O nasıl bişeydi ki kız biz unuttukKızlar birşey soracağım size saçma gelebilir amadaha önce ilişkiye girerken canım acıyordu ama şu 3 4 seferdir hiç acıma olmuyor rahim açılıyor yada gevşiyor olabilir mi ya
Amin canım inşallahAy bende cok mutlu oldum anca telı elıme alabıldım cok sukur cok hayırla vaktı zamanında hepımız saglıklı sıhatlı akıllı fıkırlı bebeklerımızı kucağımıza alırız
O dediklerin bende de var az önce hissettim aşağıya gittiğini bi baktım biraz daha düşmüş dik oturunca karnım bacagima degiyoBen 3 gundur adet sancisi gibi asagida agri ve baski hissediyorum.oturdugum yerden kalkinca ozellikle.ben sanirim bi 10 gune doguracagimyarin cantami kapatcam bebek yatagi kuracagim.fena stres basladi bende
Kimisi diyor ya 2 parmak değil kolunu soktu öyle mi yoksaO nasıl bişeydi ki kız biz unuttukerken dogum riskimden beri doktor yasaklamıştı. Dünde çatı muayenesi yaptı çıktım eşime dedim bu böyle çatı muayenesi yapıyor çocuk dogmuyorsa ilişkide de dogmaz dedim
Yok ya onlar acı eşiği çok düşük olanlarKimisi diyor ya 2 parmak değil kolunu soktu öyle mi yoksa
Elhamdulillah çok sevindimKızlar duramadım kontrole gittim geldim çatı muayenesi yaptı açılma yok dedi bayramı çıkarır dedi sevindirik oldum geldim. Eşimde şehir dışına gitmem istiyordu izin vermedi dogum başlarsa yetişemezsiniz dedi bayram bitimi gün almaya gidecez inşallah
34+1 olan ben dahil değilim demiŞuan 35 haftalık olanların hepsi nisan annesi olacak bence
Cnm benim bebekte öyle. Dün 33+2 idi 3100 ölçüldü. Ama doktorum 38 + lara kadar dursun diyor. 2 gun bolca ilaç tedavi yapıldı. Ama tabi sizin haftalar baya ileri. 38 lerde benim oğlan 5 kiloyu zorlar artikBana ilginç gelen kısım ne biliyo musun ikimizinde bebeği askerlik çağına geldi ama benim doktorum böyle nasıl desem yanlış lanse etmek istemiyorum ama hani yarın dogsun dercesine uğraşıyor seninkide ne kadar durursa kar gozuyle bakiyor.. Bu fark neden acaba??
Anne karninda çok durması çok güzel bir şey tabi ama ikimizinde bebisleri hemen hemen ayniyken bu fark neden merak ediyorum
Hay masallahCnm benim bebekte öyle. Dün 33+2 idi 3100 ölçüldü. Ama doktorum 38 + lara kadar dursun diyor. 2 gun bolca ilaç tedavi yapıldı. Ama tabi sizin haftalar baya ileri. 38 lerde benim oğlan 5 kiloyu zorlar artik
Sanki öyle oldu kız iki parmakla çocugum yukarı kaçtı daha dogmaz buKimisi diyor ya 2 parmak değil kolunu soktu öyle mi yoksa
Ya bi korku saldi.dogum kaynakli degil aslinda.ben cok oyle ameliyatti falan korkan biri degilim.korku daha cok bilinmezlik tabanliO dediklerin bende de var az önce hissettim aşağıya gittiğini bi baktım biraz daha düşmüş dik oturunca karnım bacagima degiyobende dogururum gibi ama sen zaten direkt hazırla bizim grupta en önde olan sensin bende yarın lohusa kiyafetimi utuleyip hurclicam
Stres yapmamaya calis zor biliyom ama
Öyle olacak valla kuzumElhamdulillah çok sevindimha doğurdum doğuracam derken gününü beklicek senin minik inşaAllah
Sen normal dogum yaparsan mayısı görürsün kuzum34+1 olan ben dahil değilim demihazır değilim hocam valizim hazır değil daha pijamalarımı yıkamadım
Zeytin yağını nerden aldın peki evde var kayınvalidem vermişti ama soğuknsıkım olması lazım felan yazmış bazıları ne sıkım bilmiyorumAyy canimsin bende merak ediyorum kendimi ve sizinkileri siralamalarimiziBenim doktorum alaturka wc var mı evde vs demişti bende yok dedim hani o da çok faydalı bir şeymiş o pozisyonda comeliyorum iki elimde çok rahat yetişiyor doğal zeytinyağı kullanıyorum ama bugün kantaron kullancam ilk defa doktorum 2 yağı onermisti zaten
Maşallah canım çok sevindim kızınla sonraki ayrılığınız bebeğine kavuşmak için olsun sadece sonrada sağlıkla hep birlik olun inşallahTaburcu oldum bugün 1 gibi. Nst de sancı çıkıyor ama Bn hissetmiyorum o yüzden sıkıntı yapmadılar. Sancı için ilaç içiyorum akşam da son dozunu icicem. Bebek iyi rahim ağzı kapalı. Tekrar vajinal muayene yapmak istemediler. Kanamada yok çok şükür.
Ayy evime geldim rahatladım, inşallah tekrar sıkıntı olmaz, kızımla hasret gideriyoruz.
Resmen nazara geldik canım.
aynı durum bizde de var hiç korunmuyoruz ama doğumdan sonra çift koruma istiyorum hem spiral hem eşim korunsun napayımSen=ben hatta biz doğumdan sonra nasılsın koruncagimizi kara kara düşünüyoruz
ay benimde öyle hala mideme basıyor tepedeBenimkisi hala yukarılarda takılıyor kaburganin hemen altından şişmeye devam ediyorum ben gelesi yok
Canım benim kvgil zeytinyağını kendi yapıyor gerçekten doğal olduğu için hiç sıkım şeylerini bilmiyorum ama ilk defa duydum hani dediğin şeyi..Zeytin yağını nerden aldın peki evde var kayınvalidem vermişti ama soğuknsıkım olması lazım felan yazmış bazıları ne sıkım bilmiyorum
Ayyyy o bende de varYa bi korku saldi.dogum kaynakli degil aslinda.ben cok oyle ameliyatti falan korkan biri degilim.korku daha cok bilinmezlik tabanlibebegim iyi olur mu?benle esim basbasa bakabilirmiyiz?emziremezsem, uykusuzluk basil olacak falan gibi annelik hormonlari is basinda yani:)
Sanki öyle oldu kız iki parmakla çocugum yukarı kaçtı daha dogmaz bubabasından bu kadar kaçmamıştı
Maşallah canım çok sevindim kızınla sonraki ayrılığınız bebeğine kavuşmak için olsun sadece sonrada sağlıkla hep birlik olun inşallah
aynı durum bizde de var hiç korunmuyoruz ama doğumdan sonra çift koruma istiyorum hem spiral hem eşim korunsun napayım
ay benimde öyle hala mideme basıyor tepede
Kanamam bitince 40 gün bekleyeceğim konusunda emin değilimKadının sağlığı için kanama bitse bile beklemekte fayda var canım. Çünkü doğum sonrası vücudun toparlanması epey sürüyor. Şahsen kanama bitse bile kendi sağlığım için 40 gün mutlaka beklerim.
hahahah o dereceyim bi süpriz daha kaldıramam benSen o kadar dükkanı tamamen kapattın mi
Senin doktorunda iyiymiş canım yoksa bu masaj hareketlerı vermese 40 a kadar beklesen bebek 5 kıloyu gecer ve sen normal doğuramazdın ıkı hafta sonraya bebıs gelıyorO dediklerin bende de var az önce hissettim aşağıya gittiğini bi baktım biraz daha düşmüş dik oturunca karnım bacagima degiyobende dogururum gibi ama sen zaten direkt hazırla bizim grupta en önde olan sensin bende yarın lohusa kiyafetimi utuleyip hurclicam
Stres yapmamaya calis zor biliyom ama
Ayy hadi inşallah canımSenin doktorunda iyiymiş canım yoksa bu masaj hareketlerı vermese 40 a kadar beklesen bebek 5 kıloyu gecer ve sen normal doğuramazdın ıkı hafta sonraya bebıs gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?