Ay benim de 2,5 yas ikizlerim var
Hem yas farki cok az hem ikiz ustune bi bebek daha cok korkuyorum
Ilk hamilelikte prenses gibiydik simdi cocukla da ilgilenmek zorundayiz
Hamilelik de lohusalık da zor gececek napicam diye icim icimi yiyor kac gundur
Kuzum merak etme rabbim yardımcı oluyor sabır veriyor güç kuvvet veriyor ben dördüncü bebeğime hamileyim ve yardım eden kimse yok zor oluyor ama kaldırabiliyorsun Allah yardımcın olsun
Kuzum merak etme rabbim yardımcı oluyor sabır veriyor güç kuvvet veriyor ben dördüncü bebeğime hamileyim ve yardım eden kimse yok zor oluyor ama kaldırabiliyorsun Allah yardımcın olsun
Dün lekelenme ile İlgili yazmıştım ama kimse cevap vermemiş dün gece adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ara ara. Lekelenme hala devam ediyor. 2de doktora gideceğim umarım düşük yapmıyorumdur Topiğin yarısı lekelenme yaşıyor sanırım ama ağrınız yok değil mi?
Ay kızlar ya benim de bugün başladı bulantılarım sabahtan beri midem çok fena. Ne bir şey yiyebiliyordum ne içebiliyorum. Ağzımın içi leş gibi sanki ama bir yandan da aşırı aç hissediyorum sürekli 2 yaşında bebeyle de ilgilenmek gerekiyor. İnşallah kısa zamanda geçer
Ben ayni sekilde 6.hafta basladi.9 dayim hala devam ediyor. 12.haftaya kadar diyorlar ama insallah oyledir.her gun daha zor geliyor bana..dayanma gucum cok dustu
Evet Yaa ilk hamilelik çok rahattı. Gerçi benim hamileliğin ilk 3 ayı yatarak geçmişti ama sonrası rahattı bakalım şimdi nasıl olacak ben. Yarım gün kreş düşünüyorum ben başka türlü dinlenemem gibi geliyor
Ben ayni sekilde 6.hafta basladi.9 dayim hala devam ediyor. 12.haftaya kadar diyorlar ama insallah oyledir.her gun daha zor geliyor bana..dayanma gucum cok dustu
Ama bu haftalrda yer degiltirebiliyor canım bilgin olsun sadece şuan ki konumuna göre erkek gibi sanki plesentası sagda oluşmuş gibi yogun beyazlık sag tarafta kıza da dönebilir
Ama bu haftalrda yer degiltirebiliyor canım bilgin olsun sadece şuan ki konumuna göre erkek gibi sanki plesentası sagda oluşmuş gibi yogun beyazlık sag tarafta kıza da dönebilir
Ayy Salı günü gelmek bilmedi kuzum gelsin artık da gidip bende miniğimin kalbini duyayım kese yorumu yap bana da erkek dedin ama bakalım Salı gittiğimizde ne olucak