2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim eşim de öküzün daniskası acayip sinir oluyorum
Bizim de her gece kavga ile geçiyor sürekli negatif modda sinirimi bozuyor lohusa olan ben değilim o sanki bi tripler laf sokmalar
45 derece olduğunu anlayamam ama bileğimi yakmayacak sıcaklığa geldiğinde termosa koysam mesela olur dimi

Aaa tamam doktordan gelince yapıyım
Evet canım bileğinden anlarsın

Gunaydin kızlar oglan ile kizin 2 gündür gozleri capaklandi. Bugun bebeginde gözü capaklanmis. Netira damla kullanıyordum bebege de damlatssm mi acaba? Kizim bebekken de gozyasi kanalı tikaliydi hep netira damla kullanmistim.

Gunaydin kızlar oglan ile kizin 2 gündür gozleri capaklandi. Bugun bebeginde gözü capaklanmis. Netira damla kullanıyordum bebege de damlatssm mi acaba? Kizim bebekken de gozyasi kanalı tikaliydi hep netira damla kullanmistim.
Günaydın canım bizim de çapak sorunumuz vardı doktor netira verdi 5 gün kullan dedi, damlatabilirsin sen de

Canımm silikon uçla denesene belki memeni yakalayamıyordur. Silikonla alıştır hem meme ucun büyür

Ayy kızımı uyutamıyorum eğer aglar emer gazını alırsam gerı koyduğumdan uyuyor ama altını acıp uyanırsa 2 saat uyanık kalıyor sonra huzursuzlaşıyor uyku gelıyor ama ne yaparsam yapım uykuya dalamıyor bır saat uğraşıyorum buna çözüm bulan var mı

Canımm silikon uçla denesene belki memeni yakalayamıyordur. Silikonla alıştır hem meme ucun büyür
Onu da alayım bir canım
Herkes kayınvalidesini öldürmek istiyor ben eşimi öyle sinir bozucu ki boğasım geliyo tam bir öküze dönüştü
benimki de öyle
Aynı şeyi yaşıyoruz

Chen söylemiş de biz de güneşte 3-4 gün boyunca günde 10-15 dakika tuttuk canım sadece zıbın vardı üstünde güneş ışını da iyi geliyor sarılığa
45 derece olduğunu anlayamam ama bileğimi yakmayacak sıcaklığa geldiğinde termosa koysam mesela olur dimi

Aaa tamam doktordan gelince yapıyım

Kızlar ya ben doğumdan sonra çatladim. Kırmızı şu an. Öneriniz var mı liearacin çatlak onarıcı kremi de varmış alsam mı?

Okadar aldığım İkili patikli takımların hiç birini üçüncü kere giymedi hepsi kaldı çocuk zıbın çorapla takılıyor. okadar stok yaptığım Sleepy bezler elimde patladı dün primaya döndüm. Sözde tecrübe bile yaramadı yenidoğana. Ağlayarak şortlu takımları sepetime ekliyorum

Çok mu sıcak neredeydin sen?

Şortlu tişört almıştım ben de iyi ki çok almamışım şortlu zibina döndüm ben 128 tane 2 numara var sanıyordum 178 taneymis ve daha 2 paket soylemistik onları geri gondercem. 2 numara baby me getirmisti birisi. Dün merak ettim denedim. Sabah zıbını kenardan ıslaktı ter mi anlamadım kundagina baktım o kısım islak ter olsa ikisi de ıslak olurdu sanki. Bez çok ince bı hoşuma gitmedi. Sleepy daha güzel geldi ona devam etcem artik

Pişik önleyici krem sürüyor musun canım

Ayyyy aynı sorun bende de var ikili takımlardan hiç kullanmadıklarım bile var
Sadece ebebekten aldığım beyaz zıbınları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…