- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Bizim de her gece kavga ile geçiyor sürekli negatif modda sinirimi bozuyor lohusa olan ben değilim o sankiBenim eşim de öküzün daniskası acayip sinir oluyorum
Evet canım bileğinden anlarsın45 derece olduğunu anlayamam ama bileğimi yakmayacak sıcaklığa geldiğinde termosa koysam mesela olur dimi
Aaa tamam doktordan gelince yapıyım
Günaydın canım bizim de çapak sorunumuz vardı doktor netira verdi 5 gün kullan dedi, damlatabilirsin sen deGunaydin kızlar oglan ile kizin 2 gündür gozleri capaklandi. Bugun bebeginde gözü capaklanmis. Netira damla kullanıyordum bebege de damlatssm mi acaba? Kizim bebekken de gozyasi kanalı tikaliydi hep netira damla kullanmistim.
Canımm silikon uçla denesene belki memeni yakalayamıyordur. Silikonla alıştır hem meme ucun büyürKızlaaaarrr çıkdırmak üzereyim bu bebek memeyi emmiyor, süt sağıp veriyorum emiyor mama veriyorum emiyor. Biberona alıştı diyeceksiniz biberondan önce de çığlık atıyordu memede. Napacağım sürekli meme sağ dolapta çıkar ısıtbugün direndim biberonla savaştım 5 saattir durmadan ağladı dayanamadım verdim biberonu nasıl vakumluyo, sütüm de var dökülüyor görünüyor. Saçımı başımı yolacam imdaaattttt
Onu da alayım bir canımCanımm silikon uçla denesene belki memeni yakalayamıyordur. Silikonla alıştır hem meme ucun büyür
benimki de öyleHerkes kayınvalidesini öldürmek istiyor ben eşimiöyle sinir bozucu ki boğasım geliyo tam bir öküze dönüştü
Aynı şeyi yaşıyoruzHem de nasil uzmustu ama simdi de elinden gelse cocuguna dokundurtmayacak ciddi anlamda kendi cocugu saniyor evin icinde benim oglum uyandi mi benim oglum agladi mi diyerek dolasiyor bir sey oldugunda o kosuyor disari ciktik bebek arabasını zorla elimden cekip suruyor bana hicbir sekilde musade etmiyor.
45 derece olduğunu anlayamam ama bileğimi yakmayacak sıcaklığa geldiğinde termosa koysam mesela olur dimi
Aaa tamam doktordan gelince yapıyım
Bende çatladım. Ve hiç bi çatlak kremi tam çözüm olmuyorKızlar ya ben doğumdan sonra çatladim. Kırmızı şu an. Öneriniz var mı liearacin çatlak onarıcı kremi de varmış alsam mı?
Çok mu sıcak neredeydin sen?Okadar aldığım İkili patikli takımların hiç birini üçüncü kere giymedi hepsi kaldı çocuk zıbın çorapla takılıyor. okadar stok yaptığım Sleepy bezler elimde patladı dün primaya döndüm. Sözde tecrübe bile yaramadı yenidoğana. Ağlayarak şortlu takımları sepetime ekliyorum
Lazer yapiliyomus galibaBende çatladım. Ve hiç bi çatlak kremi tam çözüm olmuyorbu ünlüler çözümü nasıl buluyorlar
Ben ünsüzüm ben de çözüm bulamadımBende çatladım. Ve hiç bi çatlak kremi tam çözüm olmuyorbu ünlüler çözümü nasıl buluyorlar
Şortlu tişört almıştım ben de iyi ki çok almamışım şortlu zibina döndümOkadar aldığım İkili patikli takımların hiç birini üçüncü kere giymedi hepsi kaldı çocuk zıbın çorapla takılıyor. okadar stok yaptığım Sleepy bezler elimde patladı dün primaya döndüm. Sözde tecrübe bile yaramadı yenidoğana. Ağlayarak şortlu takımları sepetime ekliyorum
Canım learac çatlak kremini türkiyeden çekti diye biliyorum.Kızlar ya ben doğumdan sonra çatladim. Kırmızı şu an. Öneriniz var mı liearacin çatlak onarıcı kremi de varmış alsam mı?
Pişik önleyici krem sürüyor musun canımŞortlu tişört almıştım ben de iyi ki çok almamışım şortlu zibina döndümben 128 tane 2 numara var sanıyordum 178 taneymis ve daha 2 paket soylemistik onları geri gondercem. 2 numara baby me getirmisti birisi. Dün merak ettim denedim. Sabah zıbını kenardan ıslaktı ter mi anlamadım kundagina baktım o kısım islak ter olsa ikisi de ıslak olurdu sanki. Bez çok ince bı hoşuma gitmedi. Sleepy daha güzel geldi ona devam etcem artik
Ayyyy aynı sorun bende de var ikili takımlardan hiç kullanmadıklarım bile varOkadar aldığım İkili patikli takımların hiç birini üçüncü kere giymedi hepsi kaldı çocuk zıbın çorapla takılıyor. okadar stok yaptığım Sleepy bezler elimde patladı dün primaya döndüm. Sözde tecrübe bile yaramadı yenidoğana. Ağlayarak şortlu takımları sepetime ekliyorum
Ankara hala soğuk mu begonya ben de yarım kollu zıbın giydiriyorum sadece çorap bile yok üstüne de bi müslin örtüyorumÇok mu sıcak neredeydin sen?
Ayni 9neri ile ile geldim.silikon meme ucu ise yarayacaktir.mutlaka dene. P PembepilatesCanımm silikon uçla denesene belki memeni yakalayamıyordur. Silikonla alıştır hem meme ucun büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?