2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim dışarıya lekelenme ya da kanama olmuyor ya içerideki kanama alanı nasıl geçecek acaba
Doktor bu konuda bisey demiyor mu canım. Yoksa elden gelen bisey mi yok? Forumlardan vs senin durumunu yaşayan var mı diye baktın mı canım?

Kızlar benim dışarıya lekelenme ya da kanama olmuyor ya içerideki kanama alanı nasıl geçecek acaba
Bende de küçük kanama alanı var, çok şükür hiç lekelenmem olmadi. Nette okuduğuma göre vücut kan kaybetmek istemezmis demir vs kaybedeceği için bu yüzden emilimi sağlayıp kanama alanı küçülür, kayboladabilirmis. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii drlar daha iyi bilir

Molfixin icerigi değişmiş diye duymuştum ben de şimdi kıvanç başak ikilisinin oynadığı reklamda yeni Molfix eskisi gibi değilmiş diye okumuştum ama hangi konuda öyle bilmiyorum

Bulantısı başlayan oldu acaba? 4+4 şuan benim arada ağrım oluyor o kadar. Be zaman başladı acaba sizinkiler?

Molfixin icerigi değişmiş diye duymuştum ben de şimdi kıvanç başak ikilisinin oynadığı reklamda yeni Molfix eskisi gibi değilmiş diye okumuştum ama hangi konuda öyle bilmiyorum
Evet onu ben de duydum. Bebem natural de molfix bunyesinde üretiliyor o da aynı. Ebebegin bezini de begeniyordum ayni seyi onda da duydum.

Maşallah ilk cocuk büyükmüş canim senin baya yardimci olur
Soylediniz mi kardeşini haberi var mi?
Benim kizlar 2,5 yasinda ikizler korkuyorum da biraz
Hem yaslari daha kucuk hem ikiz olmalari 3 cocuga yetebilir miyim diye dusunduruyor

Hiç fikrim yok bebek bezi konusunda ya bebe doğunca alcaz artık mecburen
Benim cevremde sahit oldugum yenidoğan cogu bezi kabul ediyor
Ama prima baslayip baska beze gecmek isteyenler de hep pişikten sikayetci
Yenidoğan döneminde yarim saatte bir bez degistiriyorsun gerci bebek buyudukce bez degistirme sıklığı da azaliyor
Pişik veya mantarin bununla ilgisi de olabilir

O zaman indirim gordugumuzde yenidoğan istediğimiz marka alsak olur

Doktor bu konuda bisey demiyor mu canım. Yoksa elden gelen bisey mi yok? Forumlardan vs senin durumunu yaşayan var mı diye baktın mı canım?
Lekelenmen olabilir demişti doktor ama hiç olmadı işte. Genelde kanama ya da lekelenme yaşayanlar var bilmiyorum ki benim kadar büyük kanama alanı olup da geçen var mı rastlamadım. Pazartesi kontrolüm var tekrar ama günler geçmiyo.

Ben de öyle bir doktor videosu izlemiştim ama o kadar büyük alanı vücut nasıl emecek acaba. Çok korkuyorum keşke karnım şeffaf olsa da her şeyi görebilseydim diyorum

Dün lekelenme ile İlgili yazmıştım ama kimse cevap vermemiş dün gece adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ara ara. Lekelenme hala devam ediyor. 2de doktora gideceğim umarım düşük yapmıyorumdur Topiğin yarısı lekelenme yaşıyor sanırım ama ağrınız yok değil mi?

Günaydın canım ben görmedim geçmiş olsun. Benim lekelenme yok ama içten kanama var. Biraz ayakta durunca kasıklarım ağrıyo. İnşallah tutunacak bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…