Kuzum genel bayıldıgımda çok acıdı ilk kalkışta çok agladım 10 veririm acıya yani bu ama bedense sadece ilk kalkışta oldu. Belden uyuştugumda şok oldum hiç bir acı hissetmedim 0 yaniGeçmiş olsun canım az daha dayanın son düzlüğe girdin artık
Kız sonda hiç acıtmıyor ki zaten çoğu doktor anesteziden sonra takıyormuş çıkarırken de uyuşuk olursun zaten. Bana normal doğumda taktı doktor biliyorsun hiç uyuşturmadan. Şöyle diyim kan sulandıcı iğneyi kolumdan yapıyor eşim o sondadan daha çok acıyo
Yaa peki bu sezaryen sonrası ilk kalkarkenki acıya 1 den 10 a kadar sayı versen kaç derdin?sezaryen acılarına dayanabilir miyim hala emin olamıyorum ama normal doğumda da ilk ayağa kalkışta bayılmış biri olarak ondan daha zor olmaz gibi de geliyor.
Yüksek bel iç çamaşırı koyayım o zaman canımsağol
Bende çok kararsızım bu konuda.O kadar kararsızım ki en son bir doktorumla konuşayım bu konuyu
Sen normal doğum insan yapmışsın kız sonda acısı koymaz sanaBende sondayı merak ediyorum yaa. Benim sezaryan olacağım yerde sanırım uyuşturulmadan hazırlık aşamasında takılıyormuşben durabilir miyim bilmiyorum vajinusmus hikayemde var. Eşimle bile Hala tam rahat değilim . o sırada naparım sondaya nasıl izin veririm canım yanar mı bilmiyorum
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişKızlar duramadım kontrole gittim geldim çatı muayenesi yaptı açılma yok dedi bayramı çıkarır dedi sevindirik oldum geldim. Eşimde şehir dışına gitmem istiyordu izin vermedi dogum başlarsa yetişemezsiniz dedi bayram bitimi gün almaya gidecez inşallah
İlk doguran ben olmucam sevinci başladı bende inşallah minigim bekler gününüAyyyy bugünkü en güzel haber
Aa öyle mi iyi bari ben sezaryen olursam belden olmayı düşünüyorum zaten sevindim bunu duyduğumaKuzum genel bayıldıgımda çok acıdı ilk kalkışta çok agladım 10 veririm acıya yani bu ama bedense sadece ilk kalkışta oldu. Belden uyuştugumda şok oldum hiç bir acı hissetmedim 0 yani
Bencede canım katılıyorum sonda ince bişey yani can yakacak bir şey değil çatı muayenesi vajinal ultrason düşündüğünde bence daha hafif kalıyorSen normal doğum insan yapmışsın kız sonda acısı koymaz sananormal doğumda sürekli açıklık kontrolü yapıyorlar ya o daha rahatsız edici gelmişti bana evet acımıyor ama vajinismus öyküsü olan birisi olarak seni rahatsız etmiş olmalı. Sonda saniyelik bişey hiç anlamazsın bile
Galiba hepimiz nisan annesi olacazİlk doguran ben olmucam sevinci başladı bende inşallah minigim bekler gününü
İlk kalkış önemli kuzum sonrası zaten eşinin destegiyle kalkıyorsun 3 gün felan ilk acıyı hissetmezsen gerisi çok kolay. Genel anesteside bile ilk kalkarken agrı oluyor ikincide öyle mi olcak diye korkuyorsun ama ilki ile ikinci kalkıl arasında dünya kadar fark var ilk berbat bişeydi nedense uyuşuklugum tamamen geçmişti benim ondan olabilirO kadar kararsızım ki en son bir doktorumla konuşayım bu konuyu
Aşk olsun bize nasıl o kriterlere sahip değiliz ya eşlerimiz bulamadı bir doktor kız tüh
İnşallah benim de öyle 6 saatte hemen geçer ya ilk ağrı önemli değil de sonradan ağrıtmasın
Evet son on gün daha dursa doğunca kendisini bu üstün azminden dolayı tebrik edeceğim
Amin canım inşallah hepimizin bebekleriÇok sevindim canım sağlıkla gelsin bebiş
İnşallah canımSen normal doğum insan yapmışsın kız sonda acısı koymaz sananormal doğumda sürekli açıklık kontrolü yapıyorlar ya o daha rahatsız edici gelmişti bana evet acımıyor ama vajinismus öyküsü olan birisi olarak seni rahatsız etmiş olmalı. Sonda saniyelik bişey hiç anlamazsın bile
Şuan 35 haftalık olanların hepsi nisan annesi olacak benceGaliba hepimiz nisan annesi olacaz
Benimkiler de size uymaya çalışıyor teyzeleriiiŞuan 35 haftalık olanların hepsi nisan annesi olacak bence
Benim bugun 37+0 . Ben 2 haftaya dogururum bence:)Şuan 35 haftalık olanların hepsi nisan annesi olacak bence
ay maşallah kız bence ikiBenim bugun 37+0 . Ben 2 haftaya dogururum bence:)
Benimkiler de size uymaya çalışıyor teyzeleriiisenşnkiler 35 haftalık olsun gelirler kesin canım normal beklemez ikizler inşallaj 35 haftayı tamamlar minnoşlar
Link var mi ?Merhabalar trendyoldan almıştım
Kalıyor /90 kişide kalıyor bnde genel düşünüyorum bu yüzdenBende çok kararsızım bu konuda.
Evet belden uyuşturmalının büyük avantajı var. Doğduğunda bebeğini görebilme gibi.
Birde küveze girme ihtimallerini düşününce en azından öncesinde görmüş olurum diyorum.
Ama şu baş ağrısı kalma, bel ağrısı kalma mevzusu beni çok tedirgin ediyor.
Yani mantıken uyuşturduktan sonra takmaları lazım neden düşünemiyorlar acaba, ne kadar az acı çeksek o kadar iyiİnşallah canımo açıklık kontrolü zaten benim için felaketti. Acıdan dolayı vs değil vajinismustan dolayı tedirgin olup kendimi istemsiz kasıyordum. Haliyle basit işlem bile daha acılı geliyordu bana. İnşallah merhametli eli hafif birine denk gelirim Malum devlet hastanesinde sistemi değiştiremiyosun . Yoksa uyuşturduktan sonra takın derdim
Benim en yakınlarımdan iki kişi biri arkadaşım belden uyuşturmalıdan asırı memnun doğum yapalı on ay olacak ne bel ağrısı ne baş ağrısı kaldı. Hatta ilk doğumuna kıyasla ilki genel anesteziydi çok daha konforlu olduğunu söyledi.Kalıyor /90 kişide kalıyor bnde genel düşünüyorum bu yüzden
RoseVeno Masaj Tabanlı Yüksek Ãlçekli Hastane AÅçı HemÅire Doktor TerliÄi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende aynısından aldım canımLink var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?