- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Sudocrem hemen geçiriyor canım benim de pişikti sürdüm valla kıpkırmızı popo bembeyaz olduKızlar benim bebişim pişik olmuş lütfen bişeyler söyleyin deneyeyim sürekli ağlıyor
Benimki saçlarımı çekiyorBenimki de beni….. emzirmeye calisirken bas bas bagirirken de yaka paça çekip itip yoluyo falan bildiğin dayak yemeye başladım yavrumdan
Ne kadar hareketliler maşallah diyerek durumu güzelleştiriyorumBenimki de beni….. emzirmeye calisirken bas bas bagirirken de yaka paça çekip itip yoluyo falan bildiğin dayak yemeye başladım yavrumdan
Dimi ben de anlamıyorum dolapta da et var eşim et almış yemek konusunda rahat etsin diye. Arkaya arkaya köfte et vs yemisiz öyle yenmezmis. İyi de oğlun niye aldı o eti yani saçma sapan hareketlerHelal olsun eşine kvde de dün yiyememissin neyi zorluyo sonraki gunde
Hayır canım anne sütü sadeceCanım mama veriyo musun peki
Emzirirken benimki mememi sundurmeye başladı hep yara yaptıBenimki de beni….. emzirmeye calisirken bas bas bagirirken de yaka paça çekip itip yoluyo falan bildiğin dayak yemeye başladım yavrumdan
Ya benim bebişin de pisigi vardı bacak birleşim kısmında. Odalar geçti de poposunun kırmızılıgı kendinden mi pişik mi bilmiyorumSudocrem hemen geçiriyor canım benim de pişikti sürdüm valla kıpkırmızı popo bembeyaz oldu
Benimki saçlarımı çekiyor
Cnm bak pamukçular mu ?Kızlar bebeğin dili bembeyaz. Ben süt içtiği için diye sanıyorum ama annem yara olabilir diyor. Sizin nasıl
Cnm sen süt sağim yaptın mı hiç ? Bebeğin tam haftasına uygun kilo almiş . Sağim yaptıysan saat bası ne kadar bebiş içiyordu ?Ya benim bebişin de pisigi vardı bacak birleşim kısmında. Odalar geçti de poposunun kırmızılıgı kendinden mi pişik mi bilmiyorum
Dur resim atacağım bir baksanaCnm bak pamukçular mu ?
Pamukçuk olabilir canım doktora götür bir göster istersenKızlar bebeğin dili bembeyaz. Ben süt içtiği için diye sanıyorum ama annem yara olabilir diyor. Sizin nasıl
Cnm pamukçuk olmuş bu çok ilerlemeden temizle . Bi kaşik karbonat yarim çay bardağina koy . Kulak çöplüğüyle güzelcene temizle . Yada ince bir tülbent bezle parmağina ağzini damağini temizle . Bizimki de öyle oldu birden ilerledi tabaka oldu . Seninki ilerlememiş karbonat yeterlidir . Bide emzik emzik başliği göğsünü de karbonatli suyla temizleKızlar bebeğin dili böyle. Acaba yara mı bu ? Ben süt lekesi sanıyordum ? Birde bunun için damla varmış hiç oldu mu sizde
melegim can Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife
Eki Görüntüle 3432430
Nasıl 1 ayda 1 bufuk kılo mu aldı hey maşallah benım kızım 800 gram aldı2850 doğdu,2800e düştü. 3. Gün kontrolünde 2500du. 1 aylıkken 4000 oldu. Sanırım kaybettiği kiloları başta çabuk alıyorlarmış. Çünkü 2-3 günde 200 gram birden aldı sonra azalarak almaya basladi
Evet benim ki 15 dkka bile hıçkırıyorBebeğin hıçkırması normal dimi ya?
Aynen şimdi aldık ilacını eczaneden. Karbonat alıyor eşim. Günde kaç kere sileyim göğsümüCnm pamukçuk olmuş bu çok ilerlemeden temizle . Bi kaşik karbonat yarim çay bardağina koy . Kulak çöplüğüyle güzelcene temizle . Yada ince bir tülbent bezle parmağina ağzini damağini temizle . Bizimki de öyle oldu birden ilerledi tabaka oldu . Seninki ilerlememiş karbonat yeterlidir . Bide emzik emzik başliği göğsünü de karbonatli suyla temizle
Diğer iki çocuğun kaç yaşlarınd
Kizim 8 oglum 5 yasinda canimDiğer iki çocuğun kaç yaşlarında
Bizim de böyle canım doktor sütten oluyo normal dediKızlar bebeğin dili böyle. Acaba yara mı bu ? Ben süt lekesi sanıyordum ? Birde bunun için damla varmış hiç oldu mu sizde
melegim can Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife
Eki Görüntüle 3432430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?