- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ya ahahahah çok güldümBen de dün gece bebekle uğraşırken çok sıkıştım eşim uyuyordu dedim 2 dk bak tuvalete gideyim. Tamam biraz daha bekle kalkıyorum dedi. Sadece doğrulup uzaktan bakıyor..
Kendini bu kadar yormasına üzülüyorum valla
Aynısı aynısı, bir gün gaz yapıyor diye fasulye yiyemedim. Bir çorba yapmış önceki gunden de fasulye var. Aa sen yiyemiyodun dimi diyoEvet en basiti annem bebeğin utusunu alt değiştirme olsun yemek olsun Allah razı olsun ev temizleme olsun çamaşırı makineye atip asma olsun bana ara öğün getirme serbetimi hazırlama vs vs her şeyi yapıyormuş bende kvgil gelince anladım sadece bebeği pohpohlamakla olmuyor yardım anca yük....
Aynısı dışarıdan duyan çocuğu dövüyorum zannederAy seninkide mi sevmiyor benimki de çogu zaman götünü yırtıyor biyerini sıkmışım gibi korkutuyor beni
2850 doğdu,2800e düştü. 3. Gün kontrolünde 2500du. 1 aylıkken 4000 oldu. Sanırım kaybettiği kiloları başta çabuk alıyorlarmış. Çünkü 2-3 günde 200 gram birden aldı sonra azalarak almaya basladiKızlar bebekleriniz bir ayda kaç kilo aldı? Ve kilo alma hesabı yaparken hastane çıkışı düştüğü kilodan mı üzerine sayacağız?
golden-snitch @medusaa @gulumsebebek P Pembepilates
Benimki iki haftada 350 gr civarı almış doktor alt sınırda dedi de ondan merak ettim.
3 saati geçirmiyor zaten. Bir gün geçer gibi oldu uyandırdım emzirdim kustu. Dr o uyanmadıgı sürece elleme dediKızlar bebeklerinizi gece uyandırıp besliyormusunuz ben dün 28 kontrolüne götürdüm doktor artık 11 de besle 6 ya kadar karışma kendisi uyanmazsa dedi
Ben aldım canımm 1 aylık olmasını bekliyorum bebeminKızlar kanguru alan kullanan var mı?
Helal olsun eşine kvde de dün yiyememissin neyi zorluyo sonraki gundeAynısı aynısı, bir gün gaz yapıyor diye fasulye yiyemedim. Bir çorba yapmış önceki gunden de fasulye var. Aa sen yiyemiyodun dimi diyoeşim kızdı bu kız emziriyor diye
Gelmiyor cnm acaba çok mu aliştı bıberona dıye mi sız emzırdıkten sonra sağim yapinca süt çok geliyor mu ?Yutkunma sesi duymuyomusun
Canım mama veriyo musun peki2850 doğdu,2800e düştü. 3. Gün kontrolünde 2500du. 1 aylıkken 4000 oldu. Sanırım kaybettiği kiloları başta çabuk alıyorlarmış. Çünkü 2-3 günde 200 gram birden aldı sonra azalarak almaya basladi
Sudocrem birebirKızlar benim bebişim pişik olmuş lütfen bişeyler söyleyin deneyeyim sürekli ağlıyor
Sudocrem bebeğin altinı yıka ve kurut her seferinde bıde açık bırak zaman buldukcaKızlar benim bebişim pişik olmuş lütfen bişeyler söyleyin deneyeyim sürekli ağlıyor
1047 de benek görülmüyor cnm 3500 den sonra iyi bir ultrasonda kese görünüyor . Yani üç gün sonra gidersen görünebilir .Merhabalar beta hcg sonucum 1047,7 rahim duvarı kalınlaşmış ama rahimde bebeği göremedi doktor yorumda yapmadı acaba neden olabilir ?
Benimki 2 gün önce 5 saat uyanmadı zorla uyandırdım 90 cc mama verdim kustuBenimki kendisi uyanıyor canım acıkınca en fazla 4 saat uyudu beslemeden
Duş gibi mi canım nssıl her seferinde yıkansbilir en basit maşallah saatte 2 3 bez değişiyorumSudocrem bebeğin altinı yıka ve kurut her seferinde bıde açık bırak zaman buldukca
Benimki de beni….. emzirmeye calisirken bas bas bagirirken de yaka paça çekip itip yoluyo falan bildiğin dayak yemeye başladım yavrumdanBen bunları yapmaya kalktığımda bebeğim beni tekme tokat dövüyo
Sudocrem hemen geçiriyor canım benim de pişikti sürdüm valla kıpkırmızı popo bembeyaz olduKızlar benim bebişim pişik olmuş lütfen bişeyler söyleyin deneyeyim sürekli ağlıyor
Cnm bende çok zorlaniyordum tuvalet yada banyo lavabon uygunsa aslinda bebeği orda iki dk yıkabilirsin . Altini ıslak pamukla temizledikten sonra kuru pamukla kurut . Gün içinde aç onu sudocrem bol sür her seferinde benimki öyle geldi kendineDuş gibi mi canım nssıl her seferinde yıkansbilir en basit maşallah saatte 2 3 bez değişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?