2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kuzum merak etme rabbim yardımcı oluyor sabır veriyor güç kuvvet veriyor ben dördüncü bebeğime hamileyim ve yardım eden kimse yok zor oluyor ama kaldırabiliyorsun Allah yardımcın olsun

Kuzum merak etme rabbim yardımcı oluyor sabır veriyor güç kuvvet veriyor ben dördüncü bebeğime hamileyim ve yardım eden kimse yok zor oluyor ama kaldırabiliyorsun Allah yardımcın olsun

İnşallah hayırlısı olur canım benim haber ver muhakkak duacınım senin

Ben ayni sekilde 6.hafta basladi.9 dayim hala devam ediyor. 12.haftaya kadar diyorlar ama insallah oyledir.her gun daha zor geliyor bana..dayanma gucum cok dustu

Evet Yaa ilk hamilelik çok rahattı. Gerçi benim hamileliğin ilk 3 ayı yatarak geçmişti ama sonrası rahattı bakalım şimdi nasıl olacak ben. Yarım gün kreş düşünüyorum ben başka türlü dinlenemem gibi geliyor

Ben ayni sekilde 6.hafta basladi.9 dayim hala devam ediyor. 12.haftaya kadar diyorlar ama insallah oyledir.her gun daha zor geliyor bana..dayanma gucum cok dustu
Yani benim ilkinde 12. Haftadan itibaren bıçak gibi kesilmişti ve 2. Trimester çok keyifli geçmişti bakalım inşallah bu da öyle olur

Biz bugün kalp atışı duyduk bebişi de gördük melegim can alayım tahminini kuzum vajinal baktı
Ama bu haftalrda yer degiltirebiliyor canım bilgin olsun sadece şuan ki konumuna göre erkek gibi sanki plesentası sagda oluşmuş gibi yogun beyazlık sag tarafta kıza da dönebilir

Ama bu haftalrda yer degiltirebiliyor canım bilgin olsun sadece şuan ki konumuna göre erkek gibi sanki plesentası sagda oluşmuş gibi yogun beyazlık sag tarafta kıza da dönebilir
Ayy Salı günü gelmek bilmedi kuzum gelsin artık da gidip bende miniğimin kalbini duyayım kese yorumu yap bana da erkek dedin ama bakalım Salı gittiğimizde ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…