- 8 Eylül 2023
- 287
- 337
- 18
Dün dedim çıkar mısınız dedi aklıma gelmedi işte kızım veriyo yanımda hep dedim ben veremiyorumEki Görüntüle 3428419 direkt bunu aldır emzirirkende yalnız kalmak istediğini söyle veya cocuguda soy tamamen çıplak bedenleriniz değsin oksitosin salgılar vücudun birde memede masaj yap
Benimde öyleydi kuzum 3. Gün gelmeye başladı sütüm zaten o kıvamlı çekemiyor bebek o yüzden mamayla destekledim ama bugün doktora soracam ne zaman mamayı bırakalım diye. Ayy sonunda hepimiz doğurduk delilik annelik başka bir şey değil o kadar uykusuz kalıyorum ama ayaktayım sabah işe zor giden benAncak telefonu elime alabiliyorum kızlar. Tek tek mesajlara bakamadım kusura bakmayın. Biz doğduk çok şükür3800 gr 52 cm doğdu oğlum. İkimiz de iyiyiz benim dikişlerim var tabi ağrım var. Bebeğim emiyor ama kolostrum geliyor sadece çok az o da yetiyor mu bilmiyorum. Uyandıramıyoruz 3 saati buluyor uyandığında da memeyi tutturması zor oluyor. Aç kalmasından korkuyorum ama alışıcaz inşallah yavaş yavaş birbirimize. Benden haberler şimdilik bu kadar
Yok daha doğurmayanlar var canım sedanur Ravza Ece aklıma gelenlerKızlar K kelebekimsi hariç herkes doğurdu dimii
Ayyy doğuma alacaklar hemşire geldi kıçımda don bile yok soyun demişlerdi önceden üstümde bi örtü. Kv görümce yengeler filan dolu oda hemşirede kalk sedyeye at diyor baktım olmucak kızlar bi çıkarmasınız dedim hemşire döndü herkesi çıkardı sonra. Tamam yani bende olan sende de varda halka arz da etmeyelim dimiDün dedim çıkar mısınız dedi aklıma gelmedi işte kızım veriyo yanımda hep dedim ben veremiyorumeve gelince başladı sütüm gelmeye mahremiyet olmayınca gelmiyor bence hastanede hemşireler çekiştiriyo eşim annem çekiştiriyo millet izliyo falan ondan gelmiyordu bence
Niye böyle dedin şimdiKızlar K kelebekimsi hariç herkes doğurdu dimii
Koca 9 ay geçti 40 gün geçmiyorVayyy beee doğurduk kızlar şaka gibi
Sinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durumCanım başta bana da oldu böyle şeyler. Uykusuzluktan oluyor. Annem uyandırıyordu hadi ağlıyor emzirmen lazım kızım diye. Emziriyorum ya anne demistim. Ben o sıra bebeği emzirdigimi sanıyordum. Bebek ağlıyordu benim kafamda annem bı mutfağa gidip gelecek sonra emzirmem gerek gibi saçma bı düşünce oldu. Annem bana seslendi emzirmen lazım diye uyanınca kendime geldim öyle bir durum yok. Eşim yastigini kundak sanmış gece çok dikkatli şekilde tutmuş falanbenim şu an hatırlayamadığım bir kaç olay daha oldu. Rüyada yaşadığım ama gerçekmiş gibi olan. Annem korkmuştu ikiniz de uyku sersemi biriniz emzirdigini sanıyor otekiniz bebek kucaginda sanıyor ben nasıl birakcam şimdi size bebeği diye
15. günde çağırdı tekrar aslında dün 7 gün kontrolü vardı unuttum sormayı. İnşallah bir sorun yoktur.Canım 10.gün kontrolü var mı onu bi sor sen doktora. Ön sütten olur mu bilmiyorum bugün bi dikkat et bakalım düzelme olacak mı
Oh ne güzel rahatlamışsındır. Ben de işte banyoda duş aldım diye seviniyorumKızlar dün sabrımında tahammülümün de son haddesindeydim dön dolaş ağla modu. Hava alalım diye dışarı çıktık çok ani kararla termal otele götürdü eşim. üst baş bile yoktu yanımızda. Çocukları eşime bırakıp gidip masaj yaptırdım oğlanı uyutup kızın eline telefon verdik (telefon verme olayı ilk defa oluyor çocuk bile şaşırdı) şansımıza hava da güzeldi havuz başında oturduk kahve muhabbet sohbet. Gece yine berbattı kızımın uykusu geldi o uyurken öbürü ağlıyor uyandırıyor gaz damlası da yanımızda yok filan ama inanın hiç koymadı bana. Nasıl iyi geldi anlatamam sadece bir gece kaldık şimdi eve geldik ama o bile yetti inanın. Sabrı sonda olan ve gerçekten kötü hisseden annelere tavsiyemdir tek çocukla iş daha kolay olur bu arada. Emzirin verin babasına gidin masajınızı yaptırın rahatlayın oturun bi kahve için ev dışında biyerde olmak kalmak gerçekten bi nefes aldırıyor insana
Aktif emiyor benimki ama arada uyukluyor memede o zaman dürtüyorumBenim aktif emmiyor dört beş çekip duruyor ? Sizlerde de öyle mi
Evet biriktiriyor canım benimki de hatta tıkanıyor sürekli beni de korkutuyor hık hık diye sesler çıkarıp zor yutuyor. Silikondan ağzına az tazyikli geliyordur ondan birikiyordur süt, şimdi silikonsuz daha iyi çekiyordur bebişin bence normalHer gün degisiyor ya bizim 40i çıkacak hala tam duzeni yokben de artık silikonu bırakmaya çalışıyorum dediğin gibi meme ucunu ezip veriyor
Bir de normalde silikonda süt birikirdi cekistirirken dokerdi falan öyle boşa gidiyordu sütüm. Şimdi de silikonsuz emerken sanki sonradan yutuyor tam anlamadım ağzından taşıyor kenardan akıyor süt. Biriktirip mi yutuyor ya da silikonsuz olunca mi öyle geldi anlamadım. Normal mi bu? Ağız bezi koyuyorum üstüne. Emzirme bitince ağız bezi, sütyenim her yer ıslak oluyor
Canım mamayla desteklemeye devam ediyomusun? Bazı mamalar da yeşil kakaya sebep olabilirmiş.15. günde çağırdı tekrar aslında dün 7 gün kontrolü vardı unuttum sormayı. İnşallah bir sorun yoktur.
Oh ne güzel rahatlamışsındır. Ben de işte banyoda duş aldım diye seviniyorumresmen 7 gün yıkanmadım korktum dün kontrolde doktor dikişlerin iyileşmiş deyince yıkandım dünya varmış
Aktif emiyor benimki ama arada uyukluyor memede o zaman dürtüyorum
Evet biriktiriyor canım benimki de hatta tıkanıyor sürekli beni de korkutuyor hık hık diye sesler çıkarıp zor yutuyor. Silikondan ağzına az tazyikli geliyordur ondan birikiyordur süt, şimdi silikonsuz daha iyi çekiyordur bebişin bence normal
Evet günde bir kez mama veriyorum canım 30 cc kadar ondan mı oluyor dersin? Doktor kesin mamayı dedi dün artık dün gece son kez verdim bundan sonra takip edeyim bakalım.Canım mamayla desteklemeye devam ediyomusun? Bazı mamalar da yeşil kakaya sebep olabilirmiş.
Ay 1 hafta iyi durmuşsun valla ben ilk dönem günde 2-3 kere duş alıyordum. Bide anestezi etkisi baş ağrısı filan yapınca soluğu duşta alıyordum. Ama sonra annemde gidince eşim yada bi insan gelse de duşa girebilsem 4-5 dakikadan uzun kalabilsem moduna girdimdün masaj filan iyi geldi bakalım kaç gün gidecek
Ayy bnde şu sarılık riskini atlatsaydık rahatlıcamKoca 9 ay geçti 40 gün geçmiyor
I ImaginaryLife ben çok dikkat ediyorum en baştan beri son süt olayına vs bebeğim kilo almış zayıf bebis annelerine duyurulur. Kilo aldırmak istiyorsanız memenizde son süt damlası bile kalmasınCanım doktor üstüne basa basa son emzirdiğin memeyi ver tekrar sonra öbürüne geç dedi son süt ilk süt durumu var ya son sütü de alsın diye
Daha durrr kıyafetlerin süt olacak hep bebek emerken bebekte süt olacakHer gün degisiyor ya bizim 40i çıkacak hala tam duzeni yokben de artık silikonu bırakmaya çalışıyorum dediğin gibi meme ucunu ezip veriyor
Bir de normalde silikonda süt birikirdi cekistirirken dokerdi falan öyle boşa gidiyordu sütüm. Şimdi de silikonsuz emerken sanki sonradan yutuyor tam anlamadım ağzından taşıyor kenardan akıyor süt. Biriktirip mi yutuyor ya da silikonsuz olunca mi öyle geldi anlamadım. Normal mi bu? Ağız bezi koyuyorum üstüne. Emzirme bitince ağız bezi, sütyenim her yer ıslak oluyor
Milletinde meme görme merakı beni benden alıyor ben hep emzirmeye yatak odasına götürdüm kaynanamin gelmesine de izin vermedim çok zoruna gitmiş sanırım ama napiyimDün dedim çıkar mısınız dedi aklıma gelmedi işte kızım veriyo yanımda hep dedim ben veremiyorumeve gelince başladı sütüm gelmeye mahremiyet olmayınca gelmiyor bence hastanede hemşireler çekiştiriyo eşim annem çekiştiriyo millet izliyo falan ondan gelmiyordu bence
Gece mesaisine tekrar hosgeldin canım gozlerim seni arıyorduVayyy beee doğurduk kızlar şaka gibi
Hoşbuldum canımGece mesaisine tekrar hosgeldin canım gozlerim seni arıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?