2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tabii ki normal doğumun da sancı kısmı var ama biraz çekince bitecek gidecek diye telkin etmiştim kendimi. Normal için de endişelerim var bir daha eski haline gelebilecek mi diye, eğitimde Dr da söyledi tabii ki cinsel hayatta da değişiklik olacak eskisi gibi olmaz gibi şeyler söylemişti ya çok yirtilirsa vs gibi onda da çok endişelerim vardı ama sezaryen olanlar hem böyle karından bastirma işleminde çok zorlanmislar hem doğum sonrası bebeğe bakarken zorlanmislar o yüzden normal istiyordum korktum sezaryenden. Kişiden ksiiye de değişiyor sanırım bu süreçler. Umarım hepimiz hemen toparlaniriz

Herkesin acı eşiği ya da yaşadığı acı farklı oluyor ben de önceden öğrenmek istiyorum ne kadar bi acı dayanabilir miyim diye ama öğrenmek imkansız sanırım
Bu arada şey hatırladım ben, oğlumun kafa çapı 12 cm üzeriydi ama rahim en fazla 10 cm açılıyor, o kafasının çıkış anında canım aşırı yanmıştı. Mesela sezaryen dikişlerinin acısı onunla eş değer midir keşke bilmenin yolu olsa

Ben bunları okuyunca yok yok sezaryen istemiyorum demiştim, normalden de korkuyordum ama bunlar daha korkunç geldi ama şimdi mecbur sezaryen gibi olunca düşünmek istemiyorum bu kisimlari
Aman ben de düşünmüyorum artık. Planlı şekilde sezaryen istiyorum. Birçok arkadaşım oldu hiç dayanılmayacak acılar değildi yani.

Vallahi bakalım ben görünce şaşırdım tuhaf geldi duymamıştım inşallah kolay atlatanlardan oluruz benim acı eşiğim biraz yüksektir ama bilmiyorum

Eşim bana bence senin acı eşiğin çok yüksek diyor tetanoz falan bana çok etki etmedi, o kolumu kaldiramiyordum diyor. Kürtaj olduğum zaman o kadar ağrım olmustu ki kürtaj öncesi de çok ağrıyordu kendim dusururdum o zaman neden oldum ki dedim. Yemek yedim ağrı kesici vurdular sonrasında hiç bir acı hissetmedim mesela çok rahat geçti tüm sureclerim. Bilinmezlikten korkuyor insan şimdi de iyi geçmesini umuyorum süreçlerin olumlu düşünelim olumlu olsun

Aman ben de düşünmüyorum artık. Planlı şekilde sezaryen istiyorum. Birçok arkadaşım oldu hiç dayanılmayacak acılar değildi yani.
Yengem de sadece alt değiştirirken zorlandım koltuklarım yüksek olmadığı için demişti. Onun haricinde iyiydim dedi. Kişiden kişiye değişiyor sanırım ya yaşayıp göreceğiz bakalim

Vallahi bakalım ben görünce şaşırdım tuhaf geldi duymamıştım inşallah kolay atlatanlardan oluruz benim acı eşiğim biraz yüksektir ama bilmiyorum
Hic dusunme bosver o an anlik aciyi yasayip geciriyoruz zaten hic gerilmenin anlami yok. Bak ben daha once yasamama ragmen dusunmuyorum o an gelince anlik acimi yasarim diyorum beni de sonda icin korkutmuslardi ama cok basit gelmisti uf bile demedim

Hic dusunme bosver o an anlik aciyi yasayip geciriyoruz zaten hic gerilmenin anlami yok. Bak ben daha once yasamama ragmen dusunmuyorum o an gelince anlik acimi yasarim diyorum beni de sonda icin korkutmuslardi ama cok basit gelmisti uf bile demedim
Ay inşallah ya valla neler çekiyoruz biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…