Günaydın canım ben görmedim geçmiş olsun. Benim lekelenme yok ama içten kanama var. Biraz ayakta durunca kasıklarım ağrıyo. İnşallah tutunacak bebişlerimiz.
Ben de öyle bir doktor videosu izlemiştim ama o kadar büyük alanı vücut nasıl emecek acaba. Çok korkuyorum keşke karnım şeffaf olsa da her şeyi görebilseydim diyorum
Sen olumsuz düşünme canım, inşallah her şey yolunda kanaman olsa daha çok panik olabilirsin, daha kötü olurdu bence. Şimdi sen stres olma bebeğin seninle inşallah
Merhaba kızlar ben adet gecikmesinin 6. Gunundeyim gebelik testim bir gün geçince pozitifti doktor cumaya randevu al dedi ama kasıklarım belim bacaklarim ağrıyor bu normal mi
Kadın doğuma gittim orası normal acile gitmem gerektiğini söyledi çocuklar olunca fırsat bulamadım gidemedim geç olmuştu saat diye yarım saat önce iyiydim ama şuan yine kötüyüm ayağa kalkınca böbreklerim de bi ağırlık hissediyorum aşağıya çekiyor oturunca bile batıyor resmen
Kadın doğuma gittim orası normal acile gitmem gerektiğini söyledi çocuklar olunca fırsat bulamadım gidemedim geç olmuştu saat diye yarım saat önce iyiydim ama şuan yine kötüyüm ayağa kalkınca böbreklerim de bi ağırlık hissediyorum aşağıya çekiyor oturunca bile batıyor resmen
Dün lekelenme ile İlgili yazmıştım ama kimse cevap vermemiş dün gece adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ara ara. Lekelenme hala devam ediyor. 2de doktora gideceğim umarım düşük yapmıyorumdur Topiğin yarısı lekelenme yaşıyor sanırım ama ağrınız yok değil mi?
Benim de agrim var canım adet olacakmis gibi
Progestan kullaniyorum her sey yolunda demisti doktor
Rahim icinde de kanama alani yoktu icimi ferah tutmaya calisiyorum
Insallah her sey yolundadir haber ver bize
Merhaba kızlar ben adet gecikmesinin 6. Gunundeyim gebelik testim bir gün geçince pozitifti doktor cumaya randevu al dedi ama kasıklarım belim bacaklarim ağrıyor bu normal mi
Hayirli olsun canim bende de adet belirtileri ve lekelenme var.
Dun keseyi görduk doktor 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi
Agri dedigin sızlama şeklinde hafif hafif varsq cogu gebede oluyor
Normalin dışında bir sey yasadigin zaman anlıyorsun zaten
Iyi geceler hanimlar
Anne grubuna katilmak icin uye oldum hamileligimi yeni ogrendim
bugun gecikmenin 9.günü beta 8976 cikti dun. Bugun keseyi gorduk beklenen dogum 19 mayis insallah. Dusuk riskim var doktor hemen progestan basladi. 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidecez insallah
Dün lekelenme ile İlgili yazmıştım ama kimse cevap vermemiş dün gece adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ara ara. Lekelenme hala devam ediyor. 2de doktora gideceğim umarım düşük yapmıyorumdur Topiğin yarısı lekelenme yaşıyor sanırım ama ağrınız yok değil mi?
Canım her ağrı ve her lekelenme düşük demek değil içini rahat tut benim ilk gebeliğimde hiç lekelenme olmadı birden düşük yaptım, ikincisinde de 12. Haftaya kadar lekelenme oldu sağlıkla doğurdum bu işlerde 2+2 =4 değil maalesef. Doktordon çıkınca bizi de bilgilendir
Henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce resmen belim tutuldu ve kalça kemikleri ağrısı yaşadım. Hamile olunca anladım neden ağrıdığını Vücudun kemiklerini hamileliğe hazırlıyor rahmin büyüyor. Kırmızı ve parçalı kanaman yoksa her türlü ağrı sızı genelde normal
Ay kızlar ya benim de bugün başladı bulantılarım sabahtan beri midem çok fena. Ne bir şey yiyebiliyordum ne içebiliyorum. Ağzımın içi leş gibi sanki ama bir yandan da aşırı aç hissediyorum sürekli 2 yaşında bebeyle de ilgilenmek gerekiyor. İnşallah kısa zamanda geçer
Ay kızlar ya benim de bugün başladı bulantılarım sabahtan beri midem çok fena. Ne bir şey yiyebiliyordum ne içebiliyorum. Ağzımın içi leş gibi sanki ama bir yandan da aşırı aç hissediyorum sürekli 2 yaşında bebeyle de ilgilenmek gerekiyor. İnşallah kısa zamanda geçer
Ay benim de 2,5 yas ikizlerim var
Hem yas farki cok az hem ikiz ustune bi bebek daha cok korkuyorum
Ilk hamilelikte prenses gibiydik simdi cocukla da ilgilenmek zorundayiz
Hamilelik de lohusalık da zor gececek napicam diye icim icimi yiyor kac gundur