2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hediye almadım ben canım. 7. Günde kontrole çağırdı beni sonra 40. Günde geleceksin dedi.
Benim de aynıydı canım hemşire göğsümü sıkıyordu sütün var diyordu bebek de 4-5 kez kaka yapıyordu ama şekeri düşmüş ateşlendi öyle anladık. Sizin şeker normalse yetiyordur bence. 3. gün geldi benim sütüm tamamen
Yaa helal olsun kız sana normal doğurdun demek tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün iri bebeklerin kan şekeri daha çabuk düşüyormuş canım ondan olabilir, sütün yeterlidir bence, birkaç güne de artar zaten merak etme

Hadii geçmişş olsun Hepimizin ilk başta öyle geldi hayatım zamanla artacak merak etme

Aaa canım bu ön süt son süt muhabbetini bilmiyordum bende özellikle iki memeyi de eşit emsin diye birini emerken alt değiştirip diğerine geçiyordum. Süt kalmasın memede azaltsın diye. 2 saat sonra mı diğerini vermeliyiz yani.

20 dk'dan az emdiği zaman da oluyor gece uykudan uyanınca çok uykusu var mesela 15 dk ancak emiyor. Küçük uclu silikonu kullandiysam emme süresi artiyor. Genel olarak 20dk ve üstü emiyor. Eğer beni uyku için kullanıyorsa bıraktiriyorum ama onun haricinde ne kadar emerse tutuyorum ben memede. 20dkdan fazla emzirme demesinin sebebi acaba gazını çıkart sonra devam et gibi mi? Arada gaz çıkartmak gerekiyor ya

Seni yanlış yönlendirmek istemem canım. Sen yine bir araştır ama akşama doğru goguslerde tetiklenme oluyormuş bebişin uykuya geçmesi için yağlı bir süt salgilaniyormus böylece daha çok uyuyormus. Belki sen ikisini de verdiğin için ikisinden de salgılanıyordur yanlış yönlendirmiyim. 21. Günden sonra ikisi birden salgılanıyor gibi bir şey okudugum için artık çok önemsemedim sadece alt değiştirince genelde.ayni memeden devam edip bitiriyorum sonra diğerine geciyorum

Ohh maşallah tosuncuk doğmuş daha yenisiniz çok normal takılma sen onlara , çok şükür kucağına aldın sağ sağlim darısı bize inşallah

Tamam canımm bende biraz araştırayım çok teşekkür ederim

Ben şöyle yapıyorum canım, 15 dakikadan fazla emdiyse eğer ; yağlı kısım da gitmiştir doymuştur , diğer emzireceğim zaman o memeyi vermiyorum artık orda kalmadı diyorum diğer memeyi veriyorum. Ama 15 dk dan az emiyorsa daha yağlı kısımdan az gitti diyorum diğer emzirmemde orayı tekrar veriyorum ki yağlı kısım gitsin doysun diyorum

Gözün aydın canım benim

Galiba işin kötü kısmı olmayan şeyler görüyorum sonra şok oluyorum
Nasıl yani canım? Bazen eşyaların gölgeleri felan insanı yanıltabiliyor o tarz şeyler mi ? Kendi kendini mi korkutuyorsun acaba, bende de bazen oluyor eşyaların gölgesi korkutuyor ama evde teksem korkuyorum

Gözü
n aydın canım

Kızlar sizler bebişler uyurken gece uyuyor musunuz, ilk defa bu gece tekim.
Eşim var aslında ama sabah işe gidecek diye öbür odaya gönderdim uyusun diye.
Bende uykuya dalarımda çocuğun sesini ya duymazsam diye uyuyamadım bir türlü

Nasıl yani canım? Bazen eşyaların gölgeleri felan insanı yanıltabiliyor o tarz şeyler mi ? Kendi kendini mi korkutuyorsun acaba, bende de bazen oluyor eşyaların gölgesi korkutuyor ama evde teksem korkuyorum
Yok canım bebek koltukta görüyorum bi bakıyorum yataginda.. bugün esimede denk geldi kucağından alır misin bebeği dedim bebeğin şuan altını değiştiriyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…