Geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum ama hiçbir sorun yokmuş bak rahatla biraz. Kızındaki tecrübenden dolayı ekstra korkuyosun tabi ama bakacakları her şeye bakmışlar bi şey olsa görürlerdi zaten doktorun söylediği gibi çok küçük de değil artıkkızlaaar herkese hayırlı bayramlar. Ben bugün bi kaç kez girdim çıktım da yazamadım hatta alıntıladıklarım bile yarım kalmış
Akşam saat 9 gibi wc girince bi mukus gördüm sümüksü uzayan akıntı. Doktorumu aradım bahsettiğin şey doğum nişanına benziyor ben yurtdışındayım hastanede çoğu ebe istifa etti tek ebe var onuda evden çağıracaklar sen direk ünv hastanesine git bi durum olursa sıkıntı yaşarsın dedi. Direk ünv hastanesine gittik. Nts de sancı çıkmadı 20 de birkez bi sancı görüldü okadar. Vajinal ultrasonda bi problem yok parmakla açıklık baktı çok minik bi açıklık var önemsiz dedi cm söylemedi. Vajina girişine baktı o ördekmidir nedir onunla. Aşırı canım acıdı. Kanama yok mukus yok. Karından da ultrason baktı onda da bebekte bi problem yok. 26 haftalık doğumundan dolayı paniğini anlıyorum ama bu bebek artık 35 haftalık olmuş 26 haftalık bi bebekle bir tutulamaz 2bucuk kiloyu geçmiş doğsa doğar aynı sorunlar olmaz filan dedi. Kendi doktorumda sürekli bilgi istedi anlattım ona da durumu ciğer geliştirici için direk kendi hastanesine yönlendirdi onuda reçete etmediler vurduramadım yarın duruma göre ciğer geliştirici vurulcam inşallah normalde zaten cumartesi vurulacaktım. Kızlar aklım gitti vallahi kızımda da böyle aynı mukus gelip 2 gün sonra doğum yapmıştım. Onda hissettiğim bi sancı durumu vardı nts de çıkmayan. Bu sefer sancı hissetmiyorum nts de de yok. Tek fark bu gibi. Ünv hastanesi doktoruna görede normal bi akıntı. Umarım öyledir kaldı şurda 18 gün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah problemsiz geçer kalan süreçler
Bu özellik hepimize yüklendi bence ben de nefes alamıyorum horluyorum düdüklü gibi ses çıkarıyorumEşim çok kaliteli horluyorsun çift ses çıkıyo diyoAğızdan burundan faşır foşur
Resmen sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum nefesim yetmiyo
Gece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişlerKahvaltı yapıp gittiler neyse ki ben de onlar gelmeden önce söyledim misafir gibi baş köşeye oturma kalk diye kendim kalkınca arkamdan çağırıyorum aynen eşimin ailesi de olsa rahat edemiyor insan halasının eşi dedesi vs
Travmalar unutulmuyor canım ya bi tetikleyici olunca hepsi hatırlanıyor. Benim de bundan 7 sene önce yine bi Ramazan bayramında erken doğum riskim olup hastaneye yatmıştım, geçen gün de yine arife günü sancım kasılmam olunca korktum aynısı olacak diye. Çok şükür ikimizin de olmadıSorma sorma vallahi çok zor nasıl bi travma tamda aynı ünv hastanesi giriş aynı işlemler aynı yanımda görümcem vardı bu sefer bak şimdi şöyle yapacaklar bak şimdi buraya götürecekler şu tetkiki isticekler filan baya işleyişi bile unutmamışım halbuki kızımı kucağıma aldıktan sonra tüm zorlu süreci unuttum sanıyordum. Rabbim grubumuzda da bebek bekleyen nerde kim varsa da evladıyla ayırmasın kuvez yolu bekletmesin kimseye inşallah zor
Ayy iyi bari hadi kurtuldun bir daha da kimse yatılı gelmesin artıksabah kalktılar hazırladılar bizi de uyandırdılar kahvaltı yaptık gittiler şimdi ben de uykuma devam edicem ayyy bu ne evde ne varsa onunla da yetinmiyor simit mi istiyor kocasını göndereymiş madem hay Allah ım ya ne insanlar var cidden nasıl bir düşüncesizlik bu bize kimse gelmez diye hiçbir şey almadım ben tayinciyiz çünkü gidicez eşyaları burda bırakıcam boşa almayayım dedim zaten daha gelen olmaz diye düşünüyorum
Aa ne tuhaf insanlar ya bir de küsmüşlerGece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişler
geçen eşimin kuzeni eşiyle gelecekti şehir dışından sizde kalalım demiş eşim kabul edemem bize gelmeyin hamilelik zor geçiyor yatıyor sürekli demiş. Böyle direktutandım ben tabi ama iyi de oldu benim için.
Sonra Küstüler bize konuşmuyorlar
Aynen şükürGece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişler
geçen eşimin kuzeni eşiyle gelecekti şehir dışından sizde kalalım demiş eşim kabul edemem bize gelmeyin hamilelik zor geçiyor yatıyor sürekli demiş. Böyle direktutandım ben tabi ama iyi de oldu benim için.
BendeeeeYaaa yemin ederim ilk kızımda bnde yeşil zeytin yağlı sabuna takmıştımhatta yastığımın altına koyup koklayıp uyuyordummm çok şaşırdım şuan hiç denk gelmemiştim benim gibi sabuh aşerene yenen bişe olsa yicektim öyle takmıştım
Dün eşim horlamama uyanmış ve geri uyuyamamis diyeceklerim bu kadarBu özellik hepimize yüklendi bence ben de nefes alamıyorum horluyorum düdüklü gibi ses çıkarıyorum
Sayılı adamlardan helal olsun.. işte doğruyu söyleyince de küserler.. buna küsen insana eşin az bile yapmış ne güzel demiş yatıyor zor geçiyor diye anlayışsız insanlar.. cok bencillik cokGece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişler
Kendi horlamama uyaniyorum benDün eşim horlamama uyanmış ve geri uyuyamamis diyeceklerim bu kadar
Kendi horlamama uyaniyorum benDün eşim horlamama uyanmış ve geri uyuyamamis diyeceklerim bu kadar
Az bile yapmis esiniz.kendisini alkisliyorum.boyle dusuncesiz akrabalarin size kusmeleri hayriniza olmus:)Gece yatılı kalmak saçmalıktı neyse erken gitmişler
Hahahaha sürekli bir homurdanma hali uyanıkken de, ağzım açık nefes alıyomuşum onu fark ediyoDün eşim horlamama uyanmış ve geri uyuyamamis diyeceklerim bu kadar
Bendeeeeböyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime
Aay gecen sabun kokulu deterjanla oturma odasını temizlemiş kadın, oda kokuları mi dersin yumos parfüm mu dersin her şeyi sıktım koku gitsin diyeBendeeeeböyle kokladikca rahatlıyorum ve normalde beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim bende şaşırdım benim gibi deliye denk geldigime
Bende ilk gebelikte yaşadığımdan korktum ama doktorum da rahim ağzı kapalı vajinal enfeksiyon durumu olabilir dedi. Umarım öyledir çok değil 29 nisana kadar beklese yeter banaHayırlı bayramlar canım, hiç girip yazmaya vaktim olmuyor . Bu ara bayağı uykusuz geçiyor günler . Ara ara okuyorum yazmak istedim mesajını görünce . Benim son hamileliğimde bahsettiğin akıntı olmuştu . Bana kalırsa nişandı . Akıntı gibi birşey değil . Jolemsi bayağı katı bir akıntıydı . Sancılar hafiften başlamıştı ama buna rağmen bir ay sonra doğmuştu . İnşallah senin bebişinde gününde doğar ve bir sıkıntı yaşamazsınn.
Bu hamileliğimde de 1 hafta önce geldi o akıntı ve bugün tekrar daha küçük bir şekilde gelmişti . Galiba kanlı yada kahverengi olmadıkça sıkıntı olmuyor . Rabbim sağlıcakla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin. Annelik daha hamilelikte başlıyor hem zor hem güzel olmaya
yapmadılar ünv hastanesinde. Tekrar herhangi bi sıkıntı yaşarsan gel dediler. Bugün doktorum döndü başka acil bi doğum daha varmış neyseki kendisi de muayene etti 34+5 bugün. 2800 gram 49 cm olmuş rahim ağzı 3.62mm herhangi bi sıkıntı görmedi ciğer geliştirici de yaptırdım yarın ikinci doz olacak. Amin canım inşallahhhGecmiş olsun cnm, bu bebeler bizi korkutmaya çok meyilliler bayramda. Şu tatil bir geçse en azından doktorlarımız yanımızda olur. Unv hastanesinde yapsalardı keşke ciğer geliştirici iğneyi.
Neyse cnm dua edelim gününü beklesin bebeklerimiz
herhangi bi ağrı sancım yok canım. Kesin nişan değil vajinal enfeksiyonda olabilir dedi doktorumŞimdi nasılsın kesin nişan mıymış acaba 2. Çocuk ya bir de o yüzden de 35. Hafta normaldir zaten gelişimini de tamamlıyor 35te doğsa da bir sıkıntı olmaz tabi inşallah zamanını bekler
aminnn canım inşallah hiç erken doğum yaşamayız grupta bütün bebişler vaktini beklerCanım hiç stres yapma dediğin gibi çok az kaldı, belki usutmussundur ya da ağır bir şey mi kaldirdin acaba akıntı oldu bir anda. Olumlu dusunelim her şeyi olumlu olsunben inanıyorum zamanını bekleyecek bebişin şu anda da gayet büyük bu arada o sınırları aştık çok şükür o yüzden endişelenme lütfen ama benim içime doğan bizim grupta erken durumları olmayacak inşallah merak etme
Amiin inşallah güzel olacakBende ilk gebelikte yaşadığımdan korktum ama doktorum da rahim ağzı kapalı vajinal enfeksiyon durumu olabilir dedi. Umarım öyledir çok değil 29 nisana kadar beklese yeter bana
Bu arada sana da hayırlı bayramlar canım sen nasılsın
yapmadılar ünv hastanesinde. Tekrar herhangi bi sıkıntı yaşarsan gel dediler. Bugün doktorum döndü başka acil bi doğum daha varmış neyseki kendisi de muayene etti 34+5 bugün. 2800 gram 49 cm olmuş rahim ağzı 3.62mm herhangi bi sıkıntı görmedi ciğer geliştirici de yaptırdım yarın ikinci doz olacak. Amin canım inşallahhh
herhangi bi ağrı sancım yok canım. Kesin nişan değil vajinal enfeksiyonda olabilir dedi doktorum
aminnn canım inşallah hiç erken doğum yaşamayız grupta bütün bebişler vaktini beklerkorkutuyorlar bazen ama sonu güzel olsun inşallah
Kendi ailem de olsa eşimin ailesi de olsa asla takılmıyorum valla küsmelerine.Az bile yapmis esiniz.kendisini alkisliyorum.boyle dusuncesiz akrabalarin size kusmeleri hayriniza olmus:)
Hatta ciğerimi doldurdugunu hissedince rahatlıyorumvalla yalnız değilmişiz kime söylesem saçmalama diyodu ama o koku ciğerime kadar çekesim geliyodu
Aay gecen sabun kokulu deterjanla oturma odasını temizlemiş kadın, oda kokuları mi dersin yumos parfüm mu dersin her şeyi sıktım koku gitsin diyebana hiç iyi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?