2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum ama hiçbir sorun yokmuş bak rahatla biraz. Kızındaki tecrübenden dolayı ekstra korkuyosun tabi ama bakacakları her şeye bakmışlar bi şey olsa görürlerdi zaten doktorun söylediği gibi çok küçük de değil artık

Gece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişler
geçen eşimin kuzeni eşiyle gelecekti şehir dışından sizde kalalım demiş eşim kabul edemem bize gelmeyin hamilelik zor geçiyor yatıyor sürekli demiş. Böyle direkt utandım ben tabi ama iyi de oldu benim için.
Sonra Küstüler bize konuşmuyorlar

Travmalar unutulmuyor canım ya bi tetikleyici olunca hepsi hatırlanıyor. Benim de bundan 7 sene önce yine bi Ramazan bayramında erken doğum riskim olup hastaneye yatmıştım, geçen gün de yine arife günü sancım kasılmam olunca korktum aynısı olacak diye. Çok şükür ikimizin de olmadı bundan sonra 2 hafta daha dayansınlar tamam sonrasında rahatlarız
Ayy iyi bari hadi kurtuldun bir daha da kimse yatılı gelmesin artık
Aa ne tuhaf insanlar ya bir de küsmüşler insanlar anlayışlarını kaybetmiş resmen

Aynen şükür sahi mi kendileri düşünmesi gerek bir de küstüler mi ay böyle okudukça deliriyorum ne cins insanlar var ya

Bendeeee böyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime

Sayılı adamlardan helal olsun.. işte doğruyu söyleyince de küserler.. buna küsen insana eşin az bile yapmış ne güzel demiş yatıyor zor geçiyor diye anlayışsız insanlar.. cok bencillik cok

Az bile yapmis esiniz.kendisini alkisliyorum.boyle dusuncesiz akrabalarin size kusmeleri hayriniza olmus:)

Kizlar ben hastane cantasinida kapattim dun cok sukur.eylemde hazirim ama psikolojik olarak bilemiyorum.37+3 oldum. 38+3 de randevum var. Sag elimde parmak uclarimda uyusukluk basladi karpal tunel sanirim.daha once basima gelmisti.hamilelik tetikledi sinir sikismasi yapti sanirim.birde artik ic camasiri degistirmekten delirecegim.gunde 7-8 degisiyorum cisimi tutamiyooooruuuummmm oksurukte hapsirikta mesanem bosta olsa kaciriyorum.deliriceeemm

Bendeeee böyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime
Aay gecen sabun kokulu deterjanla oturma odasını temizlemiş kadın, oda kokuları mi dersin yumos parfüm mu dersin her şeyi sıktım koku gitsin diye bana hiç iyi gelmiyor

Bende ilk gebelikte yaşadığımdan korktum ama doktorum da rahim ağzı kapalı vajinal enfeksiyon durumu olabilir dedi. Umarım öyledir çok değil 29 nisana kadar beklese yeter bana
Bu arada sana da hayırlı bayramlar canım sen nasılsın
yapmadılar ünv hastanesinde. Tekrar herhangi bi sıkıntı yaşarsan gel dediler. Bugün doktorum döndü başka acil bi doğum daha varmış neyseki kendisi de muayene etti 34+5 bugün. 2800 gram 49 cm olmuş rahim ağzı 3.62mm herhangi bi sıkıntı görmedi ciğer geliştirici de yaptırdım yarın ikinci doz olacak. Amin canım inşallahhh
Şimdi nasılsın kesin nişan mıymış acaba 2. Çocuk ya bir de o yüzden de 35. Hafta normaldir zaten gelişimini de tamamlıyor 35te doğsa da bir sıkıntı olmaz tabi inşallah zamanını bekler
herhangi bi ağrı sancım yok canım. Kesin nişan değil vajinal enfeksiyonda olabilir dedi doktorum
aminnn canım inşallah hiç erken doğum yaşamayız grupta bütün bebişler vaktini bekler korkutuyorlar bazen ama sonu güzel olsun inşallah

Amiin inşallah güzel olacak

Aay gecen sabun kokulu deterjanla oturma odasını temizlemiş kadın, oda kokuları mi dersin yumos parfüm mu dersin her şeyi sıktım koku gitsin diye bana hiç iyi gelmiyor
ahhh ahhh hemen marka vs alabilirim ahahahha tahtakaleye gidiyorum deterjan kısmı çok güzel kokuyo o koku ama bulamıyorum en yoğun yerde durup içime çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…