2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzum genel bayıldıgımda çok acıdı ilk kalkışta çok agladım 10 veririm acıya yani bu ama bedense sadece ilk kalkışta oldu. Belden uyuştugumda şok oldum hiç bir acı hissetmedim 0 yani

O kadar kararsızım ki en son bir doktorumla konuşayım bu konuyu
Bende çok kararsızım bu konuda.
Evet belden uyuşturmalının büyük avantajı var. Doğduğunda bebeğini görebilme gibi.
Birde küveze girme ihtimallerini düşününce en azından öncesinde görmüş olurum diyorum.
Ama şu baş ağrısı kalma, bel ağrısı kalma mevzusu beni çok tedirgin ediyor.

Sen normal doğum insan yapmışsın kız sonda acısı koymaz sana normal doğumda sürekli açıklık kontrolü yapıyorlar ya o daha rahatsız edici gelmişti bana evet acımıyor ama vajinismus öyküsü olan birisi olarak seni rahatsız etmiş olmalı. Sonda saniyelik bişey hiç anlamazsın bile

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebiş

Kuzum genel bayıldıgımda çok acıdı ilk kalkışta çok agladım 10 veririm acıya yani bu ama bedense sadece ilk kalkışta oldu. Belden uyuştugumda şok oldum hiç bir acı hissetmedim 0 yani
Aa öyle mi iyi bari ben sezaryen olursam belden olmayı düşünüyorum zaten sevindim bunu duyduğuma

Bencede canım katılıyorum sonda ince bişey yani can yakacak bir şey değil çatı muayenesi vajinal ultrason düşündüğünde bence daha hafif kalıyor

İlk kalkış önemli kuzum sonrası zaten eşinin destegiyle kalkıyorsun 3 gün felan ilk acıyı hissetmezsen gerisi çok kolay. Genel anesteside bile ilk kalkarken agrı oluyor ikincide öyle mi olcak diye korkuyorsun ama ilki ile ikinci kalkıl arasında dünya kadar fark var ilk berbat bişeydi nedense uyuşuklugum tamamen geçmişti benim ondan olabilir

İnşallah canım o açıklık kontrolü zaten benim için felaketti. Acıdan dolayı vs değil vajinismustan dolayı tedirgin olup kendimi istemsiz kasıyordum. Haliyle basit işlem bile daha acılı geliyordu bana. İnşallah merhametli eli hafif birine denk gelirim Malum devlet hastanesinde sistemi değiştiremiyosun . Yoksa uyuşturduktan sonra takın derdim

Kalıyor /90 kişide kalıyor bnde genel düşünüyorum bu yüzden

Yani mantıken uyuşturduktan sonra takmaları lazım neden düşünemiyorlar acaba, ne kadar az acı çeksek o kadar iyi

Kalıyor /90 kişide kalıyor bnde genel düşünüyorum bu yüzden
Benim en yakınlarımdan iki kişi biri arkadaşım belden uyuşturmalıdan asırı memnun doğum yapalı on ay olacak ne bel ağrısı ne baş ağrısı kaldı. Hatta ilk doğumuna kıyasla ilki genel anesteziydi çok daha konforlu olduğunu söyledi.
Biri de kuzenim ilk doğumunda o da genel anestezili olmuştu ikincide belden olandan hem bel agrısı hem baş ağrısı kaldı 5 yıldır çekiyor da. Hala der tamamen uyusam daha iyiymiş diye.
Etkilenen de var etkilenmeyen de var. Kararsızlık o yüzden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…