Nasıl batık olmuyo veya kasinti merak ediyorum ben neremi alırsam alıyım ağdayla kaşıntı oluyo o yüzden lazere gidiyordum hamile olunca bıraktım mecbur
Nasıl batık olmuyo veya kasinti merak ediyorum ben neremi alırsam alıyım ağdayla kaşıntı oluyo o yüzden lazere gidiyordum hamile olunca bıraktım mecbur
Benim cildim çok hassas beyaz tenliyim. Ağda başta çok kızartıyodu ama sonra sonra alıştım. Hala bacaklarım falan çok kızarır ama 2 güne geçer kızarıklığı. Biraz alışması lazım vucudun. Bide doğru ağdayı bulmak lazım ve tabi önemli olan doğru yönde yapmak kırmamaya dikkar etmek
Ay erkenden gelmesinden korktum son zamanlarda arttı dakika tutuyorum düzenli mi diye oda düzensiz olunca rahatladım. Sancı ağrı yok ama demek yalancı kasılma bu oluyo teşekkür ederim cevabın için
Benim şu an elimdeki turuncu olan ama onu begenmiyorum canım o kesebilir evet. Swirl olan güzel onu sipariş ettim bekliyorum daha önce kullandım yumuşacık yapiyor
Ya kızlar bu tuvalet olayı beni çok zorluyor siz nasıl yürüyorsunuz? Akşam yemeği için eşimle çıktık mahalledeyiz marketleri geziyoruz eksikleri alalım diye. Devam edemedim eve döndüm ben eşim devam ediyor. Altıma yapacaktim eve zor yetiştim. Tuvalet konusundan dolayı uzak hiç bir yere gidemiyorum yakın olunca bile zor yetistim
Bir yere gideceksem su çok içmiyorum canım gidip geldikten sonra yükleniyorum yoksa ben de öyleyim bir de sancı oluyor tutunca.
Dün migrosta 30 dk alışveriş bana işkence oldu resmen
Bir yere gideceksem su çok içmiyorum canım gidip geldikten sonra yükleniyorum yoksa ben de öyleyim bir de sancı oluyor tutunca.
Dün migrosta 30 dk alışveriş bana işkence oldu resmen
Dönüyor canım merak etme son aylarda kararma daha çok oluyor. Senin degil gibi sanki demi bende öyle hissediyorum eski minnoşum bu diyorum bazen kutu gibi
Şey evrim geçiriyor sanki
Ahahah diyorum ya benden bağımsız biri gibi hissediyorum son randevuda ayna kullanıp temizleneyim dedim ödüm koptu bu kim be dedimneyse hepimizde varmış madem biraz kendimi avutayım bişe yok bişeey yokk bişeeey yookkk