- 25 Mayıs 2023
- 4.576
- 8.622
- 88
Benim de aynı şekilde otururken kaburgalarım yanıyor resmenBel ağrısı bende de var kuyruk sokumuna doğruotururken kaburgalarim aciyor uzanırken sırtım. Hamile yastığını oturma odasına da taşıyorum artık TV izlerken bi rahatımı bulamadım
Suna dumankaya'nın beyaz sabunlu duş jeli var bende. O kadar yoğun beyaz sabun ki baya tatmin eder sizi. Çocuklugumuzdaki o kokuyu aynen yapmışlar.Günaydın kızlarya ben 2 aydir beyaz sabuna taktım beyaz sabun kokusuna dayanamıyorum kokladikca koklayasim geliyo her markete gittiğimde o reyonu gidip kokluyorum bazen tatmin ediyo o koku bazen tatmin etmiyor bana onerebileceginiz güzel beyaz sabun kokan herhangi bir ürün var mi
Canım o vajına batması bende de oluyordu doktoruma sordum da cok normal olduğunu söylediHerkese iyi bayramlar öncelikle
Bebek hareketine bağlı olarak vajinada batma kaburgama ağrı tarzı şeyler yaşıyorum önce de vardı ama sanki
2 günde arttı bu tarz bişey sancı olabilir mi ya da neye göre takip etmeliyim bilemiyorum tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum ya da belki şu aralar herkeste var mı bu tarz şeyler.
Bebek büyüdüğü için iyice artık sıkışıyor ondan diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Sıcaklık şeklinde mi oluyor? Benim de 2 gündür yatarken sağ tarafta kaburgamda belli bölgede yanma hissi oluyor hemen kalkıyorum geçiyorBenim de aynı şekilde otururken kaburgalarım yanıyor resmen
Bana da normal demişti ama böyle artık kemikleriniCanım o vajına batması bende de oluyordu doktoruma sordum da cok normal olduğunu söyledi
Yok canım benimki ağırlıktan dolayı olduğunu bariz hissediyorum böyle etim çekiliyor gibi hissediyorumSıcaklık şeklinde mi oluyor? Benim de 2 gündür yatarken sağ tarafta kaburgamda belli bölgede yanma hissi oluyor hemen kalkıyorum geçiyor
Maşallah sana ya. Benim daha hazır degil.Kizlar ben hastane cantasinida kapattim dun cok sukur.eylemde hazirim ama psikolojik olarak bilemiyorum.37+3 oldum. 38+3 de randevum var. Sag elimde parmak uclarimda uyusukluk basladikarpal tunel sanirim.daha once basima gelmisti.hamilelik tetikledi sinir sikismasi yapti sanirim.birde artik ic camasiri degistirmekten delirecegim.gunde 7-8 degisiyorum cisimi tutamiyooooruuuummmm oksurukte hapsirikta mesanem bosta olsa kaciriyorum.deliriceeemm
Bi araştırayım ona göre alicam dayanamıyorum valla sağol canımTAMPA Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Şunu bı ara herkes beyaz sabunlu diye övüyordu canım
Bu dediğin seyler senin haftandayken bende vardı ve bebeğin başı aşağıya dönmüş oluyor büyük ihtimalle.. vajinada batma hissi kafasından ötürü kaburgaya ağrıda ayaklarindan ötürü oluyoHerkese iyi bayramlar öncelikle
Bebek hareketine bağlı olarak vajinada batma kaburgama ağrı tarzı şeyler yaşıyorum önce de vardı ama sanki
2 günde arttı bu tarz bişey sancı olabilir mi ya da neye göre takip etmeliyim bilemiyorum tecrübeli anneler yorumlarınızı merak ediyorum ya da belki şu aralar herkeste var mı bu tarz şeyler.
Bebek büyüdüğü için iyice artık sıkışıyor ondan diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Ayyy sağol canımSuna dumankaya'nın beyaz sabunlu duş jeli var bende. O kadar yoğun beyaz sabun ki baya tatmin eder sizi. Çocuklugumuzdaki o kokuyu aynen yapmışlar.
Katıksız net beyaz sabun kokusu istersen o bence :)
AyyyyyKızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
Dak felan sürdü. Bugünde hiç rahat degildim taş gibi oluyor sürekli karnım sancıda giriyor belime biraz öncede lavaboda jöle diyorsunuz ya onun gibi
Sapsarı uzayan akıntım geldi daha önce gelenler renksizdi bu bildigin sarıydı ama kan felan yoktu içinde bakalım beklicem nişan felansa eger doguma az bi vaktim kalmıştır
Öncekiler kaç haftalıkken olmuştu canım.Kızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
Dak felan sürdü. Bugünde hiç rahat degildim taş gibi oluyor sürekli karnım sancıda giriyor belime biraz öncede lavaboda jöle diyorsunuz ya onun gibi
Sapsarı uzayan akıntım geldi daha önce gelenler renksizdi bu bildigin sarıydı ama kan felan yoktu içinde bakalım beklicem nişan felansa eger doguma az bi vaktim kalmıştır
İçebilirsin bence öyle yogun kokuyor dikkat et. :) direk kutuya bastirdıkça buram buram geliyor.Ayyy sağol canımyemem dimi yanlisikla öyle böyle değilim
Yok öyle çok kötü değilim yani işte hareketleri artık batmaya başlayınxa Acaba herkeste oluyor mu diye. Bi süre zorluyor ara ara sonra geçiyor. Dediğim gibiBu dediğin seyler senin haftandayken bende vardı ve bebeğin başı aşağıya dönmüş oluyor büyük ihtimalle.. vajinada batma hissi kafasından ötürü kaburgaya ağrıda ayaklarindan ötürü oluyogiderek artıyor içinden çıkacak gibi oluyo zaten 35.haftada nstye alırlar kötü hissedersen için rahat etmezse doktora git canım belki başka bir şeydir riske atmaya hiç degmez
Senin doğuma az kaldı benceKızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
Nane değil de maydanoz gebelikte fazla tüketilmemeli diye biliyorum, ben bebekten önce sürekli limonlayıp tuzlayıp yerdim maydanozu bayılıyordumİçebilirsin bence öyle yogun kokuyor dikkat et. :) direk kutuya bastirdıkça buram buram geliyor.
Ama ben de Naneye aynı senin durum gibi bağımlı oldum.
Kendimi durduramıyorum günlük bir bağ rahat yerim.
Sürekli yaş nane yiyesim geliyor.
Eşimde yazık alıştı her dışarı çıktığında bana nane maydanoz alıyor.
En azından benimki yenebiliyor yoksa dayanamazdım sanirim.
Bebek hareketleri nasıl canımKızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
34 ve 36 hafta dogumlarım var canım bende hiç nişan felan gelmesiyle gitmedim sancı olup gittim açıklık olmuştu rahimde o nedenle bende bilmiyorum nişan su gelmesi felan nasıl oluyor bundan 1 ay öncede böyle katı akıntı geldi ama şeffafdı bu sarıydı bakalım hayırlısı bu haftayı bitireydim rahatlıcam zaten çok duygusalım bunaldım sabahtan beri aglamaklıyımÖncekiler kaç haftalıkken olmuştu canım.
Hemem hemen aynı zamanlarda doguyormuş çocuklar.
Öyle diyorlardı.
O sarı akıntıdada biraz kan olsa ozaman mukus demekmiş
Rahim ağzını kapatan.
Genelde kanlı oluyor diyorlar.
Gerci ben hiç görmedim ilk çocugumda ne nişan ne su geldi.
Açılma oldu öyle doguma gittik doktor suyu patlatmıştı
Normal hareket ediyor ama he zamanki gibi şiddetli degil normalde çok guduruk bugün daha sakin sanki canımBebek hareketleri nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?