2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Eki Görüntüle 3428419 direkt bunu aldır emzirirkende yalnız kalmak istediğini söyle veya cocuguda soy tamamen çıplak bedenleriniz değsin oksitosin salgılar vücudun birde memede masaj yap
Dün dedim çıkar mısınız dedi aklıma gelmedi işte kızım veriyo yanımda hep dedim ben veremiyorum eve gelince başladı sütüm gelmeye mahremiyet olmayınca gelmiyor bence hastanede hemşireler çekiştiriyo eşim annem çekiştiriyo millet izliyo falan ondan gelmiyordu bence

Benimde öyleydi kuzum 3. Gün gelmeye başladı sütüm zaten o kıvamlı çekemiyor bebek o yüzden mamayla destekledim ama bugün doktora soracam ne zaman mamayı bırakalım diye. Ayy sonunda hepimiz doğurduk delilik annelik başka bir şey değil o kadar uykusuz kalıyorum ama ayaktayım sabah işe zor giden ben sanki yıllardır onu bekliyormuşum gibi çok güzel hep iyi olsun bebeklerimiz

Ayyy doğuma alacaklar hemşire geldi kıçımda don bile yok soyun demişlerdi önceden üstümde bi örtü. Kv görümce yengeler filan dolu oda hemşirede kalk sedyeye at diyor baktım olmucak kızlar bi çıkarmasınız dedim hemşire döndü herkesi çıkardı sonra. Tamam yani bende olan sende de varda halka arz da etmeyelim dimi

Sinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durum

Canım 10.gün kontrolü var mı onu bi sor sen doktora. Ön sütten olur mu bilmiyorum bugün bi dikkat et bakalım düzelme olacak mı
15. günde çağırdı tekrar aslında dün 7 gün kontrolü vardı unuttum sormayı. İnşallah bir sorun yoktur.
Oh ne güzel rahatlamışsındır. Ben de işte banyoda duş aldım diye seviniyorum resmen 7 gün yıkanmadım korktum dün kontrolde doktor dikişlerin iyileşmiş deyince yıkandım dünya varmış
Benim aktif emmiyor dört beş çekip duruyor ? Sizlerde de öyle mi
Aktif emiyor benimki ama arada uyukluyor memede o zaman dürtüyorum
Evet biriktiriyor canım benimki de hatta tıkanıyor sürekli beni de korkutuyor hık hık diye sesler çıkarıp zor yutuyor. Silikondan ağzına az tazyikli geliyordur ondan birikiyordur süt, şimdi silikonsuz daha iyi çekiyordur bebişin bence normal

Canım mamayla desteklemeye devam ediyomusun? Bazı mamalar da yeşil kakaya sebep olabilirmiş.
Ay 1 hafta iyi durmuşsun valla ben ilk dönem günde 2-3 kere duş alıyordum. Bide anestezi etkisi baş ağrısı filan yapınca soluğu duşta alıyordum. Ama sonra annemde gidince eşim yada bi insan gelse de duşa girebilsem 4-5 dakikadan uzun kalabilsem moduna girdim dün masaj filan iyi geldi bakalım kaç gün gidecek

Evet günde bir kez mama veriyorum canım 30 cc kadar ondan mı oluyor dersin? Doktor kesin mamayı dedi dün artık dün gece son kez verdim bundan sonra takip edeyim bakalım.

Ay duş almamak çok kötüydü neyse ki hava soğuktu öyle aman aman terlemedim ev de soğuk olunca cesaret edemedim hem üşütürüm hem dikişlere zarar gelir diye. Neyse rahatladım valla. Ben de annemler varken bol bol duş alayım o zaman masaja benim de çok ihtiyacım var

Canım doktor üstüne basa basa son emzirdiğin memeyi ver tekrar sonra öbürüne geç dedi son süt ilk süt durumu var ya son sütü de alsın diye
I ImaginaryLife ben çok dikkat ediyorum en baştan beri son süt olayına vs bebeğim kilo almış zayıf bebis annelerine duyurulur. Kilo aldırmak istiyorsanız memenizde son süt damlası bile kalmasın

Daha durrr kıyafetlerin süt olacak hep bebek emerken bebekte süt olacak bebek biraz ağzında biriktiriyo tam hepsini bir anda yada aynı anda yutamiyor agzindan fazlasını boşaltıyor benim.mendilde dayanmıyor bazen koysamda ağzının altına

Milletinde meme görme merakı beni benden alıyor ben hep emzirmeye yatak odasına götürdüm kaynanamin gelmesine de izin vermedim çok zoruna gitmiş sanırım ama napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…