2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ahhh ahhh hemen marka vs alabilirim ahahahha tahtakaleye gidiyorum deterjan kısmı çok güzel kokuyo o koku ama bulamıyorum en yoğun yerde durup içime çekiyorum
Aay eve gidince bakayım hemen soyliyim bı ara beyaz sabun kokulu yer silme şeyi meşhurdu çok kokuyor diyorlardi ona da bak istersen

ahhh ahhh hemen marka vs alabilirim ahahahha tahtakaleye gidiyorum deterjan kısmı çok güzel kokuyo o koku ama bulamıyorum en yoğun yerde durup içime çekiyorum
Ben beyaz sabunu rendeliyorum kokusu çok güzel geliyor beyazları yıkayacağım zaman bir avuç atıyorum çok güzel kokuyor gerçekten mis gibi

Alıp saklayacaksın onları şekerim sonra evde yalnız kalınca rahatça film keyfi yaparak yiyeceksin ne dırdır ne çalınma riski olmuyor

Pikniğe geldik biz de abur cubur tatlı falan ne yediysem eşimle göz göze geliyoruz yeter diyip kaşlarını kaldırıyor sürekli

Geçmiş olsun , Magnezyum kullanıyor musun ? Ben bel ağrım artınca mg ı yükseltiyorum geçiyor o zaman .

Aynen canım çok şükür bi problem yokmuş kendi doktorumda muayene etti bugün. Ondan sonra daha bi rahatladım iğneyi de oldum
aynen vallahi canım çok şükür ikimizinde bişey olmadı az kaldı şunun şurasında az daha sabır
Dün eşim horlamama uyanmış ve geri uyuyamamis diyeceklerim bu kadar
bizde o durum 2 haftadır var. Uyandırmak ta istemiyor beni ama dayanılacak gibi de olmuyor sanırım bazen onun için durum
Aay gecen sabun kokulu deterjanla oturma odasını temizlemiş kadın, oda kokuları mi dersin yumos parfüm mu dersin her şeyi sıktım koku gitsin diye bana hiç iyi gelmiyor
ben sendenim. Beyaz sabun kokusu bana göre değil
Teşekkür ederim canım, iyi olmaya çalışıyorum. Benim önümde daha çok günler varya seninki az kalmış . Sezaryen mi olacaksın ? gulumsebebek
sezaryen canım 29 nisanda nasipse

Bel ağrısı bende de var kuyruk sokumuna doğru otururken kaburgalarim aciyor uzanırken sırtım. Hamile yastığını oturma odasına da taşıyorum artık TV izlerken bi rahatımı bulamadım

Çok az kalmış bitti mi bütün hazırlıklar ?

Herkese iyi bayramlar öncelikle
Bebek hareketine bağlı olarak vajinada batma kaburgama ağrı tarzı şeyler yaşıyorum önce de vardı ama sanki
2 günde arttı bu tarz bişey sancı olabilir mi ya da neye göre takip etmeliyim bilemiyorum tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum ya da belki şu aralar herkeste var mı bu tarz şeyler.
Bebek büyüdüğü için iyice artık sıkışıyor ondan diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…