2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kendiniz mi yapıyorsun canım? ayna karşısında mı? Ben de yapmak istiyorum daha temiz oluyor uzun süre ama göremiyorum diye uğraşmak istemedim

Kendiniz mi yapıyorsun canım? ayna karşısında mı? Ben de yapmak istiyorum daha temiz oluyor uzun süre ama göremiyorum diye uğraşmak istemedim
Evet kendim ayna ile yapıyorum. Ama eğer önceden yapmadıysan elin alışkın değilse hiç girme o işe zorlanırsın canım

Evet kendim ayna ile yapıyorum. Ama eğer önceden yapmadıysan elin alışkın değilse hiç girme o işe zorlanırsın canım
Önceden yapıyordum gebelik olunca bıraktım deneyeyim yine bakayım becerirsem daha rahat olur. Öbür türlü 2 güne rahatsız ediyor insanı

Tüy dökücü kullansak nasıl olur acaba
Kimyasaldan dolayı önerilmiyor canım. Bende şey dicektim sezaryanın hemen öncesinde bir defa yapsak nolur ki bir defadan bisey olur mu ya. O zamanlar iyice şişmiş bir karınla jilet çok zor olur. Ben şuan ayna ile bile tam temizleyemiyorum

Çok zor canım gerçekten göremiyorum şimdi bile yüzünğ gören cennetlik doğumdan sonrq yeniden tanışacaz

Ben doğuma birkaç gün kala hemen saçımı boyamaya karar verdim çok berbat oldu dipler siyah uçlar açık kumral beyazlarım da çıktı
Hatta şimdi bile yapasım var. Organik boya aratıyorum

Çok zor canım gerçekten göremiyorum şimdi bile yüzünğ gören cennetlik doğumdan sonrq yeniden tanışacaz
Şu gebelik serüvenimi kimseye (doktor,ebe ve hemşirelere) rezil olmadan atlatayım da sezaryanın hemen öncesi tüy dökücü kullanabilirim sanırım

Ben etsemde cilek bacak görüntüsü oluşuyor hem hassas benimde birde beyaz tenliyim bana tek iyi gelen lazer oldu o da yalan oldu

Keşke lazer epilasyon yaptırabilsek hem uzun giderdi hemde tertemiz olurdu içimiz rahat ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…