2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Vay bee acı acı iyi yiyiyorsun birde seninki ne güzel faydalı bir şey ben nerde zararlı varsa o

Evet canım benimde öyleydi günler geçtikçe artıyor kaburgani kaldırıyor gibi hissediyorsun bazen ama başta senin gibi başlamıştı benimde normal olduğunu düşünüyorum o zaman sorduğumda bu durumu yaşayan kişiler vardi grupta

Niye noldu niye aglamaklisin melegim can
Bilmiyorum ki çok tuhafım hormonlardan galiba canım yada dogum belirtilerimi ki bilmiyorum kim ne dese dokunuyor hayattan bıkmış gibiyim sanki kendime çocuklara yetebilecekmiyim düşüncesi sardı

Bilmiyorum ki çok tuhafım hormonlardan galiba canım yada dogum belirtilerimi ki bilmiyorum kim ne dese dokunuyor hayattan bıkmış gibiyim sanki kendime çocuklara yetebilecekmiyim düşüncesi sardı
Aslan gibi kızların var maşallah canım sıkma canını inan bi bakarsın onlar elin kolun olmuş bebeği onlar sana birakmiyor bende öyle bugün biriyle ağız dalaşı yaptım malesef sinir oluyorum cins cins konuşanlara

Kıyamam kız ağlama

Kızlar ben bayramda nasıl olsa bana kimse gelmez diye açıkçası doğru düzgün temizlik yapmadım. Sabah kvdem aradı birkaç akrabası falan geleceklermiş diye( ne alakasysa) bende temizlik yaptım çay yanı hazırlıklar yaptım akşam oldu gelen giden yok, ben en sonunda sinirlendim eşime arattım ne zaman gelecekler diye, gelmeyeceklermiş. Sinirimden kudurdum eşime de söyledim bir daha da gelicem deselerde ben evime almayacağım diye. İnsan bi haber verir ya. Kvdemi arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum.

Kızlar hormonların artışından mi bilmiyorum her şeye çok tepkiliyim herkese sinir olacak bir şey buluyorum ve çok net belli ediyorum, çenem de durmuyor yani söyleyecegimi söylüyorum
Az önce paylaştığım son cumleme bak gerçekten ağız dalaşı yaptım bugün sinirden de aglayacaktim

Madem öyle ne gelmemişler bir şey dedi mi

Az önce paylaştığım son cumleme bak gerçekten ağız dalaşı yaptım bugün sinirden de aglayacaktim
Ahahaha aay hormonlar tavan galiba yaşlı genç çocuk demiyorum ben de yapıştırıyorum lafı eşim de bana kızıyor insanları uzuyorsun az sakın diye ama napiyim yani gerçekten dayanamıyorum

Kızlar hormonların artışından mi bilmiyorum her şeye çok tepkiliyim herkese sinir olacak bir şey buluyorum ve çok net belli ediyorum, çenem de durmuyor yani söyleyecegimi söylüyorum
Helal kız maşallah ne güzel sonuna kadar arkandayız sebebi hormonlarsa onlara da helal olsun hak edene hak ettiği tepki aşko

Ahahaha aay hormonlar tavan galiba yaşlı genç çocuk demiyorum ben de yapıştırıyorum lafı eşim de bana kızıyor insanları uzuyorsun az sakın diye ama napiyim yani gerçekten dayanamıyorum
Benimki yaşlı amcaydi cins cins konuştu cevap veriyordum eşim dedi yaşlı bosver dedi o öyle dediği için sustum sinirden de ağlayacaktım içimde kaldi
Gerçekten hormonlarimiz tavan şimdiden böyleyse ben lohusaligi vs dusunemiyorum

Seni korkutmak gibi olmasın ama sen yinede hazırlıklı ol canım.
Öncekilere binaen bununda aynı haftalara denk gelmesi olası.

Herşeyin hazırsa endişelenme bence çokta erken degil artık. Bir an evvel doğmaları daha iyi. Benim 39 +lı biseydi. Son hafta hiç geçmemişti. Aylar gibi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…