2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Suna dumankaya'nın beyaz sabunlu duş jeli var bende. O kadar yoğun beyaz sabun ki baya tatmin eder sizi. Çocuklugumuzdaki o kokuyu aynen yapmışlar.
Katıksız net beyaz sabun kokusu istersen o bence :)

Canım o vajına batması bende de oluyordu doktoruma sordum da cok normal olduğunu söyledi

Kızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
Dak felan sürdü. Bugünde hiç rahat degildim taş gibi oluyor sürekli karnım sancıda giriyor belime biraz öncede lavaboda jöle diyorsunuz ya onun gibi
Sapsarı uzayan akıntım geldi daha önce gelenler renksizdi bu bildigin sarıydı ama kan felan yoktu içinde bakalım beklicem nişan felansa eger doguma az bi vaktim kalmıştır

Canım o vajına batması bende de oluyordu doktoruma sordum da cok normal olduğunu söyledi
Bana da normal demişti ama böyle artık kemiklerini
Hissediyorum bebeğin bide sanki
Çıkacak gibi bazen öyle bi sızlıyor ki Ondan bieaz tedirgin oluyorum. Sonra bakıyorum geçiyor tekrar oluyor felan. Ama sancı olsa sanırım bele de ağrı vuruyormuş öyle bi sancım yok o yüzden normal diyorum kendi kendime

Maşallah sana ya. Benim daha hazır degil.
Tatil sonrası ayarlarım dedim. Bi alışverişe çıkamadık.
Artık birkaç güne bende hazirlamaya baslamalıyım
Çok imrendim sana.
Artık kafan rahattır ne güzel.
Hazir olmayınca insan strese giriyor.

Bu dediğin seyler senin haftandayken bende vardı ve bebeğin başı aşağıya dönmüş oluyor büyük ihtimalle.. vajinada batma hissi kafasından ötürü kaburgaya ağrıda ayaklarindan ötürü oluyogiderek artıyor içinden çıkacak gibi oluyo zaten 35.haftada nstye alırlar kötü hissedersen için rahat etmezse doktora git canım belki başka bir şeydir riske atmaya hiç degmez

Suna dumankaya'nın beyaz sabunlu duş jeli var bende. O kadar yoğun beyaz sabun ki baya tatmin eder sizi. Çocuklugumuzdaki o kokuyu aynen yapmışlar.
Katıksız net beyaz sabun kokusu istersen o bence :)
Ayyy sağol canım yemem dimi yanlisikla öyle böyle değilim

Ayyyyy hadi inşallah sağlıkla gelir bayram sekerimiz

Öncekiler kaç haftalıkken olmuştu canım.
Hemem hemen aynı zamanlarda doguyormuş çocuklar.
Öyle diyorlardı.
O sarı akıntıdada biraz kan olsa ozaman mukus demekmiş
Rahim ağzını kapatan.
Genelde kanlı oluyor diyorlar.
Gerci ben hiç görmedim ilk çocugumda ne nişan ne su geldi.
Açılma oldu öyle doguma gittik doktor suyu patlatmıştı

Ayyy sağol canım yemem dimi yanlisikla öyle böyle değilim
İçebilirsin bence öyle yogun kokuyor dikkat et. :) direk kutuya bastirdıkça buram buram geliyor.

Ama ben de Naneye aynı senin durum gibi bağımlı oldum.
Kendimi durduramıyorum günlük bir bağ rahat yerim.
Sürekli yaş nane yiyesim geliyor.
Eşimde yazık alıştı her dışarı çıktığında bana nane maydanoz alıyor.
En azından benimki yenebiliyor yoksa dayanamazdım sanirim.

Yok öyle çok kötü değilim yani işte hareketleri artık batmaya başlayınxa Acaba herkeste oluyor mu diye. Bi süre zorluyor ara ara sonra geçiyor. Dediğim gibi
Öyle belime vuran bi sancı değil mesela
Muhtemelen dediğiniz
Gibi döndü ayakları kaburgama vuruyor.

Senin doğuma az kaldı bence

Nane değil de maydanoz gebelikte fazla tüketilmemeli diye biliyorum, ben bebekten önce sürekli limonlayıp tuzlayıp yerdim maydanozu bayılıyordum

Bebek hareketleri nasıl canım

34 ve 36 hafta dogumlarım var canım bende hiç nişan felan gelmesiyle gitmedim sancı olup gittim açıklık olmuştu rahimde o nedenle bende bilmiyorum nişan su gelmesi felan nasıl oluyor bundan 1 ay öncede böyle katı akıntı geldi ama şeffafdı bu sarıydı bakalım hayırlısı bu haftayı bitireydim rahatlıcam zaten çok duygusalım bunaldım sabahtan beri aglamaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…