2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben geldim suyum daha da artmış ölçüm dahi yapamadı suan 31+6 eğer bayramı atlatırsak 34 bitince direk sezeryana alma kararı aldı beklemicez
Ay o kadar mi artmis benimde fazla biraz korkuyorum seninki ikizdi degil mi belki ondan alma kararı almıştır

Canım vakit olarakda 3 hafta falan daha olması lazım demı 3 haftada da dıkkat edersen Allahın ıznıyle bebek kanala girerse doğumu başlatır bu hareketlerde kanala girmesi içindir

Kızlar bu arada dün iki bacak komple doppler ultrasonla bakıldı tıkalı bir damar yok çok şükür normal ödemmis ayak bileğimden başlayan. Doktorum tek taraflı çok agrirsa kizarirsa haber vermemi söyledi onun haricinde tuzu kes, bol su iç, hareketsiz kalma, akşam uyumadan önce de soğuk suyla bacaklarını dizinin üstünden yıkayıp dinlendirebilirsin demiş. Biz normalde Himalaya tuzu kullanıyoruz konferansta bebisler için iyotlu tuz kullanılması gerektigini öğrendik ve normal tuza gecmistik acaba o mu şişirdi diyorum çünkü uzun zamandır Himalaya kullanıyoruz, bişey olmamıştı iyotludan sonra sisti anlamadım tuzu bırak demesi kötü oldu, cips yemek istiyorum eşim sayiyla veriyor

Ayaklarımızın altı filan aynı acıyordu ya ben 3-4 gün baya yürüdüm o acı geçti yürümek çok etkili gerçi yine safsaklarım yürümem.

Hahah inci’den ve yeni bebişten fırsat bulursan kuzum zaten ilk 1 ay göz açıp kapatıncaya geçiyor 10 gün daha dururum ben anlı şanlı 40
Hahahaha ayyy haklısın yaaa iki küçük çocuk yatakodasında yatağın sağ tarafında bi beşik sol tarafında bi beşik o ortam yok istesem de zor yani yatakodasını bu işlere kapatmış bulunuyoruz bu yönden bakmamıştım hiç yıkıldım şuan

Canım vakit olarakda 3 hafta falan daha olması lazım demı 3 haftada da dıkkat edersen Allahın ıznıyle bebek kanala girerse doğumu başlatır bu hareketlerde kanala girmesi içindir
Normalde dogumuma tam 1 ay var 10 mayısta doğum gözüküyor adete göre..evet doktor iri olduğu için bebek sana erken verdim bu hareketleri dedi ama işte bebek gelişimini bana göre tamamlamış şu 36da da sanırım emme refleksi tamamlanıyor çünkü bebek 50 cm olmuş kilosu 3200 olunca bana kendini kurtarmış gibi geliyo bakalım hayirlisi

Hiç hayatimda himalaya tuzu kullanmadım normal iyotlu tuzla farkı ne canım çok şükür normal odemmis neyse artık izne de ayrılmışsin bol hareket bol su

Daha dur bakim normal dogumu beklersen yer çekimine meydan okursun

Hahah gel de 2 beşiğin arasında o ortamda aklına sevişme gelsin ama çokta üzme kendini onları uyutur başka odaya geçsen bi ihtimal

Bana gebelik okulunda iyotlu tuz kullanma demişlerdi ben de Himalaya tuzuna geçmiştim Allah Allah

Ayaklarımızın altı filan aynı acıyordu ya ben 3-4 gün baya yürüdüm o acı geçti yürümek çok etkili gerçi yine safsaklarım yürümem.
Ayağımın altini da söyledim baktı kadın bişey yok odemden olabilir dedi artık ben de yuricem ya bugün pek çalışmadım ya ayağım aşırı şiş değil oturmak bana yaramıyormus

Evet bende yaptilar ama ben genel anesteziyle dogum yapmistim ve acisini hissetmistim ama arkadasim spinal oldu o islem sirasinda hala uyusuklugu gecmedigi icin hissetmemis. Zaten uc kez falan yapiyorlar diye hatirliyorum.
Bu arada her hastane yapmiyormus ama yapilmasi cok iyi bir seymis. Cunku normal dogum gibi icimiz temizlenmemis oluyor onlar karnina bastirip bir taraftan da elini icine sokup biriken kani cekiyor boylece temizlenmis oluyorsun. Benim dogumdan sonra karnim dumduz olmustu acaba o tamamen temizlenmeden mi oldu diye dusundum hatta. Kisacasi agrili ama faydali bir islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…