2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar birşey soracağım size saçma gelebilir ama daha önce ilişkiye girerken canım acıyordu ama şu 3 4 seferdir hiç acıma olmuyor rahim açılıyor yada gevşiyor olabilir mi ya
O nasıl bişeydi ki kız biz unuttuk erken dogum riskimden beri doktor yasaklamıştı. Dünde çatı muayenesi yaptı çıktım eşime dedim bu böyle çatı muayenesi yapıyor çocuk dogmuyorsa ilişkide de dogmaz dedim

Ben 3 gundur adet sancisi gibi asagida agri ve baski hissediyorum.oturdugum yerden kalkinca ozellikle.ben sanirim bi 10 gune doguracagimyarin cantami kapatcam bebek yatagi kuracagim.fena stres basladi bende
O dediklerin bende de var az önce hissettim aşağıya gittiğini bi baktım biraz daha düşmüş dik oturunca karnım bacagima degiyobende dogururum gibi ama sen zaten direkt hazırla bizim grupta en önde olan sensin bende yarın lohusa kiyafetimi utuleyip hurclicam
Stres yapmamaya calis zor biliyom ama

Kimisi diyor ya 2 parmak değil kolunu soktu öyle mi yoksa

Elhamdulillah çok sevindim ha doğurdum doğuracam derken gününü beklicek senin minik inşaAllah

Cnm benim bebekte öyle. Dün 33+2 idi 3100 ölçüldü. Ama doktorum 38 + lara kadar dursun diyor. 2 gun bolca ilaç tedavi yapıldı. Ama tabi sizin haftalar baya ileri. 38 lerde benim oğlan 5 kiloyu zorlar artik

Son düzenleme:
Cnm benim bebekte öyle. Dün 33+2 idi 3100 ölçüldü. Ama doktorum 38 + lara kadar dursun diyor. 2 gun bolca ilaç tedavi yapıldı. Ama tabi sizin haftalar baya ileri. 38 lerde benim oğlan 5 kiloyu zorlar artik
Hay masallah benim doktor gelsin diyo boyu kaç cikti

Ya bi korku saldi.dogum kaynakli degil aslinda.ben cok oyle ameliyatti falan korkan biri degilim.korku daha cok bilinmezlik tabanlibebegim iyi olur mu?benle esim basbasa bakabilirmiyiz?emziremezsem, uykusuzluk basil olacak falan gibiannelik hormonlari is basinda yani:)

Zeytin yağını nerden aldın peki evde var kayınvalidem vermişti ama soğuknsıkım olması lazım felan yazmış bazıları ne sıkım bilmiyorum

Maşallah canım çok sevindim kızınla sonraki ayrılığınız bebeğine kavuşmak için olsun sadece sonrada sağlıkla hep birlik olun inşallah
Sen=ben hatta biz doğumdan sonra nasılsın koruncagimizi kara kara düşünüyoruz
aynı durum bizde de var hiç korunmuyoruz ama doğumdan sonra çift koruma istiyorum hem spiral hem eşim korunsun napayım
Benimkisi hala yukarılarda takılıyor kaburganin hemen altından şişmeye devam ediyorum ben gelesi yok
ay benimde öyle hala mideme basıyor tepede

Zeytin yağını nerden aldın peki evde var kayınvalidem vermişti ama soğuknsıkım olması lazım felan yazmış bazıları ne sıkım bilmiyorum
Canım benim kvgil zeytinyağını kendi yapıyor gerçekten doğal olduğu için hiç sıkım şeylerini bilmiyorum ama ilk defa duydum hani dediğin şeyi.. kantaronda var o da doğal annem yapmıştı
Ayyyy o bende de var çocuğun minik burun deligini nasıl temizlicem diye düşünüyorum en basiti heyecanlı gerilimli bekleyis o konuda benim icindeki benim hiç yegenim vs vs olmadı bebek bakmadim
Sanki öyle oldu kız iki parmakla çocugum yukarı kaçtı daha dogmaz bu babasından bu kadar kaçmamıştı
doktor iyilik yapmış o zaman yoksa yerde sürünecekti gobusunsana derken böyle oturunca benimkide göbeğimi ne güzel bacagim taşıyor konforlu

Sen o kadar dükkanı tamamen kapattın mi

Kanamam bitince 40 gün bekleyeceğim konusunda emin değilim
Sen o kadar dükkanı tamamen kapattın mi
hahahah o dereceyim bi süpriz daha kaldıramam ben

Senin doktorunda iyiymiş canım yoksa bu masaj hareketlerı vermese 40 a kadar beklesen bebek 5 kıloyu gecer ve sen normal doğuramazdın ıkı hafta sonraya bebıs gelıyor

Senin doktorunda iyiymiş canım yoksa bu masaj hareketlerı vermese 40 a kadar beklesen bebek 5 kıloyu gecer ve sen normal doğuramazdın ıkı hafta sonraya bebıs gelıyor
Ayy hadi inşallah canım gerçekten dediği her şeyi (yürüyüş hariç aksatiyorum) yapıyorum ya bakalım ne olacak ne zaman gelecek ama ben bayadir da yapıyorum yaptığım zamandan beri etkisini görüyorum da doğmak istemedikten sonra bebek doğmuyor mu anlamadım ki ama benim az daha içimde tutmaya mecalim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…