- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Adam hırpalamış kendini resmen. Yazıktır bukadar yüklenme işe filan gidiyor uykusuz kalmasınBen de dün gece bebekle uğraşırken çok sıkıştım eşim uyuyordu dedim 2 dk bak tuvalete gideyim. Tamam biraz daha bekle kalkıyorum dedi. Sadece doğrulup uzaktan bakıyor..
Kendini bu kadar yormasına üzülüyorum valla
Bayıldım ben de yaptırabilirim bundanBugün saçlarımı ombre yaptıracağım kızlar. Mamasını hazırlayıp eşime vereceğim. Umre anlıyor Allah kabul etsin diyor. Yok saçlarıma sarı ışıltı vereceğim dedim, Tarık Mengüç şakşuka olma diyor.
Sizce nasıl kızlar bunu kuaför tutturur mu bir muallaktayım açıkçası kuaförü bile seçemedim
Eki Görüntüle 3432240
Günde 20 gr alt sınır dedi DoktorYıkayın kız çocukları biz gün aşırı yıkamaya başladık haftada bir köpük diğer yıkamalarda sadece su. Temmuzda hergün yıkamaya döncem rutin oluşur gece yap işine gelir
bir haftada kaç gram alması gerekiyormuş ki
10 dk aktif emiyor benimki her çekişte yutkunuyor sonra uyku modunda emiyoYaa ben ne farkettım benımde bebek emiyor gıbı görünüyor ama sağim yapinca çeyreğini emmiş oluyor. Bı sağimla baksana . Bende bu ara sürekli sağip verıyorum bı çare bulmam lazım
2 haftalık izinde olması pekiAdam hırpalamış kendini resmen. Yazıktır bukadar yüklenme işe filan gidiyor uykusuz kalmasın
Ben yine uzun giydiriyorum ya sabaha karşı serin oluyor. Gerçekten saçma bir hava varAynı aynı İzmir’de de saçma bi durum var mesela şuan oldukça rüzgarlı. Gece felaket sıcak sabaha karşı fazla serin sonra yine sıcak. Zaten donsuz yatıyo da uzun kollu mu kısa kollu mu giydirceğimi şaşırıyorum
Ekstra yıkıldım2 haftalık izinde olması peki
aynen gece bende uzun kollu giydiriyorum gündüz kısa kollu devamkeBen yine uzun giydiriyorum ya sabaha karşı serin oluyor. Gerçekten saçma bir hava var
Benimki kendisi uyanıyor canım acıkınca en fazla 4 saat uyudu beslemedenKızlar bebeklerinizi gece uyandırıp besliyormusunuz ben dün 28 kontrolüne götürdüm doktor artık 11 de besle 6 ya kadar karışma kendisi uyanmazsa dedi
Daha başımıza ne gelebilir ki diye düşünüyorlar ama bu günleri çok arıcaklarTecrübeli anneler bunu beğendi. İlk çocuğu olan anneler neyin içine düştüm ben diyor
Aynen aynen durun daha yeni başlıyoruz diyesim var da modları düşmesin istiyorumDaha başımıza ne gelebilir ki diye düşünüyorlar ama bu günleri çok arıcaklar
Yaaa parmaklara nasıl dayanıyorsun kısa kolludaEkstra yıkıldım
aynen gece bende uzun kollu giydiriyorum gündüz kısa kollu devamke
Ay seninkide mi sevmiyor benimki de çogu zaman götünü yırtıyor biyerini sıkmışım gibi korkutuyor beniKV ilk geldiğinde susturamadik sanmıştı. Sonraki günler anladı ki altı acilmasindan nefret ediyor. Artık anladı bebiş gece ağlıyorsa biz altını değiştiriyoruzdur
Yaşayarak görsünler artık güzel annelerimizAynen aynen durun daha yeni başlıyoruz diyesim var da modları düşmesin istiyorum
Kesilmiş sütAslında o mukuslu kusma değil cokelekli kusma diye geciyo sanırım anne sütünü işlemiş midesinde fazlasını dışarıya atmış
İki bogada bende var al bendende o kadar açıkınca çıldırıyorlar hele bebek 5 dak geçiksin aranması bulamasın etini sıkmışın gibi bagırıyor bizim babada öyleymiş tabagı agzına tutup yedirirmiş annesi yoksa aglarmışBalkona çıkıp yangın vaaaaar diye bağırasım var. Allahım iki boğa burcu çocukla bir evde yaşanmıyor asla doymuyorlar birini emzirirken öbürünün karnını doyurmaya çalışmak ve bunun günde on kere tekrarlanması çok zor yıldım yeminle biri bi çay kahve bişey göndersin bana nolur bayılajamm
Benimki de öyle etini çekmişim gibi bağırıyo diyorum hep. Elim ayağıma dolaşıyo korkutuyo beni küçük terörAy seninkide mi sevmiyor benimki de çogu zaman götünü yırtıyor biyerini sıkmışım gibi korkutuyor beni
Ay benim instagramda reklamlar çıkıyor sayfalara giriyorum hep İzmir’de çıkıyor keşke İzmir’de olsaydım ya ne güzel kuaförler varAy bunu tutturanını bulmak lazım. Bende boyatmak istiyorum sevgili eşimin gözü zor alışıyormuş haspambende bunu tutturacak bi kuaför var ama sabah 10 da girsem akşam 6 da anca çıkarım aşırı uyuşuk.
Benimki bir memeye karışmamıştı şimdi süt az olunca ona da karışıyorHahahaha kendi kafam şişti demiyor da bebeğinde kafası var diyoraman çok konuşuyosa gönder gitsin hiç sevmen başımda kaynana gibi benimki sessiz hele bi açsın ağzını dilini koparırım. İlkinde o haklarını kullandı o
Canım 2 haftada 350 gayet iyi bence. Bizimki 3780 doğdu 4500 oldu bir ayda. 4 haftada 700 grama yakın almış hemen hemen senin gibiyiz biz deKızlar bebekleriniz bir ayda kaç kilo aldı? Ve kilo alma hesabı yaparken hastane çıkışı düştüğü kilodan mı üzerine sayacağız?
golden-snitch medusaa gulumsebebek P Pembepilates
Benimki iki haftada 350 gr civarı almış doktor alt sınırda dedi de ondan merak ettim.
Ay kesin yaptır chen, bebeğe mama veriyorsan babasına ver yan kafede otursunlar kuaföre yakın; veya süt sağıp ver. Ben üstüne keratin de mi yaptırsam diye düşünüyorumBayıldım ben de yaptırabilirim bundan
Günde 20 gr alt sınır dedi Doktor
10 dk aktif emiyor benimki her çekişte yutkunuyor sonra uyku modunda emiyo
Sağamıyorum canım ben uçları yara kanıyordu yeni yeni toparlanıylr, pompa daha çok yara yapar denedim de çok acıdı sağamadım.
Ay hiç deme, zaten o hayatlara benzeyen 2 resim ss aldım kuaföre göstereceğim bak bu olmasın diyeHayaller hayatlar olmadan bu işi bitirirsin inşaAllah
Aynı cümleyi kullandım dün neyin içine düştüm diyeTecrübeli anneler bunu beğendi. İlk çocuğu olan anneler neyin içine düştüm ben diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?