldu vajina tarafından haberim yok resmen orada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum

Aay evet ben de koltukaltim kararmis gibi hissediyorum ya moralim bozuldu vajina tarafından haberim yok resmen orada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum
Ayy hiç deme bende şöyle bir bakayım dedim yarın rahim agzı ölçülecek ağda jilet hiç bir şey yapamıyorum en son 2 hafta önce kendimce yapmıştım ama kararmalar başlamış vajinada şekli bozulmuş tövbe estağfurullah

Duşta hep tıraş ediyorum da nereyi naptım tam görmeden yapıyorum

Düzelir canım oluyor hamilelikte bende yüzeysel
Gördüm detaylı bakmadım ama dedigin gibi
Yumuşacık

Fazlalık ve Kararma olayı bende de var yaa. Rengi ve görüntüsü ürkütüyor Resmen benden bağımsız biri koltuk altımda biraz karardı gibi. Umarım zamanla eskiye dönerler
Dönüyor canım merak etme son aylarda kararma daha çok oluyor. Senin degil gibi sanki demi bende öyle hissediyorum eski minnoşum bu diyorum bazen kutu gibi
Şey evrim geçiriyor sanki

Ayy bu gün mütiş sancılar ve aşağı doğru baskılar yaşadım. Kanala doğru ilerlerdiğini hissettim resmen çıktı çıkacak gibi hissettim
Yaa onu 3-4 gün önce ben de hissettim tamam ya ilerliyor dedim. Dr kanala girmemiş dedi yüzünün fotosunu verdi şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…