2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durum
Ben uykudan uyanip esime kulagimdan süt akiyor mu bi baksana demistimve ilk on gun surekli kalkip yatagin icinde bebegi ariyordum bulamiyorum diye cildiriyordum geri besige bakiyordum orda diye rahatliyordum hic merak etme cogumuz halisunasyon goruyoruz bence

Milletinde meme görme merakı beni benden alıyor ben hep emzirmeye yatak odasına götürdüm kaynanamin gelmesine de izin vermedim çok zoruna gitmiş sanırım ama napiyim
Bir meme emerken yapışırlar, iki alt değiştirirken. ben eşimle de şimdiden konuştum inaillah o disiplin devam ederse kimsenin yanında açmak istemiyorum altını da memeyi de

Valla merak edip googlede baktım öyle yazıyordu canım bazı mamalar yeşil kakaya sebep olabilir diye. İnşallah yarına normale dönmüş olur.

İyi gene pek terlememişsin ben daha hastane odasında başladım nasıl bir ter attım öyle böyle değil vallahi madem dikişlerinde düzelmiş annen yanındayken bol bol al duşunu sonra alınmıyor

Ayy bnde şu sarılık riskini atlatsaydık rahatlıcam kan uyuşmazlığı olduğu için 2kat daha riskli sarılığı
Dün kaç çıktı sarılığı canım baktırdın mı üçüncü gündü galiba dimi? İnşallah sorunsuz atlatırsın eltinin yaptığı bişeyden bahsediyodun yaptın mı onu sarılık için

Kızlar doktorum bebeğime diyet verdi fjdjsjdjjdhdhe 15 günlük bebeğe diyet o da çok kilo aldigi için jsdjdjdjd
Hey maşallah bee bu zayıflıkla 4 kiloya değen bebek doğurdun bide üstüne bebeğe diyet aldırdın şaka bi yana kaç kilo almış ki diyet dicek kadar

Kızlar sütüm baya azaldı sanırım ya iki gündür farkındaydım zaten bugün bi uyuyamadı çocuğum. Emziriyorum yatırıyorum 5dk sonra ağlıyor emzik veriyorum aç gibi saldırıyor tekrar emziriyorum sonrası yine aynı. Eşime lohusa şerbeti aldırcam akşam getirir. şimdi incir ceviz filan yiyorum. Mama yaptım tekrar ağlarsa vercem bakalım ozaman ne olcak.

annelik nasıl içimize işlemişse artık gerçekten halisunasyonlarimiz çok komedi ya..
Allah seni napmasin senin süt olayida ayrı komik içim rahatladı yoksa ben kafayı yiyiyorum zannediyordum

_Ravzaa_ varmı hiç belirtin ne durumdasın canım sende kavuşsaydın hayırlıysa
Bütün belirtiler geri kaçtı canım ya sabah 10 a kadar uyumuşum düşün arada gelen sancılar eskiye göre daha şiddetli ama devamı yok . Kaç gündür durmadan da yapmur yapıyor dışarıya çıkamadım. Şimdi gidip biraz yürüyeyim
Sen nasılsın ? Dikişin oldu mu ?

Koca gibi koca maşallah ben termal otele gidelim desem benim öküz gel ben seni ısıtim der osurur evlenmeden önce nasıl romantikti of ya

Ben 2 gün önce yatarken aniden kalkıp eşime sen kimsin demişim lohusa psikolojisi gerçekten çok kötü cesursavasci korkma cesurum hepimiz öyleyiz

Bir meme emerken yapışırlar, iki alt değiştirirken. ben eşimle de şimdiden konuştum inaillah o disiplin devam ederse kimsenin yanında açmak istemiyorum altını da memeyi de
Ben yatak odasına gittim çocuk ağlamıyor bak kv ilk geldiği dakika yatak odasına geldi çocuğun pipisine baktı gitti şok oldum içimden dedim ki ne pipi görme meraklisiymissin.. sonra bir gün 1 saatliğine emanet ettim çocuk altına yapmış sanırım altını değiştirmiş falan çok meraklılar görmeye..
Ben eşime dedim mememi kimsenin gormesini istemiyorum dedim annen de gelmesin dedim kvde de bi kaç kere deniyecek oldu şansını Ben kızınca bozulmuş işte son gün anneligime kadar laf etti..
Canım bunca sene saklamisiz mememizi halka açık olsa açıp gezerdim valla şu bebek emecek şeyiyle kimsenin görmesini de istemiyorum saygı duyulması gereken konulardan biri bence bu

Yürüyüşten gelince yıkayın canım.. Ben bile duşa disardan gelince giriyorum yoksa hasta olabiliyorum riske atma

Gelince yıka yatır bence canım hem açık alan bitki tozları vs gider üstünden hem vücudu rahatlar güzel uyur evde de keyif yapmaya devam edersin

Sinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durum
Valla 3. Hafta artık alışmıştım bebeğe sanırım ilk 2 haftaydi sıkıntı bak başka bir tanesi daha aklıma geldi bı ara uyumuşum emzirirken uykumda telefonla oynuyordum uyandığımda telefon ekranı kaydırır gibi yastığın üzerinde parmağımi kaydiriyordum az kaldı geçiyor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…