- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Ya tek tek çocukların üstünü değiştir bakımlarını yap uyut kontrol et odadan çık başka odaya geç o moda gir filan insanın hevesi kaçarHahah gel de 2 beşiğin arasında o ortamda aklına sevişme gelsinama çokta üzme kendini onları uyutur başka odaya geçsen bi ihtimal
Normal iyotlu tuzu, tuzun son kalan hali diye kullanmak istemiyordum canım. Himalayayi kendimiz öğütücüden çekiyorduk. Şimdi faydalarına baktım da ilk madde açıklıyor her şeyi aslındaHiç hayatimda himalaya tuzu kullanmadım normal iyotlu tuzla farkı ne canımçok şükür normal odemmis neyse artık izne de ayrılmışsin bol hareket bol su
İyot bebeğin beyin gelişimi için iyiymiş diyetisyen öyle söylemişti. Ben de iyot kullanmamız gerektiğini biliyordum ama himalayada olmadığını bilmiyordum. Himalayada yok diye o gün söyledi ben de mecbur diğer tuzdan almıştımBana gebelik okulunda iyotlu tuz kullanma demişlerdi ben de Himalaya tuzuna geçmiştim Allah Allah
Canım içini temizliyorlar kirli kanı filan annem bana doğum yaptığında sağlık çalışanları grevdeymiş ilgilenenler de pek oralı olmamış eve taburculuğun ertesi günü yüksek ateşle geri yatırmışlar annemi 1 hafta ateş düşürme enfeksiyonu düşürmeyle uğraşmışlar o dönem hiç emzirememiş zaten yoğunbakımdaymış zehirliyor pıhtı. Normalde herkesin içini temizliyorlarEki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Benim korktuğum kısım da bu ya sezaryen olanların ortak derdi, sanırım normal doğum yapanlardan da bunu yaşayan varEki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Bana yapılmadı cnm. Kum torbası koyuyorlar demişlerdi o da yapılmadı. Her hastanenin doktorun uygulaması farklı oluyor galiba.Eki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Bazı doktorlar yapıyormuş bazıları yapmıyormuş diye duydum ben de. Bunu normal doğum sonrası da yapmışlardı bana aslında tabi karında dikiş olmadığı için acımadı ama sezaryende acıyanı çok duydum ben deEki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Yaa benim de hiç ödem olmadı hamilelik boyunca ondan mı acabaNormal iyotlu tuzu, tuzun son kalan hali diye kullanmak istemiyordum canım. Himalayayi kendimiz öğütücüden çekiyorduk. Şimdi faydalarına baktım da ilk madde açıklıyor her şeyi aslındanormal tuza geçince vücut bı şok oldu sanirm
Bende gayet hareketliyim niye ödem oldu ayaklarım acıyo diyodum ama hareketli olmakla yürüyüş yapmanın etkisi başkaymış boşuna yürüyüş demiyolarAyağımın altini da söyledim baktı kadın bişey yok odemden olabilir dediartık ben de yuricem ya bugün pek çalışmadım ya ayağım aşırı şiş değil oturmak bana yaramıyormus
Aynen aynen canım coktan tamamlamıstır cunku doktor bana bile şimdi doğsa yenı doğanımızda bu olcumlerde kıloda sağlıklı bebeklerımız var dedı senınkı hayli hayli aynen canım 36 da ciğer gelişimini ve emme refleksını kazanıyormus zaten benımkını de 36 37 arası alacak o zamana da 3 kılo olur herhalde sımdı tam 2 kıloNormalde dogumuma tam 1 ay var 10 mayısta doğum gözüküyor adete göre..evet doktor iri olduğu için bebek sana erken verdim bu hareketleri dedi ama işte bebek gelişimini bana göre tamamlamış şu 36da da sanırım emme refleksi tamamlanıyor çünkü bebek 50 cm olmuş kilosu 3200 olunca bana kendini kurtarmış gibi geliyo bakalım hayirlisi
Tansiyon kısmını bilmiyorum ama ödem kısmı bence iyotlu tuzdan olduBazı doktorlar yapıyormuş bazıları yapmıyormuş diye duydum ben de. Bunu normal doğum sonrası da yapmışlardı bana aslında tabi karında dikiş olmadığı için acımadı ama sezaryende acıyanı çok duydum ben de
Yaa benim de hiç ödem olmadı hamilelik boyunca ondan mı acabagerçi 5. aydan sonra falan geçmiştim Himalaya tuzuna. Şimdi normal tuza dönmeyeyim o zaman son haftalar daha çok ödem oluyor. Tansiyonum da hep düşük diyorum ya ondan mı acaba hep baygın geziyorum
Tuvalet sorunu yaşamazsam inşallah bu son bir kaç haftayı yürüyerek geçirmek istiyorum ben deBende gayet hareketliyim niye ödem oldu ayaklarım acıyo diyodum ama hareketli olmakla yürüyüş yapmanın etkisi başkaymış boşuna yürüyüş demiyolar
Ayy harbiden yaNormal iyotlu tuzu, tuzun son kalan hali diye kullanmak istemiyordum canım. Himalayayi kendimiz öğütücüden çekiyorduk. Şimdi faydalarına baktım da ilk madde açıklıyor her şeyi aslındanormal tuza geçince vücut bı şok oldu sanirm
Ayyy inşallah canimAynen aynen canım coktan tamamlamıstır cunku doktor bana bile şimdi doğsa yenı doğanımızda bu olcumlerde kıloda sağlıklı bebeklerımız var dedı senınkı hayli hayli aynen canım 36 da ciğer gelişimini ve emme refleksını kazanıyormus zaten benımkını de 36 37 arası alacak o zamana da 3 kılo olur herhalde sımdı tam 2 kılo
Mai mi ne dediler konferansta o iyiymiş ama o da iyotlu sanırımAyy harbiden yavay anasını ben o kadar etkileyecegini hiç dusunmezdim ama en azından sebebini buldun bundan sonra bende dogurunca himalaya kullaniyim bari
Okurken travma yüklendiBenim korktuğum kısım da bu ya sezaryen olanların ortak derdi, sanırım normal doğum yapanlardan da bunu yaşayan var
Neden 36-37 arasi aliyor ? Ben de 37 de olacagim da merak ettimAynen aynen canım coktan tamamlamıstır cunku doktor bana bile şimdi doğsa yenı doğanımızda bu olcumlerde kıloda sağlıklı bebeklerımız var dedı senınkı hayli hayli aynen canım 36 da ciğer gelişimini ve emme refleksını kazanıyormus zaten benımkını de 36 37 arası alacak o zamana da 3 kılo olur herhalde sımdı tam 2 kılo
Ben bunları okuyunca yok yok sezaryen istemiyorum demiştim, normalden de korkuyordum ama bunlar daha korkunç geldi ama şimdi mecbur sezaryen gibi olunca düşünmek istemiyorum bu kisimlariOkurken travma yüklendi
Ben onu kullanıyorum işte, mayi tuz, iyotlu muymuş ay bi bakayım kutusunaMai mi ne dediler konferansta o iyiymiş ama o da iyotlu sanırımödem olmasını istemiyorsak himalayadan devam demek ki
Bence oyle dusunmeyin. Normal dogum yapanlar da sonucta dogumdan once saatlerce sanci cekiyor cok zor anlardan geciyor. Sezaryende de dogumdan sonra oluyor zorlugu. Evet kisiden kisiye degisiyor ama ben kendi adima soyleyeyim ilk gun gecince artik oyle dayanilmaz bir agrin sızın olmuyor sadece hareket kisitliligin oluyor karnindan dolayi o kadar. İlk gun de şu karin temizleme islemi uyusukken yapilirsa onun disinda ilk ayaga kalkma kaliyor zor olan onu da bir kere kalktiktan sonra her kalkip yurudukce rahatliyorsunuz zatenBen bunları okuyunca yok yok sezaryen istemiyorum demiştim, normalden de korkuyordum ama bunlar daha korkunç geldi ama şimdi mecbur sezaryen gibi olunca düşünmek istemiyorum bu kisimlari
Birisi onu dedi diyetisyen de evet o güzeldir dedi ama iyotlu işteBen onu kullanıyorum işte, mayi tuz, iyotlu muymuş ay bi bakayım kutusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?