2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahah gel de 2 beşiğin arasında o ortamda aklına sevişme gelsin ama çokta üzme kendini onları uyutur başka odaya geçsen bi ihtimal
Ya tek tek çocukların üstünü değiştir bakımlarını yap uyut kontrol et odadan çık başka odaya geç o moda gir filan insanın hevesi kaçar artık yaklaşık 1bucuk 2 sene sonra ikinci baharı yaşamaya başlarız nasipse

Hiç hayatimda himalaya tuzu kullanmadım normal iyotlu tuzla farkı ne canım çok şükür normal odemmis neyse artık izne de ayrılmışsin bol hareket bol su
Normal iyotlu tuzu, tuzun son kalan hali diye kullanmak istemiyordum canım. Himalayayi kendimiz öğütücüden çekiyorduk. Şimdi faydalarına baktım da ilk madde açıklıyor her şeyi aslında normal tuza geçince vücut bı şok oldu sanirm

Eklentiler

• IMG_20240409_124145.webp
    56 KB · Görüntüleme: 41
Bana gebelik okulunda iyotlu tuz kullanma demişlerdi ben de Himalaya tuzuna geçmiştim Allah Allah
İyot bebeğin beyin gelişimi için iyiymiş diyetisyen öyle söylemişti. Ben de iyot kullanmamız gerektiğini biliyordum ama himalayada olmadığını bilmiyordum. Himalayada yok diye o gün söyledi ben de mecbur diğer tuzdan almıştım

Eki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Canım içini temizliyorlar kirli kanı filan annem bana doğum yaptığında sağlık çalışanları grevdeymiş ilgilenenler de pek oralı olmamış eve taburculuğun ertesi günü yüksek ateşle geri yatırmışlar annemi 1 hafta ateş düşürme enfeksiyonu düşürmeyle uğraşmışlar o dönem hiç emzirememiş zaten yoğunbakımdaymış zehirliyor pıhtı. Normalde herkesin içini temizliyorlar

Eki Görüntüle 3413453 Kızlar bi de böyle bir şey varmış yaşayan oldu mu
Bazı doktorlar yapıyormuş bazıları yapmıyormuş diye duydum ben de. Bunu normal doğum sonrası da yapmışlardı bana aslında tabi karında dikiş olmadığı için acımadı ama sezaryende acıyanı çok duydum ben de
Yaa benim de hiç ödem olmadı hamilelik boyunca ondan mı acaba gerçi 5. aydan sonra falan geçmiştim Himalaya tuzuna. Şimdi normal tuza dönmeyeyim o zaman son haftalar daha çok ödem oluyor. Tansiyonum da hep düşük diyorum ya ondan mı acaba hep baygın geziyorum

Ayağımın altini da söyledim baktı kadın bişey yok odemden olabilir dedi artık ben de yuricem ya bugün pek çalışmadım ya ayağım aşırı şiş değil oturmak bana yaramıyormus
Bende gayet hareketliyim niye ödem oldu ayaklarım acıyo diyodum ama hareketli olmakla yürüyüş yapmanın etkisi başkaymış boşuna yürüyüş demiyolar

Aynen aynen canım coktan tamamlamıstır cunku doktor bana bile şimdi doğsa yenı doğanımızda bu olcumlerde kıloda sağlıklı bebeklerımız var dedı senınkı hayli hayli aynen canım 36 da ciğer gelişimini ve emme refleksını kazanıyormus zaten benımkını de 36 37 arası alacak o zamana da 3 kılo olur herhalde sımdı tam 2 kılo

Tansiyon kısmını bilmiyorum ama ödem kısmı bence iyotlu tuzdan oldu çünkü biz çok uzun bir süredir Himalaya kullanıyoruz, normal marketteki tuza geçince bir anda şişmeye başladım bir anda kilo aldım şu an her şeyi tuza bağlıyorum

Ayy harbiden ya vay anasını ben o kadar etkileyecegini hiç dusunmezdim ama en azından sebebini buldun bundan sonra bende dogurunca himalaya kullaniyim bari

Ayyy inşallah canimsağlıkla kavuşalım bebislerimize

Ayy harbiden ya vay anasını ben o kadar etkileyecegini hiç dusunmezdim ama en azından sebebini buldun bundan sonra bende dogurunca himalaya kullaniyim bari
Mai mi ne dediler konferansta o iyiymiş ama o da iyotlu sanırım ödem olmasını istemiyorsak himalayadan devam demek ki

Neden 36-37 arasi aliyor ? Ben de 37 de olacagim da merak ettim

Ben bunları okuyunca yok yok sezaryen istemiyorum demiştim, normalden de korkuyordum ama bunlar daha korkunç geldi ama şimdi mecbur sezaryen gibi olunca düşünmek istemiyorum bu kisimlari
Bence oyle dusunmeyin. Normal dogum yapanlar da sonucta dogumdan once saatlerce sanci cekiyor cok zor anlardan geciyor. Sezaryende de dogumdan sonra oluyor zorlugu. Evet kisiden kisiye degisiyor ama ben kendi adima soyleyeyim ilk gun gecince artik oyle dayanilmaz bir agrin sızın olmuyor sadece hareket kisitliligin oluyor karnindan dolayi o kadar. İlk gun de şu karin temizleme islemi uyusukken yapilirsa onun disinda ilk ayaga kalkma kaliyor zor olan onu da bir kere kalktiktan sonra her kalkip yurudukce rahatliyorsunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…