2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Adam hırpalamış kendini resmen. Yazıktır bukadar yüklenme işe filan gidiyor uykusuz kalmasın

Bayıldım ben de yaptırabilirim bundan
Günde 20 gr alt sınır dedi Doktor
Yaa ben ne farkettım benımde bebek emiyor gıbı görünüyor ama sağim yapinca çeyreğini emmiş oluyor. Bı sağimla baksana . Bende bu ara sürekli sağip verıyorum bı çare bulmam lazım
10 dk aktif emiyor benimki her çekişte yutkunuyor sonra uyku modunda emiyo
Sağamıyorum canım ben uçları yara kanıyordu yeni yeni toparlanıylr, pompa daha çok yara yapar denedim de çok acıdı sağamadım.

Ben yine uzun giydiriyorum ya sabaha karşı serin oluyor. Gerçekten saçma bir hava var

Kızlar bebeklerinizi gece uyandırıp besliyormusunuz ben dün 28 kontrolüne götürdüm doktor artık 11 de besle 6 ya kadar karışma kendisi uyanmazsa dedi
Benimki kendisi uyanıyor canım acıkınca en fazla 4 saat uyudu beslemeden

Balkona çıkıp yangın vaaaaar diye bağırasım var. Allahım iki boğa burcu çocukla bir evde yaşanmıyor asla doymuyorlar birini emzirirken öbürünün karnını doyurmaya çalışmak ve bunun günde on kere tekrarlanması çok zor yıldım yeminle biri bi çay kahve bişey göndersin bana nolur bayılajamm

KV ilk geldiğinde susturamadik sanmıştı. Sonraki günler anladı ki altı acilmasindan nefret ediyor. Artık anladı bebiş gece ağlıyorsa biz altını değiştiriyoruzdur
Ay seninkide mi sevmiyor benimki de çogu zaman götünü yırtıyor biyerini sıkmışım gibi korkutuyor beni

İki bogada bende var al bendende o kadar açıkınca çıldırıyorlar hele bebek 5 dak geçiksin aranması bulamasın etini sıkmışın gibi bagırıyor bizim babada öyleymiş tabagı agzına tutup yedirirmiş annesi yoksa aglarmış

Ay benim instagramda reklamlar çıkıyor sayfalara giriyorum hep İzmir’de çıkıyor keşke İzmir’de olsaydım ya ne güzel kuaförler var
Benimki bir memeye karışmamıştı şimdi süt az olunca ona da karışıyor
Canım 2 haftada 350 gayet iyi bence. Bizimki 3780 doğdu 4500 oldu bir ayda. 4 haftada 700 grama yakın almış hemen hemen senin gibiyiz biz de

Ay kesin yaptır chen, bebeğe mama veriyorsan babasına ver yan kafede otursunlar kuaföre yakın; veya süt sağıp ver. Ben üstüne keratin de mi yaptırsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…