2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim kp kurbanda gelin vs diyordu kışın gitmeyi dusunmuyorum valla..o kadar haklisin ki brnde senin dedigin gibi düşünüyorum madem oyle onlar gelsin dimi..Dünde eşimin tarafından biri sordu bayrama gelecek misiniz diye insanın akıl etmesi lazım sona gelmişim zaten gelemicez dedik

Kız beni dinle olma genel
Geçen de gruba biriniz atmıştı genelde bebeğe de geçiyor diye ; onu görünce de vicdan yaptım bilemedim ya bu gidişle ben de belden olacam gibi kız bu sonda da beni korkutuyor biz kediye girerken kedi anestezideyken bile çığlık atıyor bana sonda girilirken ay hiç düşünemiyorum hastaneyi ayağa kaldırırım heralde ya acıya tahammülüm kalmadı artık

Ben yine vicdan yaptım doktora sordum hani yolculuk yapabilir miyim eşim ailesine gitmek istiyor sırf o istiyor diye. Doktor sinirlendi kızdı hayır gidemezsin dedi. Ay karnımız burnumuzda şu an milletin derdi bayramlaşmak gelsinler el öpsünler ; şeyhler bu kadar el öptürme merakı yok

Onun bi dakikası var. 15 dakika gibi bi süre o sürede bebegi cıkarıyorlar, bebeğe geçmiyor anestezi. Bunu doktorlar ayarlıyor zaten. Süreyi salladım yalnız

O kadar haklısın ki sen yine iyi vicdanlisin ben gitmek istemiyorum dedim konu kapandı bizde allahtan

Bende sonda yoktu canım dogumdan çıktıgımda eger dogumda takıp çıkarttılarsa bilemem zaten belden uyuştugu zaman 6 saatte felan geçiyor tamamen sonda olsa bile çıkarırken hissetmezsin. Üzerini giydirip yürütüyorlar hafif uyuşukluk varken dikiş acılarını hissetmiyorsun ama ben genelde ilk kalkarken çok aglamıştım çok acıyor

Vallahi senin kp göre hiç birimiz o gelin kriterlerine sahip değiliz
Kızlar ya sezaryen olursak iç çamaşırı nasıl giyeceğiz dikişlerin altında mı kalması lazım üstünde mi? Gerçi altında kalacak yer kalmıyor heralde
Üstünde olması gerekiyor canım yengemin sezaryen yeri bi tık üstte benim daha aşağıda tam kasıkta benim hiç yer yok altta kalması için

Kızlar duramadım kontrole gittim geldim çatı muayenesi yaptı açılma yok dedi bayramı çıkarır dedi sevindirik oldum geldim. Eşimde şehir dışına gitmem istiyordu izin vermedi dogum başlarsa yetişemezsiniz dedi bayram bitimi gün almaya gidecez inşallah

Geçmiş olsun canım az daha dayanın son düzlüğe girdin artık
Kız sonda hiç acıtmıyor ki zaten çoğu doktor anesteziden sonra takıyormuş çıkarırken de uyuşuk olursun zaten. Bana normal doğumda taktı doktor biliyorsun hiç uyuşturmadan. Şöyle diyim kan sulandıcı iğneyi kolumdan yapıyor eşim o sondadan daha çok acıyo
Yaa peki bu sezaryen sonrası ilk kalkarkenki acıya 1 den 10 a kadar sayı versen kaç derdin? sezaryen acılarına dayanabilir miyim hala emin olamıyorum ama normal doğumda da ilk ayağa kalkışta bayılmış biri olarak ondan daha zor olmaz gibi de geliyor.
Yüksek bel iç çamaşırı koyayım o zaman canım sağol

Ayyyy bugünkü en güzel haber

Bende sondayı merak ediyorum yaa. Benim sezaryan olacağım yerde sanırım uyuşturulmadan hazırlık aşamasında takılıyormuş ben durabilir miyim bilmiyorum vajinusmus hikayemde var. Eşimle bile Hala tam rahat değilim . o sırada naparım sondaya nasıl izin veririm canım yanar mı bilmiyorum

Taburcu oldum bugün 1 gibi. Nst de sancı çıkıyor ama Bn hissetmiyorum o yüzden sıkıntı yapmadılar. Sancı için ilaç içiyorum akşam da son dozunu icicem. Bebek iyi rahim ağzı kapalı. Tekrar vajinal muayene yapmak istemediler. Kanamada yok çok şükür.
Ayy evime geldim rahatladım, inşallah tekrar sıkıntı olmaz, kızımla hasret gideriyoruz.
Resmen nazara geldik canım.

Onun bi dakikası var. 15 dakika gibi bi süre o sürede bebegi cıkarıyorlar, bebeğe geçmiyor anestezi. Bunu doktorlar ayarlıyor zaten. Süreyi salladım yalnız
O kadar kararsızım ki en son bir doktorumla konuşayım bu konuyu
Vallahi senin kp göre hiç birimiz o gelin kriterlerine sahip değiliz
Aşk olsun bize nasıl o kriterlere sahip değiliz ya eşlerimiz bulamadı bir doktor kız tüh
İnşallah benim de öyle 6 saatte hemen geçer ya ilk ağrı önemli değil de sonradan ağrıtmasın
Geçmiş olsun canım az daha dayanın son düzlüğe girdin artık
Evet son on gün daha dursa doğunca kendisini bu üstün azminden dolayı tebrik edeceğim

Kızlarr bu travazolu vajina içine sürüyoruz değil mi daha önce kullanmadım eczacım da bilgilendirme yapmadı

Şükür canım sağsalim evine, kızına kavuştun. Son haftalarımız sağlıkla sıhhatle geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…